:: |
Autor |
Poruka |
ZdEnKo1986 Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 38
Datum registracije: 11 Dec 2006 Poruke: 56 Mesto: Moscow
|
|
evo kupio sam noi komp i nemogu da gledam nista na youtube i slicnim stranicama
pise mi da mi je iskljucen javascript ili da nemem flashplayer aki kad sam instalirao flash plajer opet nece,
Sta a radim ljudi???
|
_________________ **Take me home, United Road; To the place I belong; To Old Trafford, To see United; Take me home, United Road." ** |
|
|
|
|
Boky ¤ The King of Kolo ¤
|
Godine: 39
Datum registracije: 23 Maj 2004 Poruke: 29947 Mesto: Kiciner
|
|
to se i mojoj sestri pojavljuje .. probaj da prvo instaliras flash pa onda javi
|
_________________ Bojan Cvjetković @ Domaci.com; Ovako je sve počelo
Bolje da me mrze zbog onog što jesam, nego da me vole zbog onog što nisam
Omiljeni delovi foruma: Vesti; Trač; Igre bez granica; Sport; Dijaspora. |
|
|
|
|
Car Dusan-Silni Administrator i domaćin
|
Godine: 56
Datum registracije: 09 Jun 2002 Poruke: 7770 Mesto: Kraljevo / Frankfurt
|
|
Prebacih temu ovde posto joj nije bilo mesto tamo gde je bila postavljena
elem, pitanje ti glasi kako da iskljucis javascript a u postu pises da ti se pojavljuje greska da ti je javascript iskljucen. Pojasni malo bolje koji problem konkretno imas i pogotovu napisi koji browser koristis, internet explorer, firefox, opera.....
Tako mozemo bolje pomoci
|
_________________ Obavezno procitajte [ Pravilnik ] i [ FAQ ] pre nego sto postavite pitanja.
Preporucujemo: [ Naša multimedijalna baština ] sa forumima [ Fontana zelja ], [ MP3 Riznica ], diskusije o [ Domacoj muzici ], ili za ljubitelje [ Strane muzike ] a naravno i sve o [ Online radio domaci.de ].
Opustite se na forumima kategorije [ Zabava ] uz jednu [ Trac partiju ] ili se poigrajte na [ Igrama bez granica ].
I naravno da ne zaboravimo jednu od najvecih [ Download baza ] narodne i zabavne muzike EX-YU estrade sa preko 15.000 mp3 fajlova.
|
|
|
|
|
|
|
|
ne ja imam instaliran flash player ali neznam kako da ukljucim javascript posto tamo pise da nemgu a gledam sadrzaj videa jer mi je Java script iskljucen ili nemam instaliran flash player i ima odmah link ispod Install latest flash player, sto sam i uradio ali opet kad otvorim youtube isto mi pise pa neznam u cemu je stos???
|
_________________ **Take me home, United Road; To the place I belong; To Old Trafford, To see United; Take me home, United Road." ** |
|
|
|
|
cika Kure Majstor
|
Godine: 53
Datum registracije: 25 Feb 2005 Poruke: 6913
|
|
Izbrisi kes pa pokusaj ponovo. Na firefoxu -> Tools -> Clear private data -> Cache (ostavis stiklirano, a ostalo odstikliras da budu prazni kvadratici). Potom pokusaj ponovo
IE je kanta i ne koristim ga pa tu ne bih da se mesam
|
|
|
|
|
|
|
|
|
nije mi firefox nego internet explorer?
|
|
|
|
|
milannik1 Mr. Bombastic
|
Datum registracije: 11 Mar 2008 Poruke: 1224
|
|
kao prvo, koristi mozilu!!!!!!!!!
kao drugo, mozila ce tacno da ti kaze sta ti fali i ce da ti da opciju da ides u add ons i tamo ce da dodjas ili ce da ti pokaze sta da skines....
|
_________________ Better to want something you don't have, or to have something you don't want.
Danny Crane |
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|