:: |
Autor |
Poruka |
milannik1 Mr. Bombastic
|
Datum registracije: 11 Mar 2008 Poruke: 1224
|
|
Skinuo sam ovu igricu i sve mi radi, ali je na spanskom!!!! trazio sam patch na engleskom ali ne mogu da ga nadjem! a moze neko da mi malo pomogne i da mi kaze gde da skinem taj patch ili sta vec da radim? naso sam preko torrenta neki od 350 mb ali za to da skinem bi mi trebalo jedno 2 meseca... tako da ako neko moze da mi pomogne bilo bi lepo...
|
_________________ Better to want something you don't have, or to have something you don't want.
Danny Crane |
|
|
|
|
Killaz ***Don Brate***
|
Godine: 34
Datum registracije: 08 Nov 2006 Poruke: 4662 Mesto: Somewhere in the universe...
|
|
Imenjace evo ti ja nasao neki postupak kako da prebacis na englesku verziju,nadam se da ce pomoci...Ti pokusaj pa kazi kako si proso...
http://blog.bitcomet.com/post/9786/
|
_________________ Vozim auto sa zvezdom na haubi,sedmica bembara S8 audi |
|
|
|
|
milannik1 Mr. Bombastic
|
|
|
ali ne rade oni cetri linka za midiafile...
|
_________________ Better to want something you don't have, or to have something you don't want.
Danny Crane |
|
|
|
|
milannik1 Mr. Bombastic
|
|
|
cisto da se zna, ovaj problem sam resio... tako da se ova tema moze zatvori ili slicno...
|
Danny Crane |
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|