:: |
Autor |
Poruka |
Jale21 Mister Domaći.de 2007
|
Godine: 39
Datum registracije: 16 Okt 2005 Poruke: 1218 Mesto: I nocas ja cu da te, cuvam dok spavas, i ljubim tamo gdje najvise volis, dok sanjas...
|
|
Da li imate zelju, i da li imate u planu da iznenadite partnera i kako...
podelite vasu mastovitost sa nama...
Ja cu vama moju sto sam smislio pre nekih 10ak dana i danas je dan da to uradim...
malo cu biti zauzet pa vam sutra pisem kako je izgledalo...
|
Everyday in a letter
Sealed with a kiss...
|
|
|
|
|
nextajox حزب الحيوان
|
Godine: 35
Datum registracije: 16 Jul 2007 Poruke: 43483
|
|
Ja sam to uradila pre 2 godine za moj rođendan.
Pošto su nam rođusi jako blizu(razlika je 2 dana) odlučila sam da iznenađenje bude za njega.
Trebao je da dođe negde oko 19 h kad mi se završavala škola.Pitala sam profu da me pusti ranije I otišla sam kući i naručila pizzu, postavila mali stočić kod mene u sobi,crvene jastuke za sedenje dole,latice ruža sam prosula po celoj sobi a ruže sam stavila na krevet I upalila 4 sveće . I dok je dolazio ka mojoj sobi imao je povez na očima i kad je ušao skinula sam mu,mislim povez
jako se oduševio
|
|
|
|
|
|
Makro Sudbina Pravi Greske
|
Datum registracije: 01 Jul 2005 Poruke: 2090 Mesto: P!zd!land
|
|
Puno puta sam je iznenadio.
Uskoro ce joj rodjendan pa se sada dvoumim izmedju dva iznenadjenja.
Da li da odemo negde sami na 5-6 dana, ili da svi koji budu na rodjendan posle rucka da odemo na brod na nekih 4 sata, taman da se gleda zalazak sunca.
Ovo drugo je lepo, ali je nekako vremenski puno kratko, i treba organizovati prevoz za sve...
Sve mislim da ce biti ono prvo.
|
_________________ Na pesku smo se videli, još ni gaće nismo imali.
Upi’kila si se na dodir moj, od tog trenutka ja sam samo tvoj!
|
|
Jale21 Mister Domaći.de 2007
|
Datum registracije: 16 Okt 2005 Poruke: 1218 Mesto: I nocas ja cu da te, cuvam dok spavas, i ljubim tamo gdje najvise volis, dok sanjas...
|
|
Lepe i interesantne ideje do sada...
24 na 25... ideja je bila sledeca... kupio sam tri ruze, tri koverte... nasao pesmu:
Нисам ти подариo најљепшу пјесму,
још је нисам изнијеo из сна,
негдје у срцу са чежњама лута
као топла мисао нејасна.
Пјесма зачета ко зна гдје и када,
можда и прије него сам те среo,
пјесма шира од небеских поља
у коју је стала моја душа цијела.
У њој је љубав с крилима лептира
што постоји само међ звијездама,
љубав топлија од сунчевог ока,
јаснија него мјесечина сама.
У тој пјесми златом изатканој,
овјенчаној ријечима бисерним и сненим,
рекаo бих побожно као пред олтаром,
колико те волим и колико желим.
Ovu pesmu sam icepkao na tri3 dela i stavio u tri koverte i zalepio za svaku rusu...
ruze sam sakrio po parku i dok smo setali "slucajno" naisli na prvu... posle je bilo interesantno gledati je kako trci oko svakog zbuna da nadje ostale...
i naravno kada je nasla i sklopila pesmu, dozivljaj je bio wow...
|
Everyday in a letter
Sealed with a kiss...
|
|
|
|
|
dameski Prijatelj foruma
|
Godine: 43
Datum registracije: 19 Dec 2004 Poruke: 43130
|
|
svaka cast
|
_________________ "You'll remember me, for the rest of your life"
" I know the way to fuck them all...." |
|
|
|
|
:LOL: >bitchy witch<
|
Godine: 38
Datum registracije: 18 Jan 2007 Poruke: 2107
|
|
Jale svaka cast na ideji,
u skorije vreme nemam nameru da radim nesto planski (glup izgovor,ali nemam vremena a i sve je tako komplikovano,bla bla truc),ali nesto ce se vec iskombinovati.
vidim da ta iznenadjenja uglavnom podrazumevaju "hranu,muziku,svece" hehe , izgleda da mi (devojke) ipak trazimo taj put (preko stomaka) do muskog srca.
I ja sam mog dragog nekad sacekivala sa omiljenom hranom ili nekim slatkisem koji cemo podeliti ili vec nesto slicno.
Kad se setim neceg zanimljivijeg, piskaracu jos
|
|
|
|
|
|
Anđela inso umjetnica
|
Datum registracije: 18 Dec 2006 Poruke: 10293
|
|
je, bilo je, kak ne. dođe spontano, jednom su to bile avionske karte za ljetovanje, jednom jednostavno doček u bade-mantilu i .. tak to ništa ovako baš posebno nisam priređivala.
imam nešt u planu sad kad se vrati malac s broda, no vidjet ću još. pisat ću i ja ovdje kad bude.
|
|
|
|
|
|
Tvoj_neko Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 18 Dec 2007 Poruke: 60 Mesto: ispod njegovih usana...
|
|
bivshem dechku sam pripremila takvo neshto. neobavezno sam ga pozvala da dodje kod mene i trebalo je da stigne u 21h. upalila sam svecu, pogasila svetla, sipala martini, stavila na sto, obukla sam se....onaaako nekako i chekala ga. kasnio je sat i po vremena (iako sam ga zivkala u medjuvremenu, ali mu nisam rekla o chemu se radi)...bash me je iznervirao to veche. kada je doshao- sedela sam sama u mraku, ona sveca vec do pola izgorela, a ja plaaaacheeem...
bash je bio kreten...
|
|
|
|
|
|
Konjanik Ludi Bosanac
|
Godine: 45
Datum registracije: 29 Avg 2006 Poruke: 24027 Mesto: Na žalost, Velenje
|
|
Tvoj_neko je napisao/la sledeće: | bivshem dechku sam pripremila takvo neshto. neobavezno sam ga pozvala da dodje kod mene i trebalo je da stigne u 21h. upalila sam svecu, pogasila svetla, sipala martini, stavila na sto, obukla sam se....onaaako nekako i chekala ga. kasnio je sat i po vremena (iako sam ga zivkala u medjuvremenu, ali mu nisam rekla o chemu se radi)...bash me je iznervirao to veche. kada je doshao- sedela sam sama u mraku, ona sveca vec do pola izgorela, a ja plaaaacheeem...
bash je bio kreten... |
više je on tebi napravio iznenađenje
Ne znam, nisam baš imao prilike nekoj nešto takvo napravit. Jesam po duši romantičar, ali mi sve to opet nekako, što bi rekli ameri "cheesy" izgleda.
|
_________________ Kako bolan nema Bosne, a Neretva huči, kako bolan nema Bosne a Miljacka teče, kako bolan nema Bosne a Sana ide.
Ti misliš da ona ne ide, ali sagni se hajvanu, pogledaj, ide Sana, ide Sava, ide Drina, ide Vrbas, ide Bosna, ide Ukrina, ide Lašva. |
|
|
|
|
Zemovka Miss Domaći.de 2008
|
Godine: 36
Datum registracije: 28 Jan 2008 Poruke: 194
|
|
Naravno da uvek imam ideja ali zafali mi finansijskih sredstava...ali ako napisem sta planiram u skorije vreme posle nece biti iznenadjenje...shvaticete zasto necu da otkrivam kada pogledate sliku
|
_________________ ...dozvola za ljubav... |
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|