:: |
Autor |
Poruka |
SrebrnaTresnjica011 Banovan! Prijatelj foruma
|
Godine: 40
Datum registracije: 14 Jul 2004 Poruke: 4277
|
|
Da li bi ste mogli nekome to da kažete? Da li ste to ikada rekli? Ako ste rekli, da li ste lagali? Da li ste samo hteli da na grub način sprečite još veću grešku (jer nekoga volite više), ili ste stvarno tako osećali? Da li je ta ljubav umirala lagano, ili je neki događaj (nova ljubav, neoprostiva greška partnera...) odjednom prelomio to osećanje i izbrisao ga za tren? Pričajte malo...
|
|
|
|
|
|
D-S-L Dobro upućeni član
|
Godine: 48
Datum registracije: 18 Sep 2003 Poruke: 595 Mesto: Mnchen
|
|
Imao sam priliku da to samo jedamput kazem jednoj zeni.
Stvarno je bilo lepo prvo vreme kad smo bili zajedno ali sto vise vreme prodje sto gore.
Kad samo hoce da diskutira , uvek svakog trena hoce da bude uz tebe da nebi mogao upoznat ljude , kad zove 100 puta na posao sta radim , nikad nece da izadje na party i onda nece da i ja ne idem , kaze da nema para a sakrije ih negde , samo kupuje stvari i ako nemamo mnogo para , onda se oblaci nemoguce stvari sto uopste ne pase itd.itd.itd .
I tako sam dosao do toga da nista nisam vise osecao za nju i onda mi i nije bilo tesko reci "Ne volim te".........
|
|
|
Malena021 Iskusni član
|
Godine: 41
Datum registracije: 03 Avg 2004 Poruke: 924 Mesto: Novi Sad
|
|
.....jednom sam rekla bivsem sa kojim sam bila dugo "ne volim te kao pre"...nije mi bilo lako da izgovorim, ali sam zaista to mislila...
|
|
|
|
|
|
bad_kitty Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 50
Datum registracije: 22 Avg 2004 Poruke: 153 Mesto: Beograd
|
|
da...ja se to trudim uvek da kazem...mozda ne tim recima...ali mislim da je bolje da kazem nego da cutim a on posle nekog vremena sam shvati pa ja nesto ispadnem nefer
jedini problem je sto on to ne prihvati kao nesto sto se samo desilo nego obicno bude ljut i zeli da vrati...
|
_________________ Kaze Crnogorac ocu:-Vec sam deset godina na studijama elektrotehnike,dosta mi je ,prelazim na medicinu.
Kaze otac njemu:-Ti kako hoces,ja i deda ostajemo.
Poslednja prepravka: bad_kitty datum Pon Sep 06, 2004 10:13 am; ukupno izmenjena 1 put |
|
|
|
|
FANATIC-NS PARTY MAN
|
Godine: 47
Datum registracije: 18 Jul 2004 Poruke: 979 Mesto: Novi Sad
|
|
Desavalo mi se da to moram uraditi.Verujte...nisam se uopste lepo osecao.
|
|
|
|
|
|
rouzvel Prijatelj foruma
|
Godine: 67
Datum registracije: 22 Jul 2004 Poruke: 5310 Mesto: Beograd
|
|
Da, da, desavalo se i verovatno ce se jos desavati, a da je prijatno, nije uopste, ali sta da se radi mnoge stvari u zivotu nisu prijatne pa moraju da se rade.
|
_________________ istraživanje paranormalnih pojava kod muškog roda! |
|
|
|
|
Jana-018 Banovan! Prijatelj foruma
|
Datum registracije: 18 Sep 2004 Poruke: 10641
|
|
Izustila sam samo jednom reci NEVOIM TE,i osecala sam neko laknuce jer sam zaista mislila tako..
Mada to bas i nije prijatno kada cujemo ali ako je iskreno manje boli
|
|
|
|
|
|
esc Upućeni član
|
Datum registracije: 22 Sep 2004 Poruke: 390 Mesto: Novi Sad
|
|
Svi samo bar jednom rekli nekome da ga nevolimo. Da li je bio lep ili grub nacin? Po meni nemas lepih nacina da raskines sa nekim. Raskid je jako tezak pogotovo za osobu koja neocekuje jedan. Da li se moze lepo raskinuti nemoze samo se recu mogu lepo sloziti da lepse izgleda a raskid je uvek tezak.
|
|
|
|
|
|
stamenid Prijatelj foruma
|
Datum registracije: 06 Jun 2004 Poruke: 9671 Mesto: daS ivoN
|
|
e ja nisam jos nikom rekao,nit je meni ko rekao.jednostavno kada neide vise to vidimo oboje pa prekinemo.i to je to.
|
_________________ турбопичећи новосадиста
:s: :t: :a: :m: :e: :n: :i: - :d: |
|
|
|
|
pinkie Prijatelj foruma
|
Godine: 45
Datum registracije: 01 Okt 2004 Poruke: 19325 Mesto: u skrivenom kutku
|
|
nisam nikada imala srca da to tako sorcim..stavila na znanje da...mada ja sam od onih koji veruju da je nemogue voleti pa onda odjednom prestati..ta ljubav sigurno i dalje traje..samo sto je onda nazivamo drugim imenom..pa naidje ljubav vrednija od te...te lako onu prethodnu prebolimo..ali se ne gasi tako lako..barem ja tako mislim
|
_________________ Cutanje je tesko samo onima koji ne misle(Ivo Andric)
Beskorisno je pobijati tudje misljenje; ponekad covijek uspije da pobjedi nekoga u diskusiji, ali da ga uvjeri -nikada.Misljenja su kao ekseri: sto vise udaramo po njima, to dublje prodiru (Dumas Aleksander) |
|
|
|
|
leggy Samuraj
|
Godine: 47
Datum registracije: 24 Nov 2004 Poruke: 4140 Mesto: Tampico, Tamaulipas, Mexico
|
|
Uh i ja sam to jednom uradio i dobio suze...
Ali mislim da je najgore da nekom kazete ili da vam neko kaze: nisam te nikad ni voleo(la)...
Hvala bogu nisam dosao u tu situaciju...
|
_________________ Viva Zapata y Subcomandante Marcos! |
|
|
|
|
Ivankamaza ~Ljubav i Snovi~
|
Godine: 39
Datum registracije: 19 Okt 2004 Poruke: 53570 Mesto: ~ Paris je t'aime ~
|
|
Ne bih ni ja zelela da budem u tu situaciju...
Nimi se desilo da kazem nekome "ne volim te vise" ali mislim da ce mi se to desiti za nekoliko dana.....I bicu iskrena kada cu mu reci....
|
|
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|