:: |
Autor |
Poruka |
filicka *hoppípolla*
|
Godine: 32
Datum registracije: 28 Jan 2006 Poruke: 10884
|
|
A sta kad pratner ima neprijatan zadah?
Da li vam se to desavalo?
Meni nije,sva sreca,ne znam stvarno kako bih reagovala na to!
A vi?
Imam jednu drugaricu koja stvarno ima neprijatan zadah,jos uvek nije imala decka...i bas sam ovih dana kad sam nesto razmisljala o njoj,dosla do toga...i sad se bas pitam,pa kako ce ona pobogu?
Nekako mi je neprijatno da joj skrenem paznju,a i da to uradim,moze da se desi da je ona to vec proveravala kod lekara i da npr. ne moze da se izleci,e onda bi mi bilo strasno...
ijaoj.
|
_________________ DROP IT LIKE IT'S HOT |
|
|
|
|
Ginobili93 ...3,2,1...
|
Godine: 31
Datum registracije: 05 Jan 2008 Poruke: 1059 Mesto: Kaluđerica
|
|
Ja jos nisam imao devojku a ni drugaricu koju ima neprijatan zadah...ustvari jesam jednu drugaricu...ali i njoj je slabo to bilo ....Ali imam bar 10 ortaka koji imaju neprijatan zadah...Nema potrebe da ide kod doktora ta drugarica ili bilo ko....sve sto treba je da posle pranja zuba,okrene cetkicu na poledjinu i da par puta "ocisti" jezik... ....Orbit su za mene samo zvake...ne uzimam ih zbog zadaha nikada
|
|
|
Shiseido N-SNG-J06
|
Datum registracije: 26 Apr 2007 Poruke: 10229
|
|
E, karijes je čudo, čika Zuba još veće čudo, a redovno pranje zuba blagodet.
|
|
|
Ginobili93 ...3,2,1...
|
Godine: 31
Datum registracije: 05 Jan 2008 Poruke: 1059 Mesto: Kaluđerica
|
|
Vidite ovog smejlija....koristi Colgate total 12
|
|
|
Lane86 ~The last lady~
|
Datum registracije: 02 Okt 2006 Poruke: 24294 Mesto: Nedostižno...
|
|
Srećom, pa nisam imala, "takvog", partnera... Iskreno, ne bih mogla da budem sa nekim ko ne vodi ličnu higijenu... Neprijatan zadah može da bude posledica ne redovnog pranja zubića, ali i bakterija koje se sakupljaju na jeziku. Tako da to može da se reši redovnim održavanjem higijene, a i može se posavetovati sa stomatologom. Hvala Bogu, sada ima svakavih preparata i teško kakav problem je nerešiv... Znam da ti je neprijatno da drugarici tako nešto kažeš, ali to ćeš učiniti za njeno dobro... Uvek postoji, neki, način da to učiniš...
|
dakle ljubce ode za malu nocnu pticicu...inace svima znanu kao lane... |
|
|
|
|
|
filicka *hoppípolla*
|
Godine: 32
Datum registracije: 28 Jan 2006 Poruke: 10884
|
|
Ma znam,samo mi je bas jako neprijatno da joj to kazem...a kud i ne bi.
Zamislite tu situaciju.
|
_________________ DROP IT LIKE IT'S HOT |
|
|
|
|
Jejaorka ~Angel azul~
|
Datum registracije: 03 Apr 2008 Poruke: 39404
|
|
Lane86 je napisao/la sledeće: | Srećom, pa nisam imala, "takvog", partnera... Iskreno, ne bih mogla da budem sa nekim ko ne vodi ličnu higijenu... Neprijatan zadah može da bude posledica ne redovnog pranja zubića, ali i bakterija koje se sakupljaju na jeziku. Tako da to može da se reši redovnim održavanjem higijene, a i može se posavetovati sa stomatologom. Hvala Bogu, sada ima svakavih preparata i teško kakav problem je nerešiv... Znam da ti je neprijatno da drugarici tako nešto kažeš, ali to ćeš učiniti za njeno dobro... Uvek postoji, neki, način da to učiniš... |
Dodajem...neprijatan zadah ne mora da znači da je samo sa zubima problem...postoje i neke bolesti organa za varenje koje izazivaju neprijatan zadah...Znači, moj savet je poseta lekaru..Toliko
|
U svijetu tajni mi nismo sami...
|
|
|
|
|
rema10 Odomaćeni član
|
Datum registracije: 03 Jul 2008 Poruke: 1888 Mesto: Beograd
|
|
ljudi kakve zvake ako perete zube redovno uopste vam ne trebaju zvake....i naravno uvek idite na preglede cisto da znate...bolje 15 minuta da potrosite nego da nemate pola zuba.....
|
|
|
|
|
|
andrejica Tico & Ada
|
Godine: 39
Datum registracije: 04 Jan 2005 Poruke: 12591 Mesto: Subotica
|
|
hvala bogu nije mi se jos desilo ali i da se desi, onda bi uzela ja zvaku i ponudila partnera
|
|
|
Makro Sudbina Pravi Greske
|
Datum registracije: 01 Jul 2005 Poruke: 2090 Mesto: P!zd!land
|
|
Imao sam takvu srecu da nisam nikada naleteo u vezi sa zenskom koja ima los zadah.
Al' se secam jedne Mire iz VI osnovne, kada sam MORAO sedeti sa njom u trecoj klupi do zida. Nisam mogao komunicirati sa njom.
|
_________________ Na pesku smo se videli, još ni gaće nismo imali.
Upi’kila si se na dodir moj, od tog trenutka ja sam samo tvoj!
|
|
jerotije rank
|
Godine: 42
Datum registracije: 13 Mar 2005 Poruke: 5676
|
|
Desavalo se da se najede luka, pa je onda sramota kad je poljubim, a meni to nije smetalo. Vise bi mi smetalo da osetim smrad duvana iz njenih usta.
Sto se tice onog "ustajalog" mirisa, to nisam osetio kod poljupca.
|
_________________ Inside my heart is breaking
My make-up may be flaking
But my smile still stays on... |
|
|
|
|
*Mayche* .:Lust Stained Despair:.
|
Godine: 39
Datum registracije: 17 Dec 2007 Poruke: 13168 Mesto: Zvezdica na nebu
|
|
Samo mu kazes "Duso aj da kupimo zvake" i kad kupis onda ga teras da duvate balone
|
_________________ *"...~ I hear it all the time...the sound of missing you ~..."* |
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|