www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

Ne volim te vise..
Strana 1, 2, 3, 4, 5, 6  sledeća
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ NJIHOVA soba ~
::  
Autor Poruka
SrebrnaTresnjica011
Banovan!

Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Godine: 40

Datum registracije: 14 Jul 2004

blank.gif
PorukaPostavljena: Sub Avg 14, 2004 11:55 pm    Naslov poruke: Ne volim te vise.. Na vrh strane Na dno strane

Da li bi ste mogli nekome to da kažete? Da li ste to ikada rekli? Ako ste rekli, da li ste lagali? Da li ste samo hteli da na grub način sprečite još veću grešku (jer nekoga volite više), ili ste stvarno tako osećali? Da li je ta ljubav umirala lagano, ili je neki događaj (nova ljubav, neoprostiva greška partnera...) odjednom prelomio to osećanje i izbrisao ga za tren? Pričajte malo... Laughing

D-S-L
Dobro upućeni član
Dobro upućeni član

Godine: 48

Datum registracije: 18 Sep 2003
Mesto: Mnchen

germany.gif
PorukaPostavljena: Ned Avg 15, 2004 10:54 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Imao sam priliku da to samo jedamput kazem jednoj zeni.
Stvarno je bilo lepo prvo vreme kad smo bili zajedno ali sto vise vreme prodje sto gore.
Kad samo hoce da diskutira , uvek svakog trena hoce da bude uz tebe da nebi mogao upoznat ljude , kad zove 100 puta na posao sta radim , nikad nece da izadje na party i onda nece da i ja ne idem , kaze da nema para a sakrije ih negde , samo kupuje stvari i ako nemamo mnogo para , onda se oblaci nemoguce stvari sto uopste ne pase itd.itd.itd .
I tako sam dosao do toga da nista nisam vise osecao za nju i onda mi i nije bilo tesko reci "Ne volim te".........

Malena021
Iskusni član
Iskusni član

Godine: 41

Datum registracije: 03 Avg 2004
Mesto: Novi Sad

serbia.gif
PorukaPostavljena: Ned Avg 15, 2004 12:43 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

.....jednom sam rekla bivsem sa kojim sam bila dugo "ne volim te kao pre"...nije mi bilo lako da izgovorim, ali sam zaista to mislila...

bad_kitty
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 50

Datum registracije: 22 Avg 2004
Mesto: Beograd

blank.gif
PorukaPostavljena: Uto Avg 24, 2004 2:51 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

da...ja se to trudim uvek da kazem...mozda ne tim recima...ali mislim da je bolje da kazem nego da cutim a on posle nekog vremena sam shvati pa ja nesto ispadnem nefer
jedini problem je sto on to ne prihvati kao nesto sto se samo desilo nego obicno bude ljut i zeli da vrati... Rolling Eyes Sad

Poslednja prepravka: bad_kitty datum Pon Sep 06, 2004 10:13 am; ukupno izmenjena 1 put

FANATIC-NS
PARTY MAN
PARTY MAN

Godine: 47

Datum registracije: 18 Jul 2004

serbia.gif
PorukaPostavljena: Uto Avg 24, 2004 8:25 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Desavalo mi se da to moram uraditi.Verujte...nisam se uopste lepo osecao.

rouzvel
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Godine: 67

Datum registracije: 22 Jul 2004
Mesto: Beograd

serbia.gif
PorukaPostavljena: Uto Avg 24, 2004 9:48 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Da, da, desavalo se i verovatno ce se jos desavati, a da je prijatno, nije uopste, ali sta da se radi mnoge stvari u zivotu nisu prijatne pa moraju da se rade.

Jana-018
Banovan!

Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Datum registracije: 18 Sep 2004

yugoslavia.gif
PorukaPostavljena: Čet Sep 23, 2004 2:55 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Izustila sam samo jednom reci NEVOIM TE,i osecala sam neko laknuce jer sam zaista mislila tako..
Mada to bas i nije prijatno kada cujemo ali ako je iskreno manje boli

esc
Upućeni član
Upućeni član

Datum registracije: 22 Sep 2004

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pet Sep 24, 2004 1:04 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Svi samo bar jednom rekli nekome da ga nevolimo. Da li je bio lep ili grub nacin? Po meni nemas lepih nacina da raskines sa nekim. Raskid je jako tezak pogotovo za osobu koja neocekuje jedan. Da li se moze lepo raskinuti nemoze samo se recu mogu lepo sloziti da lepse izgleda a raskid je uvek tezak.

stamenid
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Datum registracije: 06 Jun 2004
Mesto: daS ivoN

blank.gif
PorukaPostavljena: Pon Dec 06, 2004 2:13 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

e ja nisam jos nikom rekao,nit je meni ko rekao.jednostavno kada neide vise to vidimo oboje pa prekinemo.i to je to.

:s: :t: :a: :m: :e: :n: :i: - :d:

pinkie
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Godine: 45

Datum registracije: 01 Okt 2004
Mesto: u skrivenom kutku

serbia.gif
PorukaPostavljena: Čet Dec 23, 2004 11:43 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

nisam nikada imala srca da to tako sorcim..stavila na znanje da...mada ja sam od onih koji veruju da je nemogue voleti pa onda odjednom prestati..ta ljubav sigurno i dalje traje..samo sto je onda nazivamo drugim imenom..pa naidje ljubav vrednija od te...te lako onu prethodnu prebolimo..ali se ne gasi tako lako..barem ja tako mislim

Beskorisno je pobijati tudje misljenje; ponekad covijek uspije da pobjedi nekoga u diskusiji, ali da ga uvjeri -nikada.Misljenja su kao ekseri: sto vise udaramo po njima, to dublje prodiru (Dumas Aleksander)

leggy
Samuraj
Samuraj

Godine: 47

Datum registracije: 24 Nov 2004
Mesto: Tampico, Tamaulipas, Mexico

mexico.gif
PorukaPostavljena: Čet Dec 23, 2004 12:15 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Uh i ja sam to jednom uradio i dobio suze...

Ali mislim da je najgore da nekom kazete ili da vam neko kaze: nisam te nikad ni voleo(la)...
Hvala bogu nisam dosao u tu situaciju...

Ivankamaza
~Ljubav i Snovi~
<font color='blue'><b>~Ljubav i Snovi~</b></font>

Godine: 39

Datum registracije: 19 Okt 2004
Mesto: ~ Paris je t'aime ~

france.gif
PorukaPostavljena: Pet Dec 24, 2004 9:50 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ne bih ni ja zelela da budem u tu situaciju...
Nimi se desilo da kazem nekome "ne volim te vise" ali mislim da ce mi se to desiti za nekoliko dana.....I bicu iskrena kada cu mu reci....

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ NJIHOVA soba ~ -> Ne volim te vise.. Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana 1, 2, 3, 4, 5, 6  sledeća
Strana 1 od 6

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon