:: |
Autor |
Poruka |
filicka *hoppípolla*
|
Godine: 32
Datum registracije: 28 Jan 2006 Poruke: 10884
|
|
Zasto muskarcima smeta kada im je sestra sa dobrim,najboljim ili bilo kojim drugom?
Sta je to sto vas tu nervira?
Juce sam bas pricala s bratom o tome i kaze da mu uopste nije svejedno sto je nasa sestra s njegovim drugom.
Posle mi je i rekao sledece,za mene i moju sestru :"Ja bih voleo,da vas dve nemate decka do 35,ako moze".
Kad sam pitala :"Zasto"? ,rekao je da ne zna da objasni.
Ja sam to kontala ovako:On je sa tim svojim drugovima stlano,i zna sta svaki od njih pomisli kad vidi noge neke dobre ribe i o cemu masta sa njom.pa onda,kad pomisli da mu je devojka njegova sestra,mogu da zamislim kako mu je kada zna sta njegov drug sa njom planira i kako na nju gleda...
Da li je samo ovaj strah u pitanju ili i nesto drugo?
|
_________________ DROP IT LIKE IT'S HOT |
|
|
|
|
Ptolemej uvatija te, anđele
|
Datum registracije: 09 Feb 2008 Poruke: 12662 Mesto: Negdi na balkanu ...
|
|
vidiš zanimljiva tema,djelomično si u pravu ali tu se radi još o tome što se mi ponašamo zaštitnički ili se bar želimo tako ponašat,razmišljamo ovako "šta meni ima tko dirat sestru" a kad se tu radi o nekom mom drugu onda smo još gori,a zašto je tako ne bih ti zna objasnit
|
|
|
milannik1 Mr. Bombastic
|
Datum registracije: 11 Mar 2008 Poruke: 1224
|
|
nema to veze sa zastitinckim ponasanjam, mi smo svesni cinjnice da sestre moraju da nam imaju momke, nego je problem ako ti drug spava sa sestrom i raskinu za mesec, dva, tri ili nebitno koliko i onda svaki put kad te pogleda taj drug ima da pomislis na to da ti je bio sa sestrom i ima polako ali sigurno da se distanciras od njega, tako da muskarci kada brane sestri da bude sa njegovim drugovima ustvarsi stite to drugarstvo a ne sestru. a jedno je misliti a drugo je raditi...
"Ja bih voleo,da vas dve nemate decka do 35,ako moze" on zna da to ne moze, verovatno je malo mladji decko pa ne moze jos sve da razume, ali razumece, ne brini...
|
_________________ Better to want something you don't have, or to have something you don't want.
Danny Crane |
|
|
|
|
:LOL: >bitchy witch<
|
Godine: 38
Datum registracije: 18 Jan 2007 Poruke: 2107
|
|
^znaci, braca uopste ne misle na svoju sestru nego brane prijateljstvo?hm,mislim da ni ta krajnost nije bas najtacnija.
flickino i tvoje objasnjenje zajedno je mozda neki pravi odgovor na to pitanje (bar ja na to tako gledam)
|
|
|
|
|
|
filicka *hoppípolla*
|
Godine: 32
Datum registracije: 28 Jan 2006 Poruke: 10884
|
|
Pa vidis,moguce je i da brane prijateljstvo,vrlo zanimljivo,to mi nikad nije palo na pamet.
Bas bih vlela kad bi neko uspeo stvarno da objasni pravi razlog,mada kontam da nije kod svakog isti ali kao sto je rekao Ptolemej,on ne moze da objasni...mozda neko drugi uspe da nam kaze,bas tacno,bas bih volela da cujem druga misljenja
|
_________________ DROP IT LIKE IT'S HOT |
|
|
|
|
:LOL: >bitchy witch<
|
Godine: 38
Datum registracije: 18 Jan 2007 Poruke: 2107
|
|
"bas tacno" je jako relativna stvar po ovom pitanju. npr,moj brat je tako postupao jer on poznaje svoje prijatelje, zna da nisu za mene, zna kako se ophode prema devojkama itd itd. . . i mene uvek drzao po strani. prosto i jednostavno tako.
|
|
|
|
|
|
andrejica Tico & Ada
|
Godine: 39
Datum registracije: 04 Jan 2005 Poruke: 12591 Mesto: Subotica
|
|
zato sto se verovatno plasi jer zna i vidi kakvi su danasnji momci, devojke
|
|
|
♥ QueeN ♥ [°mama 3 anđela°]
|
Datum registracije: 15 Feb 2008 Poruke: 15445 Mesto: ♥ Sakrivena u Njegovom Pogledu,Zarobljena u Njegovom Srcu,Zauvek u Njegovom Toplom Zagrljaju ♥
|
|
Plaši se jer zna kako razmišljaju muškarci, i ne želi da njegovu sestru povredi neki od njegovih drugova za koje zna kakvi su.
|
|
|
|
|
|
milannik1 Mr. Bombastic
|
|
|
ne razumem sto stalno potencirate to da neci brat ima lose drugove!!! nema svaki decko na planeti lose drustvo a vi non stop polazite od toga!!! sta ako neko ima dobre drugare i ipak brani sestri da bude sa njima? koje je onda opravdanje?
|
_________________ Better to want something you don't have, or to have something you don't want.
Danny Crane |
|
|
|
|
andrejica Tico & Ada
|
|
|
iako su dobri drugovi to ne znaci da su i dobri prema devojci
|
|
|
milannik1 Mr. Bombastic
|
|
|
mislio sam na to da su dobri momci, pogresno sam napisao dobri drugovi! ja recimo imam druga koji je dobar decko, i sve je ok sa njim, prema devojkama je manji od makovog zrna i ipak nikad u zivotu mu ne bi dao da bude sa mojom sestrom!
|
Danny Crane |
|
|
|
|
andrejica Tico & Ada
|
|
|
a nisi napisao zasto ne bi sto je i tema rasprave
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|