:: |
Autor |
Poruka |
Baraba Džentlmen
|
Godine: 49
Datum registracije: 02 Sep 2005 Poruke: 25413 Mesto: Na livadi, na zelenoj travi
|
|
Momci, devojke,
neki su se oprobali, neki ne.
Zanima me kako Vam se dopada ukus vaginalnog sekreta. Da li ima nekakav prepoznatljiv ukus ili je apstraktan? Jeste li progutali ili ste gledali da se "oslobodite" istog na neki nachin?
Napomena: Molim Vas da ne pishete samo fuj, odvratno i sl.
|
|
|
|
milannik1 Mr. Bombastic
|
Datum registracije: 11 Mar 2008 Poruke: 1224
|
|
Ne razumem da li si se pogresno izrazio ili si namerno ovako napisao, zenski sekret je bele boje i skoro i da nije tecan, i ne verujem da bi neko oralno zadovoljavao svoju devojku dok ima sekret, a zenski sekret je koliko ja znam skoro isti kao i kad muskarac ima sekret... I sekret devojke imaju kad im nesto nije u redu tamo dole, tako da sekret nastaje kada pokusava da se procisti organizam... Isto tako i kod muskarca.
|
_________________ Better to want something you don't have, or to have something you don't want.
Danny Crane |
|
|
|
|
nastasenjka ~daydreaming~
|
Datum registracije: 04 Mar 2005 Poruke: 34840 Mesto: medju javom i med snom
|
|
^ah...pa...i nije bas tako...sve zene, stalno, luce vaginalni sekret (pojacano u toku odnosa, neke infekcije, bolesti itd)...normalno je providan i gotovo bez mirisa, a belu (ili neku drugu) boju i neprijatan miris dobija kada mu se promeni sastav tj kada dodje do neke infekcije i tome slicno...e sad...kod pojedinih zena je potpuno normalno malo jace lucenje sekreta dok je kod drugih ono zanemarljivo...cini mi se da je kolega mislio na 'love juices', kako sam cula da ih nazivaju iliti, po naski, na produkt vlazenja vagine tokom odnosa
|
Cilj nosiš skriven pod kaputom, istetoviran na grudima kao metu...
I eto ti...U tome je tajna...U tome je jedini trik...
|
|
|
|
|
Baraba Džentlmen
|
Godine: 49
Datum registracije: 02 Sep 2005 Poruke: 25413 Mesto: Na livadi, na zelenoj travi
|
|
Ahem, ja rekoh da je bilo nedvosmisleno. Elem, misli se na "normalan" sekret. Nikakav produkat oboljenja. Tnx.
|
|
|
|
rL-Valter panonski mornar
|
Datum registracije: 24 Feb 2008 Poruke: 7659 Mesto: Senta sity
|
|
ssta je to
|
_________________ Prodala si veru, crni biseru... u to ime castim sve od reda... pricace o meni ljudi da sam lik i kad' gubim... GUBIM KAO POBEDNIK.. |
|
|
|
|
Buda06 Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 79
Datum registracije: 01 Avg 2006 Poruke: 4
|
|
Sramota bre da neznate kakvog je ukusa i mirisa takva lepota zato i imamo pad nataliteta.
|
|
|
|
|
|
filicka *hoppípolla*
|
Godine: 32
Datum registracije: 28 Jan 2006 Poruke: 10884
|
|
Zanimljivo sto je otvorena ova tema jer se stalno prica o tome kako muskarci svrsavaju zenama u usta i gutaju njihovu spermu,e zivo me interesuje sta cete da kazete,tj. da li vam se taj ukus svidja...(nas ukus )
|
_________________ DROP IT LIKE IT'S HOT |
|
|
|
|
Buda06 Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 79
Datum registracije: 01 Avg 2006 Poruke: 4
|
|
Citat: | Zanimljivo sto je otvorena ova tema jer se stalno prica o tome kako muskarci svrsavaju zenama u usta i gutaju njihovu spermu,e zivo me interesuje sta cete da kazete,tj. da li vam se taj ukus svidja...(nas ukus Smile) |
lud je svako ko ne proba 'taj ukus' a ja licno obozavam
|
|
|
|
|
|
bLackLady ►∞ bLack eviL witch ∞◄
|
Godine: 45
Datum registracije: 18 Avg 2004 Poruke: 13735 Mesto: Daleko od svih, u carstvu tame...
|
|
Čekaj bre Baraba... kako to misliš "Momci i devojke"?!
Pa, treba li ja to da gurnem prst (da proste oni koji čitaju) dole, da ga oližem pa da ti javim?!
Ne bih ja baš sve da znam
|
_________________ Ko voli, nek izvoli... ali ne garantujem za vašu bezbednost...
|
|
|
|
|
sweetlady ..femme fatale..la vraie..
|
Datum registracije: 26 Maj 2008 Poruke: 11499 Mesto: Srcem u Srbiji
|
|
Lady sigurno ti se vec desilo da poljubis svog partnera nakon sto ti je pruzio tu vrstu zadovoljstva neces ga valjda u tim trenucima terati da ode i opere zubice i ispere usta Nije na meni da pricam o tome ali osoba sa kojom sam ima naviku da mi kaze da "bi me pojeo" i da "sam slatka" pa sad
|
|
|
jerotije rank
|
Godine: 42
Datum registracije: 13 Mar 2005 Poruke: 5676
|
|
Citat: | neces ga valjda u tim trenucima terati da ode i opere zubice i ispere usta |
O, ima i takvih, veruj mi.
Nesto nisam primetio da ima ikakav ukus. Apstraktan... hmmmmm... to moze da bude.
|
_________________ Inside my heart is breaking
My make-up may be flaking
But my smile still stays on... |
|
|
|
|
CatchTheWreck Jecika_84 muz No.2
|
Godine: 43
Datum registracije: 06 Sep 2004 Poruke: 6273 Mesto: Cataro
|
|
ukus .... pa ne bih bash znao sad tachno da ga opishem, ali mmmmmm wolem da sidjem na nizi sprat , bash si me sad zabagowao, nisam nikad razmishljao o ukusu..... jbm li ga, prowericu pa cu ti jawiti
|
_________________ u ziwotu wodi rachuna kome cesh
dopustiti da ti se priblizi,
jer nije swako DOSTOJAN
da bude u twom drushtwu,
drzi jezik za zube,
a ledja uz zid,
mozda i uspesh da PREZIWISH
bez posledica,
u owom smradu.... |
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|