www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

Babyrapid test za trudnocu
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Zdravlje ~
::  
Autor Poruka
victoryrk
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 32

Datum registracije: 04 Dec 2007
Mesto: Ruski Krstur

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pet Avg 01, 2008 11:48 am    Naslov poruke: Babyrapid test za trudnocu Na vrh strane Na dno strane

]Da li je neko koristio Babyrapid test za trudnocu?Ja sam ga koristila 3. dan posle kasnjenja i pokazalo mi negativan rezultat al i dalje nisam dobila (sad je 4.)...Sve je bilo ok dok me drugi nisu zbunili da moze da se radi samo u roku od neka 3 dana... Dal sam ga ja dobro uradila?Ako nisam kad se radi?Nazalost,ja punim 17 godina,POMOZITE!!!

srna2422
Odomaćeni član
Odomaćeni član

Datum registracije: 24 Mar 2005

serbia.gif
PorukaPostavljena: Ned Avg 03, 2008 10:19 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

kasnis vec 4 dana? a, test si uradila poslije 3 dana kasnjenja--da li dobro shvatam? ako je to slucaj, onda je veoma vjerovatno da je test upravu.
nisam upucena sa "baby rapid test", ali ako se prica on normalnim home pregnancy testovima, cak i oni koji su najmanje sensitivni bi trebali da utvrde trudnjocu 2 sedmice poslije implantacije (sto jeste, 3-4 dana kasnjenja).
Ok, nisam se navikla da dajem savjete na srpskom, pa se nadam da ce ovo pomoci.

filicka
*hoppípolla*
<b>*</b>hoppípolla<b>*</b>

Godine: 32

Datum registracije: 28 Jan 2006

yugoslavia.gif
PorukaPostavljena: Pon Avg 04, 2008 4:12 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ako je pokazao negativan rezultat,ja mislim da nisi trudna...mada ne znam,ja nemam iskustva sa tim jer sam nevina,ali ipak probaj opet.

andrejica
Tico & Ada
Tico & Ada

Godine: 39

Datum registracije: 04 Jan 2005
Mesto: Subotica

blank.gif
PorukaPostavljena: Pon Avg 11, 2008 8:30 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

malo si prenaglila.. to sto ti menstruacija kasni 4 dana ne znaci da si trudna..
meni ponekad kasni i do nedelju dana, nekada mi je kasnilo cak i 2 nedelje pa nisam bila trudna..

uglavnom, pre nego sto uradis test uvek sacekaj jedno nedelju dana, nije nikakvo pravilo, niti utice na rezultat testa ali jednostavno ranije nema potrebe da pravis test.. mozda ti samo kasni..

sto se samog testa tice, pratis uputstva i ne mozes da omanes Wink
a ako se ni nakon testa ne smiris, odi kod ginekologa

*miss jr*
Banovan!

Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Datum registracije: 08 Feb 2006
Mesto: ... u srcu jednom... tamo gde su ptice stale u letu... i zemlja se vise ne vrti...

serbia.gif
PorukaPostavljena: Uto Avg 12, 2008 7:00 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

srna2422 je napisao/la sledeće:
kasnis vec 4 dana? a, test si uradila poslije 3 dana kasnjenja--da li dobro shvatam? ako je to slucaj, onda je veoma vjerovatno da je test upravu.
nisam upucena sa "baby rapid test", ali ako se prica on normalnim home pregnancy testovima, cak i oni koji su najmanje sensitivni bi trebali da utvrde trudnjocu 2 sedmice poslije implantacije (sto jeste, 3-4 dana kasnjenja).
Ok, nisam se navikla da dajem savjete na srpskom, pa se nadam da ce ovo pomoci.

Mogu samo da potvrdim ovo sto je Srna napisala. Zacece se dogadja izmedju 10 i 20 dana od pocetka ciklusa. A testovi mogu da potvrde trudnocu od prilike 2 nedelje posle zaceca. Tako da ti verivatno nisi trudna. Za svaki slucaj idi kod lekara.

Btw. kako ste stitili? Tabletice, kondomi?

U slucaju uzimanja tableta moze da se dogodi cak i da test bude pozitivan a da ti nisi u drugom stanju... Tako da... Najjednostavnije je otici kod ginekologa... A i najsigurnije

Jejaorka
~Angel azul~
<b>~Angel azul~</b>

Datum registracije: 03 Apr 2008

greece.gif
PorukaPostavljena: Sre Avg 13, 2008 12:04 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Baby rapid je bar u mom slučaju bio 100 % siguran, a koristila sam ga bar 5 puta...ono sto je jako bitno je da se uzme prvi jutarnji urin, kada je koncentracija hormona najbolja da bi pokazao pravo stanje....ali u svakom slučaju, sačekaj još par dana...ako te i to ne smiri, najsigurnija metoda je iz krvi...znači, u privatnim laboratorijama uradiš test na beta Hcg, ali tek sa bar nedelju dana kašnjenja...i ako je ispod 5, onda si ok...Nadam se da sam bila od pomoći Wink

I ne znam kad i ne znam gdje
Ici cemo istom stranom ulice...
Vjeruj mi duso srest cemo se
U svijetu tajni mi nismo sami...

Anđela
inso umjetnica
<b>inso umjetnica</b>

Godine: 39

Datum registracije: 18 Dec 2006

blank.gif
PorukaPostavljena: Pet Avg 22, 2008 9:00 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Na tomu testu lijepo piše da test može ispravne rezultate pokazati za otprilike 10 dana kašnjena, može valjda i sa tjedan dana. Sa 4 dana samo ne znam, tak da sačekaj i pokušaj se opustiti ( mada je to uvijek teško ) jer i na nervnoj bazi zna kasniti ( bar meni kad sam napeta etc..)

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Zdravlje ~ -> Babyrapid test za trudnocu Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana 1 od 1

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon