:: |
Autor |
Poruka |
Alexns Tinkerbell's pixie dust

|
Datum registracije: 10 Avg 2005 Poruke: 30635 Mesto: Movin' back to Wimbledon

|
|
Ehh, clecica moja majecka opet nije posustala pred "novim izazovom" Ako clecice, tako i treba, znash i sama kako volim kada me tako iznenada zaskocish i...potpuno prepustimo uzivanju pa...3,4 ... pozooor Sad! . cek, jel bilo 3,4 ili 34...uf, zbunili me brojevi...a i u tome uzivamo kada se naizmenicno "zbunjujemo" i "ludimo"...i puderisemo.
Ma kad malo bolje razmislim u svemu zajednickom a...kakve ovo ima veze sa spraticem? Mmm, recimo da samo zelim da se to veeecno ponavlja opet, i opet, i opet, i opet...znash vec koliko dugo, a znam i da ti to isto zelis Eto, samo toliko pa...da ti (nam) se ispune sve zelje
p.s. Vuci sreco, vuci
|
|
|
|
 |
coco_bill Zli carobnjak-lingvista

|
Godine: 44
Datum registracije: 22 Mar 2006 Poruke: 33433 Mesto: Novi Sad

|
|
Eee, čestitam, koleginice!
|
|
 |
Anđela inso umjetnica

|
Godine: 40
Datum registracije: 18 Dec 2006 Poruke: 10293

|
|
Isuse Kriste, ja sam ladno druga! Okej, treća. Konačno nisam kao uvijek medju poslijednjima koji čestitaju.
Jupiii, morat ću cugnuti nešt u to ime
A, da, čestitka, elem:
Omiljena moderatorice sa turizma, čestitam na još jednom katu i da se još dugo ovdje družimo! Puseka i čuvaj mi ovog gore luđaka, znaš.. (trebaju mi karte za Exit slijedeće godine ... čuvaj ga samo )
Pusa, pusa, čestitam!
|
Poslednja prepravka: Anđela on Sre Avg 27, 2008 10:53 pm; ukupno izmenjena 2 puta |
|
|
|
 |
anchi22 •• 20:01 ••

|
Datum registracije: 09 Jul 2008 Poruke: 53463

|
|
Cestitam na predjenom spraticu. Kiss.
|
|
|
|
|
 |
shomy-delija Prijatelj foruma

|
Datum registracije: 18 Jul 2008 Poruke: 3262

|
|
Cestitam skorpijice
|
|
 |
Nesho79 Zaljubljeni

|
Godine: 46
Datum registracije: 23 Dec 2007 Poruke: 21378 Mesto: U njenom srcu//Cacak-KM

|
|
Cestitam ti draga Skorpijice i da me se ponekad setis,ali ne da ubodes
Evo od mene za tebe
|
|
 |
♥ QueeN ♥ [°mama 3 anđela°]
![<b>[°mama 3 anđela°]</b> <b>[°mama 3 anđela°]</b>](/images/ranks/stars_orange.gif)
 |
Datum registracije: 15 Feb 2008 Poruke: 15445 Mesto: ♥ Sakrivena u Njegovom Pogledu,Zarobljena u Njegovom Srcu,Zauvek u Njegovom Toplom Zagrljaju ♥

|
|
Sve čestitke tetka, samo napred.
|
|
|
|
|
 |
nextajox حزب الحيوان

|
Godine: 35
Datum registracije: 16 Jul 2007 Poruke: 43483

|
|
Ooo snajka snajka
Pa čestitam na pređenom spratu,da si ti nama živa i zdrava i da me čekaju sveže kiflice
A koliko znam,ti izvrsno kuvaš
A za tebe malo "veći" poklon.Nije "veći" ono što ti misliš
Da više ne ide Sunce u glavu za tebe ide jedna komplet:
Po tvojoj meri
|
|
|
|
|
 |
~SonicLady~ ~Smiley~

|
Godine: 39
Datum registracije: 12 Avg 2004 Poruke: 11224 Mesto: tamo negde

|
|
Evo i moja sekana konačno stigla na jubilarni 34. spratić
Prvo jedan specijalni poklončić, da ti se slaže uz znaš već šta
da ih s ponosom nosiš kad budemo išle na zimovanje, znaš već gde
Čestitam ti od srca, i da još dugo ludujemo ovim našim lepim gradom i samo da znaš, uvek ću da ti proričem za dž
|
_________________ The spaces between our fingers were created so that another person's fingers could fill them in. Hope you'll find your dream hand to hold you forever. |
|
|
|
 |
velociraptor Banovan!

|
Datum registracije: 15 Apr 2007 Poruke: 12000 Mesto: www. pokloni mi ljubav...pokloni mi sebe.com

|
|
Bla, bla, bla... Moglli bi clanovi foruma, a posebno moderatori da procitaju malo Pravilnik!
Kad se radi o brojci 34 ( kao sto je u ovom slucaju rec, onda tu vise ne moze biti rec o spraticima i spratovima nego o spraturinama. Dabome!
Zamislite nekoga ko nosi cipele 52, a vi da kazete za njega cip-elice broj 52?!
ne ide , jel tako?
Prema tome : Skorpijice, srecna ti 34. spraturina!
|
|
|
|
|
 |
KInder Torta Moj Dobri Anđele...

|
Godine: 36
Datum registracije: 13 Jul 2007 Poruke: 8238 Mesto: U šumi obrasloj sećanjima...

|
|
Evo i mene na prvoj strani
Cestitam Skorpijice!
Slobodno ti ubodi Neshu, imas moju dozvolu!
Ljubim
|
_________________ Proslo je sve za tebe ja sam sad stranac u noci,
A, zelim te, i zovem te... |
|
|
|
 |
Shiseido N-SNG-J06

|
Datum registracije: 26 Apr 2007 Poruke: 10229

|
|
Khm...da se javi i mati stara...
Kući ti rekoh sve što imam, izljubismo se, čestitah ti za novi sprat uz obećanje da ćeš na narednom spratiću dobiti, mislim ovo-ono, znaš ti već šta ćeš i kako ćeš za zetićem , a uz gajbu ide i nešto skromno...da se ne razbacujemo mLogo...
|
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|