www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

Orbit?
Strana 1, 2  sledeća
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ NJIHOVA soba ~
::  
Autor Poruka
filicka
*hoppípolla*
<b>*</b>hoppípolla<b>*</b>

Godine: 32

Datum registracije: 28 Jan 2006

yugoslavia.gif
PorukaPostavljena: Sub Avg 02, 2008 8:29 pm    Naslov poruke: Orbit? Na vrh strane Na dno strane

A sta kad pratner ima neprijatan zadah?
Da li vam se to desavalo?
Meni nije,sva sreca,ne znam stvarno kako bih reagovala na to!
A vi?

Imam jednu drugaricu koja stvarno ima neprijatan zadah,jos uvek nije imala decka...i bas sam ovih dana kad sam nesto razmisljala o njoj,dosla do toga...i sad se bas pitam,pa kako ce ona pobogu?
Nekako mi je neprijatno da joj skrenem paznju,a i da to uradim,moze da se desi da je ona to vec proveravala kod lekara i da npr. ne moze da se izleci,e onda bi mi bilo strasno...
ijaoj.

Ginobili93
...3,2,1...
<b>...3,2,1...</b>

Godine: 31

Datum registracije: 05 Jan 2008
Mesto: Kaluđerica

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sub Avg 02, 2008 8:38 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ja jos nisam imao devojku a ni drugaricu koju ima neprijatan zadah...ustvari jesam jednu drugaricu...ali i njoj je slabo to bilo Mr. Green Mr. Green Mr. Green ....Ali imam bar 10 ortaka koji imaju neprijatan zadah...Nema potrebe da ide kod doktora ta drugarica ili bilo ko....sve sto treba je da posle pranja zuba,okrene cetkicu na poledjinu i da par puta "ocisti" jezik... Mr. Green ....Orbit su za mene samo zvake...ne uzimam ih zbog zadaha nikada Wink

Shiseido
N-SNG-J06
<b>N-SNG-J06</b>

Datum registracije: 26 Apr 2007

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sub Avg 02, 2008 8:45 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

E, karijes je čudo, čika Zuba još veće čudo, a redovno pranje zuba blagodet. Mr. Green

Ginobili93
...3,2,1...
<b>...3,2,1...</b>

Godine: 31

Datum registracije: 05 Jan 2008
Mesto: Kaluđerica

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sub Avg 02, 2008 8:49 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Vidite ovog smejlija....koristi Colgate total 12 Wink Very Happy Very Happy Very Happy Laughing

Lane86
~The last lady~
<b>~The last lady~</b>

Datum registracije: 02 Okt 2006
Mesto: Nedostižno...

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sub Avg 02, 2008 9:36 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Srećom, pa nisam imala, "takvog", partnera... Iskreno, ne bih mogla da budem sa nekim ko ne vodi ličnu higijenu... Rolling Eyes Neprijatan zadah može da bude posledica ne redovnog pranja zubića, ali i bakterija koje se sakupljaju na jeziku. Tako da to može da se reši redovnim održavanjem higijene, a i može se posavetovati sa stomatologom. Hvala Bogu, sada ima svakavih preparata i teško kakav problem je nerešiv... Wink Znam da ti je neprijatno da drugarici tako nešto kažeš, ali to ćeš učiniti za njeno dobro... Smile Uvek postoji, neki, način da to učiniš... Smile

s kojom sam ovdje proveo mnogo prijatnih trenutaka...kao i svi ostali s kim je slovce makar jedno razmijenila....i drago mi je sto se ponovo vratila medju nas..tracare... Razz
dakle ljubce ode za malu nocnu pticicu...inace svima znanu kao lane... Wink

filicka
*hoppípolla*
<b>*</b>hoppípolla<b>*</b>

Godine: 32

Datum registracije: 28 Jan 2006

yugoslavia.gif
PorukaPostavljena: Pon Avg 04, 2008 2:50 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ma znam,samo mi je bas jako neprijatno da joj to kazem...a kud i ne bi.
Zamislite tu situaciju. Embarassed

Jejaorka
~Angel azul~
<b>~Angel azul~</b>

Datum registracije: 03 Apr 2008

greece.gif
PorukaPostavljena: Pon Avg 04, 2008 4:06 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Lane86 je napisao/la sledeće:
Srećom, pa nisam imala, "takvog", partnera... Iskreno, ne bih mogla da budem sa nekim ko ne vodi ličnu higijenu... Rolling Eyes Neprijatan zadah može da bude posledica ne redovnog pranja zubića, ali i bakterija koje se sakupljaju na jeziku. Tako da to može da se reši redovnim održavanjem higijene, a i može se posavetovati sa stomatologom. Hvala Bogu, sada ima svakavih preparata i teško kakav problem je nerešiv... Wink Znam da ti je neprijatno da drugarici tako nešto kažeš, ali to ćeš učiniti za njeno dobro... Smile Uvek postoji, neki, način da to učiniš... Smile

Dodajem...neprijatan zadah ne mora da znači da je samo sa zubima problem...postoje i neke bolesti organa za varenje koje izazivaju neprijatan zadah...Znači, moj savet je poseta lekaru..Toliko

I ne znam kad i ne znam gdje
Ici cemo istom stranom ulice...
Vjeruj mi duso srest cemo se
U svijetu tajni mi nismo sami...

rema10
Odomaćeni član
Odomaćeni član

Datum registracije: 03 Jul 2008
Mesto: Beograd

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pon Avg 04, 2008 4:21 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

ljudi kakve zvake ako perete zube redovno uopste vam ne trebaju zvake....i naravno uvek idite na preglede cisto da znate...bolje 15 minuta da potrosite nego da nemate pola zuba..... Mr. Green

andrejica
Tico & Ada
Tico & Ada

Godine: 39

Datum registracije: 04 Jan 2005
Mesto: Subotica

blank.gif
PorukaPostavljena: Pon Avg 11, 2008 8:50 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

hvala bogu nije mi se jos desilo ali i da se desi, onda bi uzela ja zvaku i ponudila partnera Mr. Green

Makro
Sudbina Pravi Greske
<b>Sudbina Pravi Greske</b>

Datum registracije: 01 Jul 2005
Mesto: P!zd!land

australia.gif
PorukaPostavljena: Uto Avg 12, 2008 4:30 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Imao sam takvu srecu da nisam nikada naleteo u vezi sa zenskom koja ima los zadah.

Al' se secam jedne Mire iz VI osnovne, kada sam MORAO sedeti sa njom u trecoj klupi do zida. Nisam mogao komunicirati sa njom.

"Ko Crkvi Daje, Bogu Pozajmljuje, A Bog Nikom Duzan Ne Ostaje!"

jerotije
rank
<b>rank</b>

Godine: 42

Datum registracije: 13 Mar 2005

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pet Avg 15, 2008 7:12 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Desavalo se da se najede luka, pa je onda sramota kad je poljubim, a meni to nije smetalo. Vise bi mi smetalo da osetim smrad duvana iz njenih usta.

Sto se tice onog "ustajalog" mirisa, to nisam osetio kod poljupca. Very Happy

*Mayche*
.:Lust Stained Despair:.
<b>.:Lust Stained Despair:.</b>

Godine: 39

Datum registracije: 17 Dec 2007
Mesto: Zvezdica na nebu

demrepcongo.gif
PorukaPostavljena: Pet Avg 15, 2008 9:59 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Samo mu kazes "Duso aj da kupimo zvake" i kad kupis onda ga teras da duvate balone Very Happy Mr. Green

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ NJIHOVA soba ~ -> Orbit? Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana 1, 2  sledeća
Strana 1 od 2

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon