www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

Idealno vreme za zenidbu...?
Strana 1, 2, 3  sledeća
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ NJEGOVA soba ~
::  
Autor Poruka
tombocar
-kraljevski stil-
<b>-kraljevski stil-</b>

Godine: 41

Datum registracije: 12 Jul 2008

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sre Sep 03, 2008 9:40 pm    Naslov poruke: Idealno vreme za zenidbu...? Na vrh strane Na dno strane

Ste mislite, koje je idealno vreme za zenidbu...?

Po meni, idealno vreme za zenidbu je oko 28 god.! Smile

tuborgboy
-El Hefe-
<b>-El Hefe-</b>

Datum registracije: 15 Feb 2007

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sre Sep 03, 2008 11:30 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ma ne znam brate, ne dam se jos uvek Very Happy

David 1986
-Pežo boy-
<b>-Pežo boy-</b>

Datum registracije: 20 Mar 2007

croatia.gif
PorukaPostavljena: Sre Sep 03, 2008 11:40 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

od 25-6 nadalje, mada ja nebi do 30 Mr. Green Embarassed

tombocar
-kraljevski stil-
<b>-kraljevski stil-</b>

serbia.gif
PorukaPostavljena: Čet Sep 04, 2008 1:24 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

pa da... do 30-te Mr. Green Wink

Konjanik
Ludi Bosanac
<b>Ludi Bosanac</b>

Godine: 45

Datum registracije: 29 Avg 2006
Mesto: Na žalost, Velenje

bosnia_herzegovina.gif
PorukaPostavljena: Čet Sep 04, 2008 1:36 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

idealno kad nađeš idealnu za ženidbu

[Ohanzee]
Upućeni član
Upućeni član

Datum registracije: 04 Sep 2008

blank.gif
PorukaPostavljena: Pet Sep 05, 2008 7:33 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

u prolece Razz ... nije preterano vrucina a nije ni hladno Mr. Green ... posle velikog posta Mr. Green ... i kada kum skupi kintu Mr. Green

[ozbiljno]... idealno vreme nema... ali je pravi trenutak kada se osetis spremnim i imas sa kim svoj zivot da delis... kada se oboje u dovoljnoj meri slazete oko nacelnih stvari... svoji ljudi, zreli i pametni u glavu Razz ... kada potreba za onim drugim postane neizdrziva...
mala stvar nije... bar za mene...
kako rece jedna zenska... dok se kockice sloze...

kakve veze zenidba ima sa brojem godina? Confused

Konjanik
Ludi Bosanac
<b>Ludi Bosanac</b>

Godine: 45

Datum registracije: 29 Avg 2006
Mesto: Na žalost, Velenje

bosnia_herzegovina.gif
PorukaPostavljena: Sub Sep 06, 2008 12:20 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

[Ohanzee] je napisao/la sledeće:
u prolece Razz ... nije preterano vrucina a nije ni hladno Mr. Green ... posle velikog posta Mr. Green ... i kada kum skupi kintu Mr. Green

[ozbiljno]... idealno vreme nema... ali je pravi trenutak kada se osetis spremnim i imas sa kim svoj zivot da delis... kada se oboje u dovoljnoj meri slazete oko nacelnih stvari... svoji ljudi, zreli i pametni u glavu Razz ... kada potreba za onim drugim postane neizdrziva...
mala stvar nije... bar za mene...
kako rece jedna zenska... dok se kockice sloze...

kakve veze zenidba ima sa brojem godina? Confused

Bravo!!!! Upravo to, ti si samo opširnije napisao ono što sam ja htjeo da kažem.

Makro
Sudbina Pravi Greske
<b>Sudbina Pravi Greske</b>

Datum registracije: 01 Jul 2005
Mesto: P!zd!land

australia.gif
PorukaPostavljena: Uto Sep 16, 2008 2:14 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

A zasto bas 28? Daj nam neko objasnjenje barem.

Idealno vreme za zenidbu je kada si spreman da se ozenis i ako ona pristane i isto bude spremna na taj korak.

To je osecaj, a ne neki plan, pa da se mora crtati, meriti, racunati... Rolling Eyes

"Ko Crkvi Daje, Bogu Pozajmljuje, A Bog Nikom Duzan Ne Ostaje!"

tombocar
-kraljevski stil-
<b>-kraljevski stil-</b>

serbia.gif
PorukaPostavljena: Uto Sep 16, 2008 2:22 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

To sam onako otprilike naveo 28 god.! Naravno da ne mora tad. Mislio sam na to da u brak ne treba ulaziti ni premlad, a bogami ni kao 'dekica'. Zato nisam rekao da je 28-ma godina bas ta kada se treba stati na 'ludi kamen', vec je to, po meni, neka prekretnica od koje se treba razmisljati u tom pravcu.

Pozz Wink

Makro
Sudbina Pravi Greske
<b>Sudbina Pravi Greske</b>

Datum registracije: 01 Jul 2005
Mesto: P!zd!land

australia.gif
PorukaPostavljena: Sre Sep 17, 2008 2:25 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Sada se vraca u modu da se mladi tj. premladi uzmu. Taman deca odrastu, otac i sin zajedno u p!c@r3nj3, a majka i kcerka zajedno na kaficu. Laughing Wink

"Ko Crkvi Daje, Bogu Pozajmljuje, A Bog Nikom Duzan Ne Ostaje!"

šamar
Iskusni član
Iskusni član

Godine: 115

Datum registracije: 29 Dec 2008
Mesto: diznilend

jamaica.gif
PorukaPostavljena: Ned Jan 18, 2009 5:11 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

ma nema tu idalnog doba.dođe to samo po sebi,kad nađeš pravu osobu sa kojom možeš da se razumješ u mnogim stvarima.netreba se samo primiti na razorazne lažne instikte.
nekad pomisliš to je to ,a nakon par mjeseci se zahvaljuješ sam sebi što se nisi s****.
imam par poznanika koji su se tako z******i da je to nešto nevjerovatno.
mada sam ja znao u startu da od tog nema ništa.
što sam htio da kažem nemožeš sad da kažeš e danas imam 25g vrijeme mi je da se ženim.
negledajući ni skim ni zašto.mada nije loše da čovjek prvo malo sazrije i raščisti dosta stvari sam sa sobom ,pa tek onda da se oženi.ako bih navodio neku starosnu dob
to bi svakako bilo od 27-3o godina.nekako su mi te godine naj podobnije,kada naučiš dosta stvari i upoznaš dobro sam sebe,da poslije nepraviš koje kakve gluposti.
koje mogu da ti upropaste život.

tangens
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 20 Jan 2009
Mesto: MESTO

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pet Jan 23, 2009 9:15 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

do 28 i to je to Cool

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ NJEGOVA soba ~ -> Idealno vreme za zenidbu...? Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana 1, 2, 3  sledeća
Strana 1 od 3

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon