www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

Ukus "zenskog soka" (eng. vaginal spasm)
Strana 1, 2  sledeća
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ I tata bi sine.... ~
::  
Autor Poruka
Baraba
Džentlmen
Džentlmen

Godine: 49

Datum registracije: 02 Sep 2005
Mesto: Na livadi, na zelenoj travi

germany.gif
PorukaPostavljena: Uto Sep 09, 2008 6:21 pm    Naslov poruke: Ukus "zenskog soka" (eng. vaginal spasm) Na vrh strane Na dno strane

Momci, devojke,
neki su se oprobali, neki ne.
Zanima me kako Vam se dopada ukus vaginalnog sekreta. Da li ima nekakav prepoznatljiv ukus ili je apstraktan? Jeste li progutali ili ste gledali da se "oslobodite" istog na neki nachin?

Napomena: Molim Vas da ne pishete samo fuj, odvratno i sl.

Ne zaboravi da zaboravljeni nikada ne zaboravljaju zaboravne!
Ne zaboravi da vratiš dugove, jer oni kojima duguješ tebe nikada neće zaboraviti!

milannik1
Mr. Bombastic
<b>Mr. Bombastic</b>

Datum registracije: 11 Mar 2008

serbia.gif
PorukaPostavljena: Uto Sep 09, 2008 7:21 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ne razumem da li si se pogresno izrazio ili si namerno ovako napisao, zenski sekret je bele boje i skoro i da nije tecan, i ne verujem da bi neko oralno zadovoljavao svoju devojku dok ima sekret, a zenski sekret je koliko ja znam skoro isti kao i kad muskarac ima sekret... I sekret devojke imaju kad im nesto nije u redu tamo dole, tako da sekret nastaje kada pokusava da se procisti organizam... Isto tako i kod muskarca.

Danny Crane

nastasenjka
~daydreaming~
<font color=BC1DD8><b>~daydreaming~</b></font>

Datum registracije: 04 Mar 2005
Mesto: medju javom i med snom

serbia.gif
PorukaPostavljena: Uto Sep 09, 2008 8:46 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

^ah...pa...i nije bas tako...sve zene, stalno, luce vaginalni sekret (pojacano u toku odnosa, neke infekcije, bolesti itd)...normalno je providan i gotovo bez mirisa, a belu (ili neku drugu) boju i neprijatan miris dobija kada mu se promeni sastav tj kada dodje do neke infekcije i tome slicno...e sad...kod pojedinih zena je potpuno normalno malo jace lucenje sekreta dok je kod drugih ono zanemarljivo...cini mi se da je kolega mislio na 'love juices', kako sam cula da ih nazivaju iliti, po naski, na produkt vlazenja vagine tokom odnosa Wink

Put do zvezda je samo etapa kružnog puta do sebe, i ako znaš prečicu nema potrebe da se puno
lomataš po bespućima...
Ne, bato...Stigao si čim kreneš...
Cilj nosiš skriven pod kaputom, istetoviran na grudima kao metu...
I eto ti...U tome je tajna...U tome je jedini trik...

Baraba
Džentlmen
Džentlmen

Godine: 49

Datum registracije: 02 Sep 2005
Mesto: Na livadi, na zelenoj travi

germany.gif
PorukaPostavljena: Uto Sep 09, 2008 9:22 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ahem, ja rekoh da je bilo nedvosmisleno. Elem, misli se na "normalan" sekret. Nikakav produkat oboljenja. Tnx. Very Happy

Ne zaboravi da zaboravljeni nikada ne zaboravljaju zaboravne!
Ne zaboravi da vratiš dugove, jer oni kojima duguješ tebe nikada neće zaboraviti!

rL-Valter
panonski mornar
panonski mornar

Datum registracije: 24 Feb 2008
Mesto: Senta sity

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pet Sep 12, 2008 1:59 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

ssta je to Shocked

Buda06
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 79

Datum registracije: 01 Avg 2006

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sub Sep 13, 2008 1:17 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Sramota bre da neznate kakvog je ukusa i mirisa takva lepota zato i imamo pad nataliteta. New Evil

filicka
*hoppípolla*
<b>*</b>hoppípolla<b>*</b>

Godine: 32

Datum registracije: 28 Jan 2006

yugoslavia.gif
PorukaPostavljena: Sub Sep 13, 2008 5:39 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Zanimljivo sto je otvorena ova tema jer se stalno prica o tome kako muskarci svrsavaju zenama u usta i gutaju njihovu spermu,e zivo me interesuje sta cete da kazete,tj. da li vam se taj ukus svidja...(nas ukus Smile)
Very Happy

Buda06
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 79

Datum registracije: 01 Avg 2006

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pon Sep 22, 2008 8:08 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Citat:
Zanimljivo sto je otvorena ova tema jer se stalno prica o tome kako muskarci svrsavaju zenama u usta i gutaju njihovu spermu,e zivo me interesuje sta cete da kazete,tj. da li vam se taj ukus svidja...(nas ukus Smile)

lud je svako ko ne proba 'taj ukus' a ja licno obozavam

bLackLady
►∞ bLack eviL witch ∞◄
<b>►∞ bLack eviL witch ∞◄</b>

Godine: 45

Datum registracije: 18 Avg 2004
Mesto: Daleko od svih, u carstvu tame...

blank.gif
PorukaPostavljena: Pon Nov 03, 2008 8:04 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Čekaj bre Baraba... kako to misliš "Momci i devojke"?! Shocked
Pa, treba li ja to da gurnem prst (da proste oni koji čitaju) dole, da ga oližem pa da ti javim?! Rolling Eyes
Ne bih ja baš sve da znam Wink

sweetlady
..femme fatale..la vraie..
<b>..femme fatale..la vraie..</b>

Datum registracije: 26 Maj 2008
Mesto: Srcem u Srbiji

france.gif
PorukaPostavljena: Pon Nov 03, 2008 9:01 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Rolling Eyes Laughing Lady sigurno ti se vec desilo da poljubis svog partnera nakon sto ti je pruzio tu vrstu zadovoljstva Embarassed neces ga valjda u tim trenucima terati da ode i opere zubice i ispere usta Laughing Laughing Laughing Nije na meni da pricam o tome ali osoba sa kojom sam ima naviku da mi kaze da "bi me pojeo" i da "sam slatka" pa sad Embarassed Very Happy

jerotije
rank
<b>rank</b>

Godine: 42

Datum registracije: 13 Mar 2005

serbia.gif
PorukaPostavljena: Uto Nov 04, 2008 12:21 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Citat:
neces ga valjda u tim trenucima terati da ode i opere zubice i ispere usta

O, ima i takvih, veruj mi. Very Happy

Nesto nisam primetio da ima ikakav ukus. Apstraktan... hmmmmm... to moze da bude.

CatchTheWreck
Jecika_84 muz No.2
Jecika_84 muz No.2

Godine: 43

Datum registracije: 06 Sep 2004
Mesto: Cataro

montenegro.gif
PorukaPostavljena: Uto Nov 04, 2008 1:53 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

ukus .... pa ne bih bash znao sad tachno da ga opishem, ali mmmmmm wolem da sidjem na nizi sprat Mr. Green , bash si me sad zabagowao, nisam nikad razmishljao o ukusu..... jbm li ga, prowericu pa cu ti jawiti Mr. Green

da bude u twom drushtwu,

drzi jezik za zube,
a ledja uz zid,
mozda i uspesh da PREZIWISH
bez posledica,

u owom smradu....

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ I tata bi sine.... ~ -> Ukus "zenskog soka" (eng. vaginal spasm) Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana 1, 2  sledeća
Strana 1 od 2

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon