:: |
Autor |
Poruka |
SrebrnaTresnjica011 Banovan! Prijatelj foruma
|
Godine: 40
Datum registracije: 14 Jul 2004 Poruke: 4277
|
|
Postoji li osoba za koju ste sigurni da ce uvek imati posebno mesto u vasem srcu?
PS:Ne mislim na uzu i siru familiju!
|
|
|
|
|
|
Malena021 Iskusni član
|
Godine: 41
Datum registracije: 03 Avg 2004 Poruke: 924 Mesto: Novi Sad
|
|
nazalost...DA....postoji neko za koga ce uvek biti mesta ne samo u srcu, (posto je tu vec jedno vreme )...nego i u zivotu....
|
|
|
|
|
|
*Jedinstvena* Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 29 Jul 2004 Poruke: 131 Mesto: Lausanne
|
|
Naravno da postoji.
Njegovo mesto nikada niko nece zauzeti u mom srcu,iako ga vise nema
on zivi u mom srcu.Nema jutra da se ne probudim i da ga se ne setim,niti veceri da legnem a da ne pogledam u nebo i pomislim na njega,pitam se da li je sada tamo negde gore srecan,da li ga jos uvek nesto boli,da li ima nekoga da brine o njemu ali odgovora nema
|
_________________ --------@Jedinstvena@-------- |
|
|
|
|
vecadok Prijatelj foruma
|
Godine: 56
Datum registracije: 06 Nov 2003 Poruke: 7276 Mesto: Beograd
|
|
Ima....i to dvoje
Za ono "muško mesto"...ne znam da li je nažalost ili na sreću...ne smeta mi to u životu, da bi bilo na žalost....a znak je da sam nekad zaista bila srećna i voljena i volela, na sreću....mislim da je bogat svako ko u životu ima bar jednog takvog "podstanara"...
A ono "žensko mesto" zauzima prijateljica moje mame, koja je jedna hrabra, energična, vredna, a nadasve dobra, iskrena žena, odlična kuvarica i fenomenalan prijatelj i roditelj...Đuki, hvala ti za dugogodišnje prijateljstvo!!!
|
_________________ Tražeći sebe naišla sam na tebe...
i potpuno se izgubila!
...ali dobar san će biti lek na dar!
Poslednja prepravka: vecadok datum Uto Sep 07, 2004 12:02 pm; ukupno izmenjena 1 put |
|
|
|
|
rouzvel Prijatelj foruma
|
Godine: 67
Datum registracije: 22 Jul 2004 Poruke: 5310 Mesto: Beograd
|
|
Da, postoji, iako nije pored mene u mom srcu će ostati zauvek
|
_________________ istraživanje paranormalnih pojava kod muškog roda! |
|
|
|
|
zvoncica Prijatelj foruma
|
Godine: 45
Datum registracije: 05 Sep 2004 Poruke: 3839
|
|
DA!!!!
|
_________________ zvoncic@
Najvrednije i najlepse stvari na svetu ne mogu se videti ili dodirnuti.One se mogu samo osetiti srcem!!! |
|
|
|
|
Vanessa Mae Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 44
Datum registracije: 08 Sep 2004 Poruke: 35
|
|
Naravno da postoji...osoba koja je posebna za mene i koja mene ujedno cini posebnom...moj najbolji prijatelj...i ljubavnik...povremeno...
|
|
|
|
|
|
Roberto-NS Žderonja
|
Datum registracije: 28 Jul 2004 Poruke: 2519
|
|
Svaka moja bivsa koja mi je znacila nesto,ima posebno mesto u mom srcu. Svaka mi je u tom trenutku bila nesto meni posebno i posto nisam imao puno devojaka do sada,nije mi tesko da se secam svake posebno!
|
|
|
|
|
|
Yasmin Banovan! Prijatelj foruma
|
Godine: 58
Datum registracije: 31 Avg 2004 Poruke: 14175 Mesto: zemlja nedodjija
|
|
moja velika i prva prava ljubav ce uvek zauzimati jedan majusni delic moga srca....
...a moja velika sadasnja ljubav zauzima onaj ogromni deo koji je preostao.....
|
Poslednja prepravka: Yasmin datum Sub Sep 18, 2004 8:44 pm; ukupno izmenjena 1 put |
|
|
|
|
Darka Odomaćeni član
|
Godine: 43
Datum registracije: 23 Jul 2004 Poruke: 2720 Mesto: tude-vude,kojekude
|
|
Postoji..usao je tiho,doneo nemir i bure i zauvek cini mi se ostace tu...Al slutim da ce ostati samo tu u srcu,ne i pored mene..
|
|
|
|
Jana-018 Banovan! Prijatelj foruma
|
Datum registracije: 18 Sep 2004 Poruke: 10641
|
|
Postoji....samo jedna osoba..koja je kraj mene u dobru i u zlu
|
|
|
|
|
|
zilika Banovan! Veštica sa bičem
|
Datum registracije: 10 Nov 2004 Poruke: 19331 Mesto: na brdovitom balkanu,izmedju istoka i zapada,tamo gdje narod voli da puca i jedan drugog da napada..
|
|
da! naravno da da! i hocu da je uvjek tu!
|
_________________ :macka: mos me pljuvat,slobodno pljuj...al pred mnom imas tremu,ja sam broj jedan za tebe pi*** ovdje u svemu |
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|