www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

torrent?
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Internet i zaštita ~
::  
Autor Poruka
mirko.m
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 28 Jan 2006

blank.gif
PorukaPostavljena: Ned Avg 10, 2008 8:02 pm    Naslov poruke: torrent? Na vrh strane Na dno strane

pre neki dan sam se prikljucio na adsl ptt 1024/128 i imam problem sa torrentom.mnogo slabo mi radi 10-15 kB/s a ne znam kako da ga ubrzam znam da postoji mukotrpna procedura za to ali ja je ne znam, pa bih zato vas zamolio za mi pomognete .Imam modem tp-link td-8811 i ptt adsl trazim pomoc

unapred hvala

dekicar92
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 32

Datum registracije: 09 Avg 2008
Mesto: Beograd

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pon Avg 11, 2008 8:09 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Pa... Brzina downloadovanja nečega pomoću torrenta ne zavisi samo od brzine tvog interneta. Sam torrent je samo skup nekih informacija o nekoj datoteci ili šta god. Te informacije program (Azureus, BitTorrent... Programi koji čitaju torrente) koristi da nadje delove te datoteke (recimo) na tudjim računarima koji koriste taj isti program u istom trenutku kada i ti. Tvoj internet može da bude super brz ali to ti neće koristiti ako je internet nekog udaljenog računara sa kog ti skidaš delove te datoteke jako spor. Takodje, postoji mogućnost da ti tu datoteku nikad ne skineš jer je ni jedan udaljeni računar nije celu skinuo. Dakle brzina tog downloada zavisi i od tvog i od tudjeg interneta... Torrent je u stvari najsporiji način downloadovanja, u većini slučajeva ( velikoj većini ). Smile

milannik1
Mr. Bombastic
<b>Mr. Bombastic</b>

Datum registracije: 11 Mar 2008

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pon Avg 11, 2008 10:20 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

zavisi od broja seeders, i od broja peers, znaci zavisi od toga koliko njih imaju taj fail i koliko njih ga skidaju u tom trenutku, sto manje onih koji skidaju i sto veci broj onih koji imaju taj fail to bolje za tvoju brzinu skidanja, stvar br. 2 obavezno namesti port ako hoces da imas maksimalnu brzinu skidanje, mada na tvoj modem cisto sumnjam da moze da predje 50-60kb... i nije bas mnogo mukotrpna procedura, samo ti je bitno da namestis port forting

i kad dodjes dotle gde je kraj snimka odaberes koj ti je ruter i onda namestis port... ako ti je jos nesto nejasno pisi opet...

Danny Crane

Batino20
~Flavoring of Sound~
~Flavoring of Sound~

Datum registracije: 08 Nov 2007

blank.gif
PorukaPostavljena: Uto Nov 25, 2008 1:55 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Moze li neko preporucit kakav dobar privatni torrent sa dobrim seed/leech omjerom pretezito za igrice i filmove a da ne treba pozivnica za njega..

Makro
Sudbina Pravi Greske
<b>Sudbina Pravi Greske</b>

Datum registracije: 01 Jul 2005
Mesto: P!zd!land

australia.gif
PorukaPostavljena: Pet Nov 28, 2008 11:37 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Pre nego sto pocnete postavljati ikakve linkove, procitajte PRAVILNIK.

Da ne bude kasnije, ono, ovo... Very Happy

"Ko Crkvi Daje, Bogu Pozajmljuje, A Bog Nikom Duzan Ne Ostaje!"

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Internet i zaštita ~ -> torrent? Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana 1 od 1

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon