:: |
Autor |
Poruka |
aureliano ♣ El Capitán ♠

|
Datum registracije: 15 Mar 2005 Poruke: 9092 Mesto: U zraku, na vodi i ponekad na Zemlji

|
|
Slusate li, volite li ovu pjevacicu?
Rodjena je u New Yorku pod pravim imenom Geetali Norah Jones Shankar. Kcer je poznatog Indijskog sitar sviraca Ravi Shankara i Sue Jones.
Izdala je albume "Come Away With Me" i "Feels Like Home" te EP "First Sessions"
Najpoznatije pjesme:
I've got to see you again
Come away with me
Don't know why
itd...
Ovu sam lijepu pjevacicu gledao na koncertu u zivo i bilo je fenomenalno!
|
_________________ I tad su došli popovi... Pa topovi... Pa lopovi...
I čitav svet se izobličio...
Ispuzali su grabljivci... Pa lažljivci... Snalažljivci...
 |
|
|
|
 |
Francuskinja ♦Un Mal pour un Bien♦

|
Godine: 42
Datum registracije: 07 Apr 2005 Poruke: 16007 Mesto: 83700 ST RAPHAEL

|
|
U fr su dosta reklamirali njen album tako da je znam samo po reklamama ali ona mi i nije bas neka pevacica,otkud znam,ne zanima me da je slusam,mozda sto nije dovoljno poznata i ne slusa se toliko...
|
|
|
|
|
 |
ThGamEr Dobro upućeni član

|
Godine: 39
Datum registracije: 06 Sep 2006 Poruke: 685 Mesto: Svuda po malo

|
|
Nisam neki obozavatalj, ali ima sasvim Ok pjesama
|
_________________ I am a professional killer, I kill for money,
but you are my friend, I kill you for nothing.
 |
|
|
|
 |
gheo Odomaćeni član

|
Datum registracije: 22 Jan 2004 Poruke: 1019 Mesto: Timisoara (Temisvar), Banat

|
|
Vrlo dobar glas... Svidjam njihovi pesme.
|
|
|
|
|
 |
ana111 Upućeni član

|
Datum registracije: 06 Dec 2005 Poruke: 496

|
|
Najvise mi se svidja Sunrise.Tu pesmu mogu uvek da slusam..
|
|
|
|
|
 |
JoYa Početnik Domaćeg.de

|
Datum registracije: 30 Nov 2005 Poruke: 7

|
|
Odlicna pevacica sa fenomenalnom bojom glasa. Ostalo mi je samo da jos nedjem njen demo album: First sessions
Naravno sve je to stvar ukusa, a o ukusima ne treba raspravljati.
Citat: | ...ali ona mi i nije bas neka pevacica,otkud znam,ne zanima me da je slusam,mozda sto nije dovoljno poznata i ne slusa se toliko... |
Naravno ne zelim da ubedjujem da li je ili nije neka pevacica, ali je cinjenica da je poznata. Naravno medju ljudima koji slusaju takav pravac. I to jako poznata!
@aureliano
Zavidim ti sto si imao prilike da je gledas uzivo
|
_________________ Senatores boni viri: senatus autem mala bestia. |
|
|
|
 |
jelenaShe Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 39
Datum registracije: 18 Okt 2005 Poruke: 191 Mesto: BanjaLuka

|
|
od njenih pjesama znam samo sunrise i mozda jos poneku ali svidja mi se njen glas i kad imam prilike downloadujem njene pjesme
|
|
|
|
|
 |
Slejdž Gospodja Selektorka

|
Godine: 47
Datum registracije: 15 Jul 2005 Poruke: 4716 Mesto: Frankfurt/ Loznica

|
|
Meni je ona super riba,em sto je mnogo slatka em sto ima dobru muziku, naravno za one koji vole Country-blues, ili R`n`B
|
_________________ Bez tebe ne smem
ja ne umem
disati,smejati se, hodati |
|
|
|
 |
nastasenjka ~daydreaming~

|
Datum registracije: 04 Mar 2005 Poruke: 34840 Mesto: medju javom i med snom

|
|
pa sta znam...mogu da je slusam, ali nisam neki ljubitelj...nikada je sama ne pustim, ali ako natrcim na neku njenu pesmu na tvu ili radiu ne menjam stanicu
|
Cilj nosiš skriven pod kaputom, istetoviran na grudima kao metu...
I eto ti...U tome je tajna...U tome je jedini trik...
|
|
|
|
 |
NikSha021 Početnik Domaćeg.de

|
Datum registracije: 07 Dec 2006 Poruke: 25

|
|
Sramota..ja ne znam ko je to...
neka mi neko objasni...
|
|
|
|
|
 |
aureliano ♣ El Capitán ♠

|
Datum registracije: 15 Mar 2005 Poruke: 9092 Mesto: U zraku, na vodi i ponekad na Zemlji

|
|
Norah Jones ruši rekorde
Još prije nego što je uopće izašao, novi album Norah Jones postao je bestseller. Njezin dugoočekivani autorski uradak dobio je titulu 'najnaručivanijeg' albuma svih vremena.
Pet godina nakon nevjerojatno uspješnog debija Norah Jones i njenog albuma Come Away With Me, 27-godišnja jazz-glazbenica svijetu predstavlja svoj treći uradak - Not Too Late, dajući do znanja da za ponovni trijumf nikad nije kasno.
Prema podacima Amazona, album je dobio titulu najtraženijeg još prije nego li je krenuo u prodaju, što je iznimno obradovalo izdavača, britanski EMI, koji se još oporavlja od blagdanskog fijaska svojih uzdanika, među kojima i Robbieja Williamsa.
Sad kada je album službeno pušten s uzice, nitko ne želi otkriti točne brojke zlatne koke, no dovoljno je reći da je u samo nekoliko dana zasjeo na vrh ljestvica iTunesa u Njemačkoj, Austriji, Nizozemskoj i Švicarskoj, te je također broj jedan po prodaji na britanskom Amazonu.
Nakon Come Away With Me 2002., Norah je 2004. izdala svojevrsni nastavak Feels Like Home, dok je na cijeli Not Too Late stavila autorski potpis i primila salve pohvala od kritike, koja ga je proglasila njenim najboljim ostvarenjem do sada.
Net.hr
01.02.2007.
|
_________________ I tad su došli popovi... Pa topovi... Pa lopovi...
I čitav svet se izobličio...
Ispuzali su grabljivci... Pa lažljivci... Snalažljivci...
 |
|
|
|
 |
Francuskinja ♦Un Mal pour un Bien♦

|
Godine: 42
Datum registracije: 07 Apr 2005 Poruke: 16007 Mesto: 83700 ST RAPHAEL

|
|
Jedino pesma "don't know why" mi se svidja kao pesma,ostale ...
|
|
|
|
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|