:: |
Autor |
Poruka |
~SonicLady~ ~Smiley~
|
Godine: 39
Datum registracije: 12 Avg 2004 Poruke: 11224 Mesto: tamo negde
|
|
"Serija prikazuje detinjstvo Krisa Roka, jednog od trenutno najcenjenijih američkih komičara, ponosnog vlasnika prestižnijih nagrada (American Comedy,Emmy). Kris Rok se ne pojavljuje u seriji kao glumac, već kao narator koji se kao odrasla osoba priseća svog odrastanja. Serija prikazuje život crnog dečaka iz Bruklina koji polazi u elitnu školu koju uglavnom pohađaju deca bele puti. Radnja je smeštena u rane 80-te godine kada se porodica 13-godišnjeg Krisa seli iz Bruklina u bolji gradski kvart, ali roditelji, zabrinuti da će dečak upasti u loše društvo, šalju ga u školu u drugom kraju grada, do kog mora da putuje čak četiri sata. Škola se zove Korleone Džunior Haj i smeštena je u kvartu koji je naseljen stanovnicima pretežno italijanskog porekla, a Kris brzo postaje meta nasilnika, među kojima prednjači zli Džoi Karuzo. Njegovi najbolji prijatelji su najbolji učenici, ali autsajderi od kojih nema puno koristi u tučama. Pored svega, dok su mu roditelji na poslu, Kris je zadužen za čuvanje svog mlađeg brata Drua, koji je viši i pouzdaniji od njega i sestre Tonje koja je mezimica njihovih roditelja."
Volela bih da čujem vaše mišljenje o ovoj seriji. Meni je skroz dobra, baš se fino nasmejem ludorijama Krisove familije
Možete je pogledati na tv Fox svakog radnog dana uveče oko ponoći, repriza je u 17:35. A ako vam se baš sviđa, skinite sve 3 sezone i uživajte gledajući sa kompa (kao neki )
|
_________________ The spaces between our fingers were created so that another person's fingers could fill them in. Hope you'll find your dream hand to hold you forever. |
|
|
|
|
milka cokolada ***тиха вода***
|
Godine: 35
Datum registracije: 23 Jul 2008 Poruke: 1239 Mesto: С р б и ј а, бре!!!
|
|
Da, fina serijica, sad je reprizni termin, gledala sam je u junu-julu, čini mi se!Ok je, mada kako sam je gledala redovno počela je da mi bude dosadna, jer se manje-više, sve uvek dešava na isti fazon!Ali malac je presladak!
|
_________________ НИЈЕ БИТНО КАКО ИЗГЛЕДАШ.БИТНО ЈЕ ОНО ШТО ГОВОРИШ!
Бити ИСТА
...ПОСЕБНА
...СЛОБОДНА
бити само СВОЈА!!!
|
|
|
|
|
coco_bill Zli carobnjak-lingvista
|
Godine: 44
Datum registracije: 22 Mar 2006 Poruke: 33433 Mesto: Novi Sad
|
|
Odlična serija. Baš volim tako opaučen humor.
|
|
|
milica.saska **principessa**
|
Godine: 36
Datum registracije: 11 Okt 2007 Poruke: 1263 Mesto: ~Destination Unknown~
|
|
I meni se dopada serija,jedna od retkih koje gledam.Iznova i iznova me oduševljava.Kad bi bilo više takvih serija
|
_________________ All we've ever wanted is to look good naked, hope that someone could take it, God save me rejection from reflection, I want perfection... |
|
|
|
|
poison ~Chase The Sun~
|
Godine: 40
Datum registracije: 10 Jul 2004 Poruke: 6599 Mesto: ¤In The Land Of The Holy Sun¤
|
|
Ma ko kaže da svi mrze Chrisa?!Ja ga obožavam Svake nedjelje oko ponoći poslje Red Carpeta ja okrenem na novu tv da vidim s čim se Chris bori te večeri.Njegova me sestra užasno živcira ja bi joj iščupala one kečke
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|