www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

~ Alexns jos malo pa punoletan - domacinski :P ~
Strana 1, 2  sledeća
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Želje, čestitke, pozdravi, pokloni, izjave... ~ -> ~ Arhiva - Želje, čestitke i pozdravi ~
::  
Autor Poruka
škorpijica
~ noćna mora mnogih ~
<font color='blue'><b>~ noćna mora mnogih ~</b></font>

Datum registracije: 07 Sep 2004
Mesto: ....tamo gde Dunav ljubi nebo...

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sub Avg 30, 2008 3:25 pm    Naslov poruke: ~ Alexns jos malo pa punoletan - domacinski :P ~ Na vrh strane Na dno strane

Jaooooo srecice pa i ti si bio vredan, ni ti ne posustajes pred novim "izazovima" Embarassed kao sto sve volimo da razimo zajedno, tako smo zajedno presli i na nove spratice i sada uzivamo na novim visinama Razz planinarenje je cudo Embarassed Embarassed Embarassed Mr. Green zato je tebi tvoje zence kupila nesto da budes pod punom opremom Arrow nisu samo gacalone, a bez ovoga se ne moze i sada smo spremni za ono nase putovanje Mr. Green E takoc, sada je sve cakum pakum i mozemo da "ludimo", "zbunjujemo", "puderisemo", "du... du... du... dubimo na glavi", "ste... ste... stekamo pare za crne dane" do mile volje Mr. Green Koliko ovo sve ima veze sa cestitkom za novi spratic, nemam pojma, ali eto sto da ti ne poklonim nesto i javno Razz ipak neki pokloni ostaju samo za nas Embarassed Embarassed Embarassed Saljem more, okean, planinu, kisu poljubaca od š do a (tj. od M do A Mr. Green )

Skoro da zaboravim, evo nesto da se zasladis, tj da grickas Mr. Green

"...dvoje ljudi koji su se voleli ne mogu biti prijatelji, jer se svaki susret svodi na previše tajanstvenih pogleda, da bi se prestali nadati..."
"Znas, crne rupe nastaju kada se um ubrza do beskonacnosti, ali u negativnom smislu, tako da u njima nema nicega. Nema prostora. Vremena. Nema drugih ljudi. Nema cak ni tebe. U crnim rupama mozes lepo da se zezas. Lebdis iznad zemlje. Slusas rock'n'roll. Dozivas kisu ili maznes neku lepu ribu. Samo je bezveze kad se probudis."

Poslednja prepravka: škorpijica on Ned Avg 31, 2008 1:02 am; ukupno izmenjena 2 puta

Alexns
Tinkerbell's pixie dust
<b>Tinkerbell's pixie dust</b>

Datum registracije: 10 Avg 2005
Mesto: Movin' back to Wimbledon

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sub Avg 30, 2008 3:32 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Pazi samo sto mi pokrala foru Shocked Pa..pa...Ccc, ostao sam bez reci Shocked Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

Ajde, i ja da "prilozim nesto" za putovanje Arrow Eto sreco, em Mecka, em u tvojoj omiljenoj rozLe boji Embarassed Laughing Laughing Laughing Laughing

Uzvracam ti srecice more, okean, planinu i kishu poljubaca i hvala na...a da, cestitci Mr. Green Razz Razz

The tears of a clown make the whole world laugh.

~SonicLady~
~Smiley~
~Smiley~

Godine: 39

Datum registracije: 12 Avg 2004
Mesto: tamo negde

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sub Avg 30, 2008 3:49 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Jao i moj zetonja zekonja stigao do 17-tog spratića jeeeee Very Happy
e pa zeko čestitam ti od a tebi i tvom ženčetu poklanjam da uživate Mr. Green

I naravno, najnoviji broj poznatog časopisa, da se zanimate i čujete novosti sa i izvan ove naše planete Mr. Green

zasto banovan?
Upozorenja: 2 od 3

U INAT BAGRI
U INAT BAGRI

Godine: 113

Datum registracije: 28 Apr 2008
Mesto: za sankom

blank.gif
PorukaPostavljena: Sub Avg 30, 2008 3:51 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

rokaj dalje,cestitamo

U inat svima,bez mane i straha.

Hajdemo dalje,moja tugo,
tamo gdje nas ne zna niko,
pričo moja iz djetinjstva,
na tebe sam navik'o...

Mijenjam ženu za dvije krave,šifra PROŠIRUJEM KAPACITET!

Sva vlast rakiji !!!

shomy-delija
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Datum registracije: 18 Jul 2008

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sub Avg 30, 2008 3:59 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Cestitam alex...Idemo dalje... Wink Very Happy

nextajox
حزب الحيوان
<b>حزب الحيوان</b>

Godine: 35

Datum registracije: 16 Jul 2007

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sub Avg 30, 2008 5:38 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Pre svega ovo treba pročitati...

Zec potiče iz stepskih područja i kao životinja lako podesiva svojoj okolini bio je raširen je na cijelom području BiH pa i u našim lovištima. Ratna dešavanja i krivolov koji se može dijelom dovesti u vezu s posjedovanjem oružja kod građana su razlozi zbog kojih je ova populacija desetkovana. Zec voli suho i toplo vrijeme. Za zeca su tipične duge uši sa crnim špicastim vrhovima. Velike oči su postavljene stranično, tako da zec može gledati iza sebe bez okretaja glave. Krzno zeca je izuzetno dobro prilagođeno okolini, boje zemlje sa tamnijim i svijetlijim prugama, te je po tim karakteristikama majstor kamuflaže. Po trbuhu boja krzna prelazi u bijelu. Vanjštinom mužjak i ženka zeca se ne razlikuju. Može dostići težinu 4-6 kg.

Zec se hrani isključivo hranom biljnog porijekla i to travama, žitaricama, plodovima polja i šume, pupoljcima, mladicama, mladom korom, pri čemu se u slijepom crijevu zeca stvara visokovitaminska kaša koju zec prvo odbacuje a zatim ponovo uzima čime zadovoljava svoje potrebe za vitaminom B1. Čulo vida je posebno dobro prilagođeno sa odličnom reakcijom na pokret. Dobro su razvijena i čula njuha i sluha. Poljski zec ne pravi kolonije za razliku od kunića. U zečijoj grupi vlada hijerarhija. Zečevi se inače rijetko viđaju preko dana. Izuzetak je vrijeme parenja, vrijeme trke u kasnu zimu i proljeće.

Zec spolno sazrjeva već sa sedam mjeseci. Pari se od decembra do augusta. Zečica se pari i koti 3-4 puta godišnje 1-3 mladih, koji se rađaju pokriveni dlakom i odmah vide. Period nošenja iznosi 42-43 dana. Zečica doji mlade jednom dnevno ukupno trideset dana. Svoje loge pravi na način da može osmatrati okolinu i biti na oprezu. Ukoliko mu se približava njegov neprijatelj, ostaje nepomično ležati vjerujući svojoj kamuflaži ili bježeći čuvenim skokovima i trkom brzine i do 80 km/h. Zečica najčešće ne boravi zajedno sa mladim, kako ne bi privukla pažnju predatora, ali je uvijek u blizini. Posebna zanimljivost je svakako činjenica da zečica može nakon 38-og dana nošenja ponovno biti oplođena. Smrtnost mladih je usljed hladnoće i prirodnih neprijatelja kao i obrade poljoprivrednih usjeva izuzetno visoka i iznosi više od 60%. Podložni su i različitim bolestima. U prirodi zečevi dostižu starost oko 4 godine. Zec ima najviše prirodnih neprijatelja jer je ukusna hrana svim grabežljivcima koji žive na našim terenima.

Zec se kod nas lovi uz pomoć pasa gonića, rjeđe psima ptičarima i šunjkavcima. Iako je lov ptičarima vrlo atraktivan, dosta je rijedak na ovom području. Može se loviti prigonom, pogonom i kružnim lovom.

Prema Zakonu o lovstvu za odstrjel zeca koriste se puške sačmarice. Za odstrjel zeca dopušteni prečnik sačme iznosi 3-4 mm. Najveća dopuštena daljina gađanja iznosi 50 m.

Jeste?

A sada... Pa dragi skokutavi,mužiću od moje snajke Mr. Green
Čestitam novopređeni sprat,pazi kako gaziš ostale(komšijske)spratove(dvorišta) i pazi da ne zagaziš u nečije(moje) uskoro Mad Evil or Very Mad

Kisssssss
Mr. Green

A ovaj maslačak sam ti ja stavila u usta da odneseš ženčetu u NS Mr. Green
jedino ako ga ne pojedeš do tad Laughing

anchi22
•• 20:01 ••
<b>•• 20:01 ••</b>

Datum registracije: 09 Jul 2008

blank.gif
PorukaPostavljena: Sub Avg 30, 2008 7:58 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Cestitke i od mene. Smile Smile Smile Smile

Ljuba Zemunac
**Ljuba Zemunac**
<b>**Ljuba Zemunac**</b>

Datum registracije: 01 Mar 2008
Mesto: *zauvek u njenom srcu*

blank.gif
PorukaPostavljena: Sub Avg 30, 2008 10:46 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Alexns čestitam ti visoko pređeni spratić i želim ti da ih pređeš još puno, samo napred u nove pobede Very Happy Wink

daja23
**garavuša**
<b>**garavuša**</b>

Datum registracije: 30 Dec 2007
Mesto: Gdje Neretva hladna teče:)

bosnia_herzegovina.gif
PorukaPostavljena: Ned Avg 31, 2008 12:49 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Iskrene čestitke i od mene na pređenom spratu.. Samo naprijed Very Happy

Kiss

Nesho79
Zaljubljeni
<b>Zaljubljeni</b>

Godine: 45

Datum registracije: 23 Dec 2007
Mesto: U njenom srcu//Cacak-KM

serbia.gif
PorukaPostavljena: Ned Avg 31, 2008 2:53 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Cestitam i ja Very Happy samno tako nastavi Very Happy

Anđela
inso umjetnica
<b>inso umjetnica</b>

Datum registracije: 18 Dec 2006

blank.gif
PorukaPostavljena: Ned Avg 31, 2008 3:28 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Jaooo, gle mog blizanca, ajme pa kak tako brzo skakućeš, kak ti uspjeva, a? Shocked Shocked
Čestitam ti i da zauvijek ja spavam do zida! Puseka! Mr. Green

Ptolemej
uvatija te, anđele
<b>uvatija te, anđele</b>

Datum registracije: 09 Feb 2008
Mesto: Negdi na balkanu ...

croatia.gif
PorukaPostavljena: Ned Avg 31, 2008 3:45 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Čestitam i ja na predjenom spratu, nije lako pratit zeca Mr. Green Wink

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Želje, čestitke, pozdravi, pokloni, izjave... ~ -> ~ Arhiva - Želje, čestitke i pozdravi ~ -> ~ Alexns jos malo pa punoletan - domacinski :P ~ Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana 1, 2  sledeća
Strana 1 od 2

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon