:: |
Autor |
Poruka |
SrebrnaTresnjica011 Banovan! Prijatelj foruma
|
Godine: 40
Datum registracije: 14 Jul 2004 Poruke: 4277
|
|
Koliko se cesto farbate?I koje su to najcesce boje kojim se farbate?
Ja sam sa prvim plavim pramenovima pocela negde sa 11 godina da bi onda postala totalna plavusa,pa menjala u roze,ljubicasto,smedje,satirano..Znala sam da se farbam u drugu boju na svaka 3 meseca..U ovu crvenu se farbam vec skoro 2 godine..i vec mi se upalila lampica za promenama..pa je vecini poznata moja anketa dali da se satiram ili ne..No,jos uvek sam u fazi razmisljanja..Malo promene ne moze da skodi..a najlakse je vratiti se opet u crvenu!
Inace s obzirom koliko sam se puta farbala,kosa mi je jos uvek mekana sto ponekad i mene zacudi
|
|
|
|
|
|
Malena021 Iskusni član
|
Godine: 41
Datum registracije: 03 Avg 2004 Poruke: 924 Mesto: Novi Sad
|
|
Uh tresnjice, pa ti si bila nas neko napredno dete......vec sa 11 godina....
Ja se nikada nisam farbala, nikad me nije privlacilo da menjam boju kose....
|
|
|
|
|
|
serendipity Odomaćeni član
|
Godine: 46
Datum registracije: 15 Jul 2004 Poruke: 1294 Mesto: Belgrade
|
|
Farbanje je skroz OK...mada sam se prvi put ofarbala sa 17 godina i promenila sve moguce nijanse crvene i smedje boje....Bila sam i crnka, kao i ljubicasta...I sad sam konacno plavusa. Izgleda da su u pravu oni koji kazu da svaka devojka, tj. zena mora bar jednom biti plava...
Tresnjice, samo napred.....promeni boju...2 godine je bas dug period za istu boju kose. Kao sto kazes, najlakse je ponovo postati crvenokosa
|
_________________ ono sto nas ne ubije ucinice nas jacim.........Zaratustra |
|
|
|
|
the_cica Prijatelj foruma
|
Godine: 42
Datum registracije: 30 Jul 2004 Poruke: 3520 Mesto: kragujevac
|
|
mnogi kazu da sam luda sto sam na prirodno crvenu kosu izvukla plave pramenove...ali meni se bas dopada to sto sam poluplavusa!!!!
Svaka promena je ok!!!! Tresnjo samo napred!!!!
|
_________________ ....otvorim nebo lako
kad pozelim to...... |
|
|
|
|
|
|
|
Maki,Cico (Kao i svi ostali) Hvala na podrsci..i idem danas da kupim farbu !Fotke naravno prilazem o'ma !
|
|
|
|
|
|
NINANENA Veštica
|
Datum registracije: 15 Jul 2004 Poruke: 1464
|
|
i ja sam dosta rano pocela da bojim kosu u svim duginaim bojama,pa sam bas dugo godina bila plava pa crvena i onda osisala kratko i bila crna,sada imam plave pramenove na moju trsavu kosu koju planiram da skratim opet skrpz
ja sam uvek za promene-kosa i nokti rastu tako da vredi menjati bez ikakvih strahova
mada meni kosa je debele dlake i brzo procveta i moram bas redovno kod frizerke
|
|
|
|
|
|
|
|
|
I kupim ja danas tj da sad vec kazem juce farbu i pokusam da predjem u smedje i izvucem plave pramenove kad ono Cvrc Milojko.
Sliku imate prilozenu u mojoj foto galeriji..znaci 70% sam jos uvek crvena..imam smedje i narandzaste pramenove..Unikatno nema sta!
|
|
|
|
|
|
serendipity Odomaćeni član
|
Godine: 46
Datum registracije: 15 Jul 2004 Poruke: 1294 Mesto: Belgrade
|
|
ma porasce, nemoj da se brines......i kod mene bilo slicno, ali uopste nije bilo lose
|
_________________ ono sto nas ne ubije ucinice nas jacim.........Zaratustra |
|
|
|
|
*Jedinstvena* Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 29 Jul 2004 Poruke: 131 Mesto: Lausanne
|
|
E tresnjice...kako god se "premazala" ti si cakana
Jos dva farbanja i bices satirana
Kao mala sam imala belu kosu koja je vremenom postajala sve tamnija da bi na kraju bila svetlo smedja.
Prvi put sam se ofarbala sa 14 godina u Teget....
Povrsinu kose sam ofarbala tako da se ostatak prelivao u crnu i bilo je fenomenalno.Tako sam se mazala jedno 6 meseci.....da bih posle otisla kod frizera,odsekla kosu koju sam imala do kolena i ofarbala se u plavo.
Od svoje petnaeste godine se farbam u plavo....cas sam skroz plava,cas izvlacim pramenove....trenutno na glavi imam tri boje.
Povrsina je bela,sredina kestenasta i donji deo je tamno braon
Ali za dve nedelje se farbam opet tako da te braon tamne vise nece biti
Ovaj put idem totalno belo
|
_________________ --------@Jedinstvena@-------- |
|
|
|
|
|
|
|
Hvala Majo Nadam se da cu iz 5837920276 puta biti satirana onako kako zelim hahahahahah!
|
|
|
|
|
|
*Jedinstvena* Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 29 Jul 2004 Poruke: 131 Mesto: Lausanne
|
|
E a sad ozbiljno....moja drugarice je iz drecavo crvene presla u svetlo smedju posle drugog farbanja.
Jesi li cula za farbu marke LIVE....e to je najbolja farba
Kupi kestenstu boju i da vidis razliku fenomenalno,bez pomuke za pola sata si smedja i onda udaris pramencice.
Da si mi blize ja bih to cas sredila al ovako........
|
_________________ --------@Jedinstvena@-------- |
|
|
|
|
|
|
|
Sa LIVE crvenom sam se farbala..i ne mogu i dalje da je se otarasim hahahahahaha!!!!Ali cu probati da kupim smedju..valjda ce onda ova crvena da ode kako bih mogla pramenove da uradim !
|
|
|
|
|
|
|