pre neki dan sam se prikljucio na adsl ptt 1024/128 i imam problem sa torrentom.mnogo slabo mi radi 10-15 kB/s a ne znam kako da ga ubrzam znam da postoji mukotrpna procedura za to ali ja je ne znam, pa bih zato vas zamolio za mi pomognete .Imam modem tp-link td-8811 i ptt adsl trazim pomoc
unapred hvala
dekicar92 Početnik Domaćeg.de
Godine: 32
Datum registracije: 09 Avg 2008 Poruke: 28 Mesto: Beograd
Pa... Brzina downloadovanja nečega pomoću torrenta ne zavisi samo od brzine tvog interneta. Sam torrent je samo skup nekih informacija o nekoj datoteci ili šta god. Te informacije program (Azureus, BitTorrent... Programi koji čitaju torrente) koristi da nadje delove te datoteke (recimo) na tudjim računarima koji koriste taj isti program u istom trenutku kada i ti. Tvoj internet može da bude super brz ali to ti neće koristiti ako je internet nekog udaljenog računara sa kog ti skidaš delove te datoteke jako spor. Takodje, postoji mogućnost da ti tu datoteku nikad ne skineš jer je ni jedan udaljeni računar nije celu skinuo. Dakle brzina tog downloada zavisi i od tvog i od tudjeg interneta... Torrent je u stvari najsporiji način downloadovanja, u većini slučajeva ( velikoj većini ).
_________________ You forgot one very important thing mate. I´m captain Jack Sparrow.
Život je bolest koja se prenosi seksom.
milannik1 Mr. Bombastic
Datum registracije: 11 Mar 2008 Poruke: 1224
zavisi od broja seeders, i od broja peers, znaci zavisi od toga koliko njih imaju taj fail i koliko njih ga skidaju u tom trenutku, sto manje onih koji skidaju i sto veci broj onih koji imaju taj fail to bolje za tvoju brzinu skidanja, stvar br. 2 obavezno namesti port ako hoces da imas maksimalnu brzinu skidanje, mada na tvoj modem cisto sumnjam da moze da predje 50-60kb... i nije bas mnogo mukotrpna procedura, samo ti je bitno da namestis port forting
i kad dodjes dotle gde je kraj snimka odaberes koj ti je ruter i onda namestis port... ako ti je jos nesto nejasno pisi opet...
_________________ Better to want something you don't have, or to have something you don't want.
Danny Crane
Batino20 ~Flavoring of Sound~
Datum registracije: 08 Nov 2007 Poruke: 6400
Moze li neko preporucit kakav dobar privatni torrent sa dobrim seed/leech omjerom pretezito za igrice i filmove a da ne treba pozivnica za njega..
Makro Sudbina Pravi Greske
Datum registracije: 01 Jul 2005 Poruke: 2090 Mesto: P!zd!land
Pre nego sto pocnete postavljati ikakve linkove, procitajte PRAVILNIK.
Da ne bude kasnije, ono, ovo...
_________________ Na pesku smo se videli, još ni gaće nismo imali.
Upi’kila si se na dodir moj, od tog trenutka ja sam samo tvoj!
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma