Datum registracije: 07 Sep 2004 Poruke: 59506 Mesto: ....tamo gde Dunav ljubi nebo...
Danas nam je divan dan, divan dan, divan dan, mojoj sekani rodjendan, lalalalalalala Jao sada si zvanicno matora i starija godinu dana od mene ali ajde, jos uvek dobro trepces okicama, bez obzira na godine Sekana sve sto bih ti napisala vec znas, ali i najmanji delic srece koju ti zelim bio bi dovoljan da budes presrecna naravno zelim ti puuuuuuuuuuuuuno zdravlja, ljubavi, srece, onih desetkica u indexu para, putovanja sa zetom i naravno jos puno kafica with me
Inace, danas dok sam setala gradom nesto sam nacula
Prica se da si priznala tacan broj svojih godina...
Kakvo postenje!
Kakva hrabrost!
Kakva licnost!
KAKVO PAMCENJE!!!
SRECAN RODJENDAN!!! Saljem ti pune kofe poljubaca, a bar jednu dobijas i u dogovoreno vreme na dogovorenom mestu
ZURKAAAAA
Eh, skoro da zaboravim, ovo ti je poseban poklon od zeta i mene, da budemo u kompletu
"Znas, crne rupe nastaju kada se um ubrza do beskonacnosti, ali u negativnom smislu, tako da u njima nema nicega. Nema prostora. Vremena. Nema drugih ljudi. Nema cak ni tebe. U crnim rupama mozes lepo da se zezas. Lebdis iznad zemlje. Slusas rock'n'roll. Dozivas kisu ili maznes neku lepu ribu. Samo je bezveze kad se probudis."
nastasenjka ~daydreaming~
Datum registracije: 04 Mar 2005 Poruke: 34840 Mesto: medju javom i med snom
Njacooooooooooooooooo!!!!!!! Pa srecan ti rodjus, bre!
Budi mi ziva, zdrva, nasmejana, zaljubljena, blesava i plava (nista brez toga ). Ljubac
Cilj nosiš skriven pod kaputom, istetoviran na grudima kao metu...
I eto ti...U tome je tajna...U tome je jedini trik...
daja23 **garavuša**
Godine: 39
Datum registracije: 30 Dec 2007 Poruke: 14464 Mesto: Gdje Neretva hladna teče:)
I ja ti želim sve najbolje za tvoj rodjenda...i da ti se ostvare sve želje koje do sad nisu
Sve najbolje, od srca
_________________ Svi idu dalje i ja sa njima, životni pravac moram da pratim, a toliko divnih časova ima u koje želim da se vratim...
marijana23 <Usne boje vina>
Godine: 39
Datum registracije: 06 Mar 2008 Poruke: 14391 Mesto: negdje
Sretan Rođendan!!Sve naj naj najbolje ti zelim!!Kiss
_________________ Pjevat cu dok suze me ne zabole,
ljubit cu dok usne mi ne izgore,
voljet cu dok oci se ne zatvore,
zauvijek ces biti tu..
shomy-delija Prijatelj foruma
Datum registracije: 18 Jul 2008 Poruke: 3262
Srecan rodjendan Da imas para prije svega,i svega ostalog sto se ne moze kupiti...
ljubac
anchi22 •• 20:01 ••
Datum registracije: 09 Jul 2008 Poruke: 53463
Srecan Rodjendan ! Sve naj naj ti zelim, puno zdravlja, srece i najvise ljubaviiii. Kiss.
Shiseido N-SNG-J06
Datum registracije: 26 Apr 2007 Poruke: 10229
Kažu da od viška glava ne boli, pa ajd' i ovde da se oglasim.
Srećan rođus, ispunjenje svih želja i željica, puno medonja i svega što poželiš, od srca ti želi majčica.
Ljubac i prijatan dan!
zelim ti sve najbolje,da uvek budes jedan osmeh ispred drugih
nextajox حزب الحيوان
Godine: 35
Datum registracije: 16 Jul 2007 Poruke: 43483
Buduća snajkiceeee ...
Pa čestitam ti rođus(iako sam ti već čestitala prva znaš gde ) opet ću :
~~ Puno sreće,ljubavi,zdravlja,... da ti se ispune sve želje i željice! ~~
Želi ti snajka Nexta
Khm
velociraptor Banovan!
Datum registracije: 15 Apr 2007 Poruke: 12000 Mesto: www. pokloni mi ljubav...pokloni mi sebe.com
nastasenjka je napisao/la sledeće:
zamolila bih da se postovi koji su pisani na makedonskom prevedu na srpski...pisanje na makedonskom krsi nas pravilnik...hvala lepo
ok, ok, nema problema... nadam se da ce razumeti ovu cestitku ( toliko bar znam srpski)
Neco, moja rosna detelino, cestitam ti rodjendan!
Sve najbolje mom omiljenom moderatoru !!!
negovana devojka
Nesho79 Zaljubljeni
Godine: 45
Datum registracije: 23 Dec 2007 Poruke: 21378 Mesto: U njenom srcu//Cacak-KM
E pa draga moja ex koleginice,zelim ti srecan rodjendan i da ti se sve zelje i zeljice ispune,puno zdravlja,srece,ljubavi i svega dobrog sto moze da te snadje Ljubim jako
Vreme je podešeno za GMT + 1 sat Strana 1, 2, 3sledeća
Strana 1 od 3
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma