:: |
Autor |
Poruka |
~SonicLady~ ~Smiley~
|
Godine: 39
Datum registracije: 12 Avg 2004 Poruke: 11224 Mesto: tamo negde
|
|
Suknje i haljine, ili pantalone? Šta se od ovoga češće nađe u vašoj odevnoj kombinaciji? U čemu se prijatnije osećate?
|
_________________ The spaces between our fingers were created so that another person's fingers could fill them in. Hope you'll find your dream hand to hold you forever. |
|
|
|
|
nastasenjka ~daydreaming~
|
Datum registracije: 04 Mar 2005 Poruke: 34840 Mesto: medju javom i med snom
|
|
farmerke na hiljadu i jedan nacin...vrhunac elegancije
|
Cilj nosiš skriven pod kaputom, istetoviran na grudima kao metu...
I eto ti...U tome je tajna...U tome je jedini trik...
|
|
|
|
|
daja23 **garavuša**
|
Datum registracije: 30 Dec 2007 Poruke: 14464 Mesto: Gdje Neretva hladna teče:)
|
|
Kod mene suknje i haljine, jer se u tome se najudobnije osjećam... Krenem da kupim pantalone, ali na kraju uz njih kupim i suknju ili haljinu
|
_________________ Svi idu dalje i ja sa njima, životni pravac moram da pratim, a toliko divnih časova ima u koje želim da se vratim... |
|
|
|
|
MissPookie `Mndra Mja`
|
Datum registracije: 02 Okt 2007 Poruke: 5704 Mesto: .:. West Coast .:.
|
|
nastasenjka je napisao/la sledeće: | farmerke na hiljadu i jedan nacin...vrhunac elegancije |
Definitivno!
|
_________________ ~Never tell your problems to anyone... 20% don't care and the other 80% are glad you have them~ |
|
|
|
|
:LOL: >bitchy witch<
|
Godine: 38
Datum registracije: 18 Jan 2007 Poruke: 2107
|
|
definitivno se udobnije osecam u jeansu (pantalonama). Narocito kada moje putesestvije podrazumeva odlazak na fax, tj predavanja, vezbe, ispite itd itd, jeans je neprikosnoven.
Suknjice furam u "lokalnim" varijantama, odlazaka do grada,kafenisanje itd itd, odevni predmet kao i svaki drugi.
Haljinice- rezervisane za special "aktivnosti"
|
|
|
|
|
|
dameski Prijatelj foruma
|
Godine: 43
Datum registracije: 19 Dec 2004 Poruke: 43130
|
|
farmerke i suknje
u haljini ne mogu da se snadjem
|
_________________ "You'll remember me, for the rest of your life"
" I know the way to fuck them all...." |
|
|
|
|
marijana23 <Usne boje vina>
|
Datum registracije: 06 Mar 2008 Poruke: 14391 Mesto: negdje
|
|
Farmerke su zakon!!!!
|
_________________ Pjevat cu dok suze me ne zabole,
ljubit cu dok usne mi ne izgore,
voljet cu dok oci se ne zatvore,
zauvijek ces biti tu.. |
|
|
|
|
Anđela inso umjetnica
|
Datum registracije: 18 Dec 2006 Poruke: 10293
|
|
uuuh, ja moram u pantalonice i suknje zbog posla a počela sam i ovak navečer da bum u suknjicama. i vikendom sam opet u suknjicama (doduše, kraćim) i haljinicama. tak da zapravo u traperice jedva stignem i sve su mi velike uvijek, moram ići u dječji odjel tražit broj 24. jbt.
a baš ih volim onak, jer se mogu iskombinirat uz doslovno sve.
ali bez haljinica ništ!
|
|
|
|
|
|
jbstapar [Caliente con el fuego]
|
Godine: 33
Datum registracije: 17 Maj 2006 Poruke: 10893 Mesto: Does it matter?
|
|
Haljinice i suknjice definitiwno.
|
|
|
|
|
Annabel_Lee ஐ NaUgHtGeLiC ஐ
|
Godine: 42
Datum registracije: 02 Feb 2005 Poruke: 30310
|
|
Citat: | farmerke na hiljadu i jedan nacin...vrhunac elegancije Very Happy |
Slažem se da su farmerice idealne za raznorazne kombinacije, ali ako su one vrhunac elegancije, šta je onda mala, crna haljina ?
Elem, suknjice i haljinice, definitivno, iz njih ne izlazim. U mom ormaru, samo su 2 odevne kombinacije sa pantalonama, a i one se retko konzumiraju
|
_________________ ƸӜƷ Tread softly because you tread on my dreams ƸӜƷ |
|
|
|
|
nastasenjka ~daydreaming~
|
Datum registracije: 04 Mar 2005 Poruke: 34840 Mesto: medju javom i med snom
|
|
Annabel_Lee je napisao/la sledeće: | Citat: | farmerke na hiljadu i jedan nacin...vrhunac elegancije Very Happy |
Slažem se da su farmerice idealne za raznorazne kombinacije, ali ako su one vrhunac elegancije, šta je onda mala, crna haljina ?
|
vrhunac elegancije tudjeg ormara...mog nikako
|
Cilj nosiš skriven pod kaputom, istetoviran na grudima kao metu...
I eto ti...U tome je tajna...U tome je jedini trik...
|
|
|
|
|
♥ QueeN ♥ [°mama 3 anđela°]
|
Datum registracije: 15 Feb 2008 Poruke: 15445 Mesto: ♥ Sakrivena u Njegovom Pogledu,Zarobljena u Njegovom Srcu,Zauvek u Njegovom Toplom Zagrljaju ♥
|
|
Pa farmerke, definitivno. Od kad sam u drugom stanju, počela sam nositi i haljinice. Za suknjice nisam jer mi se ne sviđa.
|
|
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|