:: |
Autor |
Poruka |
magamm Upozorenja: 1 od 3 Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 47
Datum registracije: 16 Nov 2004 Poruke: 28
|
|
Ep 2005 u kosarci!da li nam stoji uloga favorita nakon poslednjih rezultatai igara?tu je jos i teret domaceg terena!mozemo li ponovo do titule?
|
_________________ magamm |
|
|
|
|
miretheking Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 35
Datum registracije: 31 Dec 2004 Poruke: 135 Mesto: Tuzla
|
|
ne. neiskusna ekipa. titulu preuzimaju Bosanci ovaj put kad se bude igralo u Vojvodini, pred domacom publikom smo
|
_________________ željezničar nk |
|
|
|
|
moKem Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 37
Datum registracije: 14 Mar 2005 Poruke: 201
|
|
miretheking je napisao/la sledeće: | ne. neiskusna ekipa. titulu preuzimaju Bosanci ovaj put kad se bude igralo u Vojvodini, pred domacom publikom smo |
Heh Mire jesi loood,ja bih bio presretan da mi dobijemo bar jednu tekmu,a poslje je sve uspjeh,ali u svakom slučaju nama je uspjeh što smo se uopšte plasirali na Ep......zar ne!?!?!!?!
|
_________________ Izvinite Sanjice i Gile sto sa.............. |
|
|
|
|
^pedja^ Krajišnik iz Like
|
Godine: 38
Datum registracije: 10 Mar 2005 Poruke: 1825 Mesto: Veternik (Novi Sad) - SER (Vojvodina)
|
|
ha ha ha,ala sam se nasmejao "Bosanci",pazi ovo : startni bek-suter u bosni igra u nasoj super ligi,tacnije u Vojvodini (Feliks Kojadinovic),plej Sasa Vasiljevic iz Hemofarma (inace tamo recerva),startni centri iz kk bosna (koji se muce sa Dragojlovicem,Perovicem i sl.).........pogledajte SCG Marko Jaric,Milos Vujanic,Igor Rakocevic (inace trenutno najskuplji igrac u evropi),Dejan Bodiroga,Vladimir Radmanovic,Predrag Stojakovic,Nenad Krstic (jedan od najboljih rukija u nba),Zeljko Rebraca (koji igra sve bolje i bolje), Dejan Milojevic (sprovodi teror po kosarkaskim terenima) i drugi da ne nabrajam ne bi mogli bas svi stati,i sad se pitamo da li imamo ulogu favorita, ja vam jednostavno kazem dodjite u veliku salu SPENSA na prvu tekmu protiv Spanace,gde ce nasi plavi momci pred 9000 ljudi pokazati Spancima kako se igra kosarka i tada ce svi shvatiti ko ce biti evropski sampion i ko ce odbraniti titulu svetskog prvaka i ko ce u Pekingu pocistiti sve do novog olimpijskog zlata.........jednostavno NAPRED PLAVI!!!!!
|
_________________ Uvek se treba truditi da iskoristimo današnji dan maksimalno,jer ni mi a niti ko drugi zna šta nas čeka sutra |
|
|
|
|
vmirko Upućeni član
|
Godine: 39
Datum registracije: 14 Dec 2004 Poruke: 409 Mesto: beograd
|
|
Mozda imamo zvucna imena i dobre igrace, ali nam rezultati sa poslednjih prvenstava ne daju za pravo da se nadamo da cemo tek tako pocititi sve sa terena i osvojiti zlato. Jeste da ostale ekipe nisu nista narocito, ali takodje nisu ni slabe. Mada mislim da sve ipak zavisi samo od nas, jer ako mi odigramo dobro kako znamo, zlato ne bi trebalo da dodje u pitanje. I naravno, podrazumeva se da se svi pozvani igraci odazovu pozivu Obradovica.
|
|
|
|
|
|
radebos Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 46
Datum registracije: 27 Feb 2005 Poruke: 13
|
|
jesmo jaki, ali nista se ne zna ako se svi odazovu pozivu obradovica bice isuvishe lako spancima nema gasola. nikog drugog nevidim da moze da nam parira
|
|
|
|
|
|
miretheking Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 35
Datum registracije: 31 Dec 2004 Poruke: 135 Mesto: Tuzla
|
|
slusaj;
Elvir Ovcina (209-C/F-76) of Olympiakos (GRE)
Damir Krupalija (205-F/C-79) of Charleroi (BEL)
Gordan Firic (197-G/F-70) of Jesi (ITA)
Jasmin Hukic (203-G/F-79) of Hemofarm Vrsac (SCG)
Damir Mrsic (192-G-70) of Fenerbahce (TUR)
Aleksandar Radojevic (219-C-76) of PAOK (GRE)
Tarik Valjevac (208-F/C-77) of Bosna
Kenan Bajramovic (206-F-81) of Bosna
Barisa Krasic (203-F-78) of Panellinios (BIH)
Terrell Castle (182-G-72) of Oldenburg (GER)
Ramiz Suljanovic (206-F-79) of Kalendermacher (AUT)
Ermin Jazvin (207-C-80) of Ludwigsburg (GER)
Mirza Teletovic (205-F-85) of Oostende (BEL)
Dalibor Stupar (198-G-79) of Igokea
Goran Ikonic (196-G-80) of Leotar
Sinisa Kovacevic (200-G/F-78) of Bosna
Head Coach: Drasko Prodanovic
|
_________________ željezničar nk |
|
|
|
|
TheCrow Upućeni član
|
Datum registracije: 05 Jan 2003 Poruke: 256 Mesto: Berlin (rod. Cuprija/Srbija)
|
|
|
|
|
moKem Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 37
Datum registracije: 14 Mar 2005 Poruke: 201
|
|
Mire kralju ne možemo se mi nadati nekom velikom uspjehu,kao što rekoh, nama bi i jedna pobjeda mnogo značila!?!?!?
|
_________________ Izvinite Sanjice i Gile sto sa.............. |
|
|
|
|
^pedja^ Krajišnik iz Like
|
Godine: 38
Datum registracije: 10 Mar 2005 Poruke: 1825 Mesto: Veternik (Novi Sad) - SER (Vojvodina)
|
|
slusajte, jednostavno vam kazem dodjite u SPENS i necete se pokajati:
Aleksandar Djordjevic (ipak rekao da ce se oprostiti na ep)
Igor Rakocevic
Milos Vujanic
Marko Jaric
Dejan Bodiroga
Aleksandar Pavlovic
Vladimir Radmanovic
Predrag Stojakovic
Nenad Krastic
Zeljko Rebraca
Predrag Drobnjak
Dejan Tomasevic
Darko Milicic
Zarko Cabarkapa
Dejan Milojevic
Vlado Scepanovic
Petar Popovic
Vule Avdalovic
Milan Gurovic
Bojan Popovic (dobice i on poziv valjda)
i mnogi drugi kojih se sad ne mogu setiti,pogledajte gde nasi igraci sve igraju,koliku lovu uzimaju,ma ima da bude metla na evropskom prvenstvu,bice kao nekad sa Dalipagicem,Mokom i ostalima kad su sve ispracali sa 20 razlike....GASOL MOZDA IGRA ZA SPANCE,AKO FEDERACIJA UPLATI PARE KOJE TRAZI MEMFIS.....
|
_________________ Uvek se treba truditi da iskoristimo današnji dan maksimalno,jer ni mi a niti ko drugi zna šta nas čeka sutra |
|
|
|
|
umario Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 20 Mar 2005 Poruke: 8
|
|
Moj favorit je spanjolska i rusi a za trece mjesto bit ce hrvatska
|
|
|
|
|
|
bogdans Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 39
Datum registracije: 21 Mar 2005 Poruke: 9 Mesto: Beograd
|
|
realno po kvalitetu smo mozda tek treci ili cetvrti ali zbog publike sigurno osvajamo,takav nam je mentalitet
|
|
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|