www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

Everybody hates Chris (Svi mrze Krisa)
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Ponovo radi bioskop ~ -> ~ TV i serijski program ~
::  
Autor Poruka
~SonicLady~
~Smiley~
~Smiley~

Godine: 39

Datum registracije: 12 Avg 2004
Mesto: tamo negde

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pon Avg 25, 2008 11:37 pm    Naslov poruke: Everybody hates Chris (Svi mrze Krisa) Na vrh strane Na dno strane

"Serija prikazuje detinjstvo Krisa Roka, jednog od trenutno najcenjenijih američkih komičara, ponosnog vlasnika prestižnijih nagrada (American Comedy,Emmy). Kris Rok se ne pojavljuje u seriji kao glumac, već kao narator koji se kao odrasla osoba priseća svog odrastanja. Serija prikazuje život crnog dečaka iz Bruklina koji polazi u elitnu školu koju uglavnom pohađaju deca bele puti. Radnja je smeštena u rane 80-te godine kada se porodica 13-godišnjeg Krisa seli iz Bruklina u bolji gradski kvart, ali roditelji, zabrinuti da će dečak upasti u loše društvo, šalju ga u školu u drugom kraju grada, do kog mora da putuje čak četiri sata. Škola se zove Korleone Džunior Haj i smeštena je u kvartu koji je naseljen stanovnicima pretežno italijanskog porekla, a Kris brzo postaje meta nasilnika, među kojima prednjači zli Džoi Karuzo. Njegovi najbolji prijatelji su najbolji učenici, ali autsajderi od kojih nema puno koristi u tučama. Pored svega, dok su mu roditelji na poslu, Kris je zadužen za čuvanje svog mlađeg brata Drua, koji je viši i pouzdaniji od njega i sestre Tonje koja je mezimica njihovih roditelja."

Volela bih da čujem vaše mišljenje o ovoj seriji. Meni je skroz dobra, baš se fino nasmejem ludorijama Krisove familije Very Happy
Možete je pogledati na tv Fox svakog radnog dana uveče oko ponoći, repriza je u 17:35. A ako vam se baš sviđa, skinite sve 3 sezone i uživajte gledajući sa kompa (kao neki Mr. Green )

milka cokolada
***тиха вода***
<b>***тиха вода***</b>

Godine: 35

Datum registracije: 23 Jul 2008
Mesto: С р б и ј а, бре!!!

serbia.gif
PorukaPostavljena: Uto Avg 26, 2008 12:08 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Da, fina serijica, sad je reprizni termin, gledala sam je u junu-julu, čini mi se!Ok je, mada kako sam je gledala redovno počela je da mi bude dosadna, jer se manje-više, sve uvek dešava na isti fazon!Ali malac je presladak! Very Happy

...СЛОБОДНА
бити само СВОЈА!!!

coco_bill
Zli carobnjak-lingvista
Zli carobnjak-lingvista

Godine: 44

Datum registracije: 22 Mar 2006
Mesto: Novi Sad

serbia.gif
PorukaPostavljena: Uto Avg 26, 2008 5:03 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Odlična serija. Baš volim tako opaučen humor. Mr. Green

ı¤¤¤¤¤¤¤¤ı••••••••••••ı

milica.saska
**principessa**
<b>**principessa**</b>

Godine: 36

Datum registracije: 11 Okt 2007
Mesto: ~Destination Unknown~

serbia.gif
PorukaPostavljena: Uto Sep 09, 2008 5:59 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

I meni se dopada serija,jedna od retkih koje gledam.Iznova i iznova me oduševljava.Kad bi bilo više takvih serija Very Happy

poison
~Chase The Sun~
<b>~Chase The Sun~</b>

Godine: 40

Datum registracije: 10 Jul 2004
Mesto: ¤In The Land Of The Holy Sun¤

croatia.gif
PorukaPostavljena: Uto Sep 09, 2008 9:47 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ma ko kaže da svi mrze Chrisa?!Ja ga obožavam Very Happy Svake nedjelje oko ponoći poslje Red Carpeta ja okrenem na novu tv da vidim s čim se Chris bori te večeri.Njegova me sestra užasno živcira ja bi joj iščupala one kečke Mr. Green

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Ponovo radi bioskop ~ -> ~ TV i serijski program ~ -> Everybody hates Chris (Svi mrze Krisa) Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana 1 od 1

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon