www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

Farbanje kose!
Strana 1, 2, 3 ... 21, 22, 23  sledeća
Pređite na stranu broj:  
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Moda i lepota ~
::  
Autor Poruka
SrebrnaTresnjica011
Banovan!

Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Godine: 40

Datum registracije: 14 Jul 2004

blank.gif
PorukaPostavljena: Sub Avg 14, 2004 11:27 pm    Naslov poruke: Farbanje kose! Na vrh strane Na dno strane

Koliko se cesto farbate?I koje su to najcesce boje kojim se farbate?

Ja sam sa prvim plavim pramenovima pocela negde sa 11 godina da bi onda postala totalna plavusa,pa menjala u roze,ljubicasto,smedje,satirano..Znala sam da se farbam u drugu boju na svaka 3 meseca..U ovu crvenu se farbam vec skoro 2 godine..i vec mi se upalila lampica za promenama..pa je vecini poznata moja anketa dali da se satiram ili ne..No,jos uvek sam u fazi razmisljanja..Malo promene ne moze da skodi..a najlakse je vratiti se opet u crvenu!
Inace s obzirom koliko sam se puta farbala,kosa mi je jos uvek mekana sto ponekad i mene zacudi Laughing

Malena021
Iskusni član
Iskusni član

Godine: 41

Datum registracije: 03 Avg 2004
Mesto: Novi Sad

serbia.gif
PorukaPostavljena: Ned Avg 15, 2004 12:40 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Uh tresnjice, pa ti si bila nas neko napredno dete......vec sa 11 godina....
Ja se nikada nisam farbala, nikad me nije privlacilo da menjam boju kose....

serendipity
Odomaćeni član
Odomaćeni član

Godine: 46

Datum registracije: 15 Jul 2004
Mesto: Belgrade

serbia.gif
PorukaPostavljena: Uto Avg 17, 2004 12:11 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Farbanje je skroz OK...mada sam se prvi put ofarbala sa 17 godina i promenila sve moguce nijanse crvene i smedje boje....Bila sam i crnka, kao i ljubicasta...I sad sam konacno plavusa. Izgleda da su u pravu oni koji kazu da svaka devojka, tj. zena mora bar jednom biti plava...
Tresnjice, samo napred.....promeni boju...2 godine je bas dug period za istu boju kose. Kao sto kazes, najlakse je ponovo postati crvenokosa

the_cica
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Godine: 42

Datum registracije: 30 Jul 2004
Mesto: kragujevac

yugoslavia.gif
PorukaPostavljena: Uto Avg 17, 2004 12:31 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

mnogi kazu da sam luda sto sam na prirodno crvenu kosu izvukla plave pramenove...ali meni se bas dopada to sto sam poluplavusa!!!!

Svaka promena je ok!!!! Tresnjo samo napred!!!!

SrebrnaTresnjica011
Banovan!

Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

blank.gif
PorukaPostavljena: Uto Avg 17, 2004 11:21 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Maki,Cico (Kao i svi ostali) Hvala na podrsci..i idem danas da kupim farbu Very Happy!Fotke naravno prilazem o'ma Wink!

NINANENA
Veštica
Veštica

blank.gif
PorukaPostavljena: Uto Avg 17, 2004 12:24 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

i ja sam dosta rano pocela da bojim kosu u svim duginaim bojama,pa sam bas dugo godina bila plava pa crvena i onda osisala kratko i bila crna,sada imam plave pramenove na moju trsavu kosu koju planiram da skratim opet skrpz Smile
ja sam uvek za promene-kosa i nokti rastu tako da vredi menjati bez ikakvih strahova
mada meni kosa je debele dlake i brzo procveta i moram bas redovno kod frizerke

SrebrnaTresnjica011
Banovan!

Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

blank.gif
PorukaPostavljena: Sre Avg 18, 2004 12:49 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

I kupim ja danas tj da sad vec kazem juce farbu i pokusam da predjem u smedje i izvucem plave pramenove kad ono Cvrc Milojko.
Sliku imate prilozenu u mojoj foto galeriji..znaci 70% sam jos uvek crvena..imam smedje i narandzaste pramenove..Unikatno nema sta!

serendipity
Odomaćeni član
Odomaćeni član

Godine: 46

Mesto: Belgrade

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sre Avg 18, 2004 1:49 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

ma porasce, nemoj da se brines......i kod mene bilo slicno, ali uopste nije bilo lose

*Jedinstvena*
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 29 Jul 2004
Mesto: Lausanne

switzerland.gif
PorukaPostavljena: Sre Avg 18, 2004 2:45 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

E tresnjice...kako god se "premazala" ti si cakana Wink

Jos dva farbanja i bices satirana Very Happy

Kao mala sam imala belu kosu koja je vremenom postajala sve tamnija da bi na kraju bila svetlo smedja.
Prvi put sam se ofarbala sa 14 godina u Teget....
Povrsinu kose sam ofarbala tako da se ostatak prelivao u crnu i bilo je fenomenalno.Tako sam se mazala jedno 6 meseci.....da bih posle otisla kod frizera,odsekla kosu koju sam imala do kolena i ofarbala se u plavo.

Od svoje petnaeste godine se farbam u plavo....cas sam skroz plava,cas izvlacim pramenove....trenutno na glavi imam tri boje.
Povrsina je bela,sredina kestenasta i donji deo je tamno braon Wink
Ali za dve nedelje se farbam opet tako da te braon tamne vise nece biti
Ovaj put idem totalno belo Very Happy Wink

SrebrnaTresnjica011
Banovan!

Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

blank.gif
PorukaPostavljena: Sre Avg 18, 2004 3:31 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Hvala Majo Smile Nadam se da cu iz 5837920276 puta biti satirana onako kako zelim hahahahahah!

*Jedinstvena*
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 29 Jul 2004
Mesto: Lausanne

switzerland.gif
PorukaPostavljena: Sre Avg 18, 2004 7:34 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

E a sad ozbiljno....moja drugarice je iz drecavo crvene presla u svetlo smedju posle drugog farbanja.
Jesi li cula za farbu marke LIVE....e to je najbolja farba Wink
Kupi kestenstu boju i da vidis razliku Wink fenomenalno,bez pomuke za pola sata si smedja i onda udaris pramencice.
Da si mi blize ja bih to cas sredila al ovako........ Rolling Eyes

Wink Smile

SrebrnaTresnjica011
Banovan!

Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

blank.gif
PorukaPostavljena: Sre Avg 18, 2004 8:17 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Sa LIVE crvenom sam se farbala..i ne mogu i dalje da je se otarasim hahahahahaha!!!!Ali cu probati da kupim smedju..valjda ce onda ova crvena da ode kako bih mogla pramenove da uradim Smile!

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Moda i lepota ~ -> Farbanje kose! Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana 1, 2, 3 ... 21, 22, 23  sledeća
Strana 1 od 23

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon