www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

Sex? Kada?
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ I tata bi sine.... ~
::  
Autor Poruka
andrejica
Tico & Ada
Tico & Ada

Godine: 39

Datum registracije: 04 Jan 2005
Mesto: Subotica

blank.gif
PorukaPostavljena: Uto Avg 19, 2008 1:37 pm    Naslov poruke: Sex? Kada? Na vrh strane Na dno strane

Kada se upustate u ove vode? Da li imate neke vremenske granice ili kako kad dodje?
Da li biste odma se upustili u sex na prvom sastanku, mozda drugom, trecem ili vam za to treba nedelja, dve, mesec dana?
Da li mislite da to uopste ima neke veze?

dameski
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Godine: 43

Datum registracije: 19 Dec 2004

serbia.gif
PorukaPostavljena: Uto Avg 19, 2008 4:41 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

cini mi se da vec postoji slicna tema
ili je postojala

" I know the way to fuck them all...."

BaBy**
Upućeni član
Upućeni član

Datum registracije: 12 Jun 2007

germany.gif
PorukaPostavljena: Uto Avg 19, 2008 9:55 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

ja sam sa svojim spavala nakon 7 mjeseci,bio mi je prvi.. i do sada se zabavljamo godinu i po... mislim da nisam prerano, ni prekasno. u pravo vrijeme se to desilo. i ne zalim. a sto se tice avantura nekih, cula sam za dosta njih, da se dogodi ona neka kemija, i desi se odma, kad se upoznaju.. strast... ne sudim cure.. Smile

_GaMBiT_
Odomaćeni član
Odomaćeni član

Godine: 35

Datum registracije: 25 Dec 2005

bosnia_herzegovina.gif
PorukaPostavljena: Sre Avg 20, 2008 1:07 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

svega ima i svasta je moguce... ja sam sa svojom spavao nakon 9 mjeseci veze i bilo je tacno u pravo vrijeme...

ima ova tema vec, ali evo i na ovu sam upisao Smile

♥ QueeN ♥
[°mama 3 anđela°]
<b>[°mama 3 anđela°]</b>

Datum registracije: 15 Feb 2008
Mesto: ♥ Sakrivena u Njegovom Pogledu,Zarobljena u Njegovom Srcu,Zauvek u Njegovom Toplom Zagrljaju ♥

serbia.gif
PorukaPostavljena: Čet Avg 21, 2008 1:12 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Sve zavisi od razmišljanja devojke, a takođe da li je nevina ili ne. Ja sam mom mužu nakon 4 meseca poklonila svoju nevinost, tada smo bili u vezi, ubrzo se verili, sada smo u braku i čekam naš plod ljubavi, malog anđela koji će ugledati ovaj svet za 6 meseci. Wink

Eh sad, znam primere nekih drugarica koje su spavale nekad na prvom, drugom sastanku, a opet znam jednu koja je još uvek nevina, a već skoro godinu dana u vezi. Dosta zavisi od ponosa i razmišljanja. Rolling Eyes

nextajox
حزب الحيوان
<b>حزب الحيوان</b>

Godine: 35

Datum registracije: 16 Jul 2007

serbia.gif
PorukaPostavljena: Čet Avg 21, 2008 1:25 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Mislim po mom mišljenju ne postoji određeni vremenski period kada treba stupiti u sexualne odnose..Treba stupiti onda kada budete psihički i fizički spremni..
Danas ima toliko različitih ljudi da sam čula da su neke devojke počele sa 11 godina..Ja sam se u to vreme igrala barbikama Mr. Green
Ja sam sa svojim dečkom stupila nakon godinu dana veze i uopšte mi nije žao zbog toga.U početku nisam bila toliko spremna na to(dok on jeste) ali kada sam osetila da mogu da mu se oprepustim u potpunosti to sam i učinila Wink I bilo je prelepo iako je bolelo.. Crying or Very sad

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ I tata bi sine.... ~ -> Sex? Kada? Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana 1 od 1

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon