:: |
Autor |
Poruka |
poruka_za Početnik Domaćeg.de

|
Datum registracije: 25 Mar 2007 Poruke: 5

|
|
Jovana Nikolic - Ja te sanjam iz filma Disi Duboko
Ako neko ima pesmu molim vas da mi posalje na
poruka_za@yahoo.com
Thanks
Edit by ~SonicLady~: promenjen naslov teme
|
|
|
|
|
 |
Raziel@Nosgoth א Ali Alakinא

|
Datum registracije: 21 Avg 2007 Poruke: 4465 Mesto: The Pillars of Nosgoth...

|
|
Ja je nemam u izvodjenju gorepomenute dame, ali je imam u velicanstvenoj interpretaciji Madam Piano sa identicnim tekstom, naravno. Poslacu ti je, a ostali neka nastave da traze bas tu verziju koju si i zatrazila, te nek ti ova posluzi bar kao "zamena" u medjuvremenu!
Javi kakvi su utisci!
|
|
 |

|

|
|
Raziel@Nosgoth je napisao/la sledeće: | Ja je nemam u izvodjenju gorepomenute dame, ali je imam u velicanstvenoj interpretaciji Madam Piano sa identicnim tekstom, naravno. Poslacu ti je, a ostali neka nastave da traze bas tu verziju koju si i zatrazila, te nek ti ova posluzi bar kao "zamena" u medjuvremenu!
Javi kakvi su utisci!  |
HVAAAAAALA ti punoooooo... evo sad slusam ali da te ispravim ovo nije Madam Piano ovo je Jovana Nikolic... lici joj glas kao od Madam piano ali nije Madam piano...ako ne znas nabavi od Jovane Nikolic - Posle tebe ili Lutka od porcelana pa ces prepoznati. U svakom slucaju THANKS!!!
|
|
|
|
|
 |

|

|
|
E, pa da znas da mi je utoliko draze sto sam ti (i ne znajuci) ispunio tu muzicku zelju! Verujem ti, sto da ti ne verujem, ali to sad sve pada u drugi plan kad je kod tebe tvoja dugo-ocekivana i sasvim sigurno veoma draga pesma!
Uzivaj i dalje uz www.domaci.de!
|
|
 |

|

|
|
Da li neko ima Zelim ti reci od Kaliopi mp3 a da ne fali prvih 15 sec snimka. posto sam skidao sa svih mogucih sajtova ali svuda fali malo pocetka pesme pa ako neko ima nek posalje mi na poruka.za@gmail.com. Hvala unapred
|
|
|
|
|
 |
~SonicLady~ ~Smiley~

|
Godine: 39
Datum registracije: 12 Avg 2004 Poruke: 11224 Mesto: tamo negde

|
|
Spojena dupla tema.
|
_________________ The spaces between our fingers were created so that another person's fingers could fill them in. Hope you'll find your dream hand to hold you forever. |
|
|
|
 |

|

|
|
|
|
 |
~SonicLady~ ~Smiley~

|
Godine: 39
Datum registracije: 12 Avg 2004 Poruke: 11224 Mesto: tamo negde

|
|
Ponovo ti spajam teme, molim te da malo pripaziš
|
_________________ The spaces between our fingers were created so that another person's fingers could fill them in. Hope you'll find your dream hand to hold you forever. |
|
|
|
 |

|

|
|
poruka_za je napisao/la sledeće: | Ako neko ima pesmu od Nevene Avramovic - Ostani nek salje unapred hvala
poruka.za@gmail.com |
Hmmm...ne znam za tu pesmu... Prema mojim izvorima, ona ima dve pesme iza sebe, i to "Nista o njoj" i "Do gole koze"...da nije slucajno jedna od njih?! Ako nije, onda mora da je nesto novo??
Pozdrav!
|
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|