www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

knjige na buvljacima
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Književnost ~
::  
Autor Poruka
Weiß
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 25 Jul 2008

yugoslavia.gif
PorukaPostavljena: Sub Jul 26, 2008 1:09 pm    Naslov poruke: knjige na buvljacima Na vrh strane Na dno strane

kupio sam nekoliko zanimljivih knjiga raznih tema na buvljaku u Wien.
Bio sam odusevljen za samo jedan euro sam dobio knjigu koja vredi i preko 20 euro u knjizari a bila je maltene kao nova.

Da li biste i vi kupili negde na nekom buvljaku ili preko oglasa polovnu knjigu?

MR BEAN
Upućeni član
Upućeni član

Godine: 33

Datum registracije: 24 Apr 2007
Mesto: Zajecar

serbia.gif
PorukaPostavljena: Čet Jul 31, 2008 11:52 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Uvek bih kupio polovnu knjigu ako je solidno ocvana, da joj ne fale stranice Laughing Mada se knjige lako nalaze sto po netu, sto biblioteke, prodavnice....
P.S.Sto pitas jel prodajes ?

Dok se penjes stepenicama ka vrhu , budi dobar prema onima koje sretnes na svom putu , jel ce ti isti biti tu kada se budes spustao sa vrha .

Vampirusa
Izabel di Mulen
<b>Izabel di Mulen</b>

Datum registracije: 09 Apr 2007
Mesto: ... tamo gde ljubav počinje...

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pet Avg 29, 2008 3:26 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Na buvljaku - uvek. Obično ih prodaju ljudi koji nemaju pojima koliko zaista vrede.

dameski
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Godine: 43

Datum registracije: 19 Dec 2004

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pet Avg 29, 2008 4:12 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

da naravno, ako su sacuvane

tamo se moze naci nesto i sto nema u knjizarama

" I know the way to fuck them all...."

zasto banovan?
Upozorenja: 2 od 3

U INAT BAGRI
U INAT BAGRI

Godine: 113

Datum registracije: 28 Apr 2008
Mesto: za sankom

blank.gif
PorukaPostavljena: Pet Avg 29, 2008 4:44 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

ocuvanu knjigu zaista treba kupiti na buvljaku,ali treba kupiti i one koje nisu ocuvane.
Uskoro ce zima a i toalet papir je poskupio tako da ce posluziti za ogrjev ili Mr. Green

U inat svima,bez mane i straha.

Hajdemo dalje,moja tugo,
tamo gdje nas ne zna niko,
pričo moja iz djetinjstva,
na tebe sam navik'o...

Mijenjam ženu za dvije krave,šifra PROŠIRUJEM KAPACITET!

Sva vlast rakiji !!!

:LOL:
>bitchy witch<
<b>>bitchy witch<</b>

Godine: 38

Datum registracije: 18 Jan 2007

serbia.gif
PorukaPostavljena: Čet Sep 04, 2008 11:51 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Nemam nista protiv kupovine knjiga na buvljaku, naravno uz pretpostavku da su iole ocuvane, ne preterano "masne", da nisu iscepane.. Ostalo sve prolazi Laughing bitno da je text u originalu tu.

Boki_89
Dobro upućeni član
Dobro upućeni član

Godine: 35

Datum registracije: 20 Jun 2005

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sub Sep 20, 2008 5:30 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Zasto da ne ako su fino ocuvane nemam nista protiv. A obicno su puno jeftinije posto kako vampirusa kaze ljudi koji ih prodaju nemaju pojma kolika je njihova stvarna vrednost

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Književnost ~ -> knjige na buvljacima Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana 1 od 1

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon