:: |
Autor |
Poruka |
Weiß Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 25 Jul 2008 Poruke: 16
|
|
kupio sam nekoliko zanimljivih knjiga raznih tema na buvljaku u Wien.
Bio sam odusevljen za samo jedan euro sam dobio knjigu koja vredi i preko 20 euro u knjizari a bila je maltene kao nova.
Da li biste i vi kupili negde na nekom buvljaku ili preko oglasa polovnu knjigu?
|
|
|
|
|
|
MR BEAN Upućeni član
|
Godine: 33
Datum registracije: 24 Apr 2007 Poruke: 253 Mesto: Zajecar
|
|
Uvek bih kupio polovnu knjigu ako je solidno ocvana, da joj ne fale stranice Mada se knjige lako nalaze sto po netu, sto biblioteke, prodavnice....
P.S.Sto pitas jel prodajes ?
|
_________________ Ne zaboravi da zaboravljeni nikada ne zaboravljaju one koji su ih zaboravili.
Dok se penjes stepenicama ka vrhu , budi dobar prema onima koje sretnes na svom putu , jel ce ti isti biti tu kada se budes spustao sa vrha . |
|
|
|
|
Vampirusa Izabel di Mulen
|
Datum registracije: 09 Apr 2007 Poruke: 18892 Mesto: ... tamo gde ljubav počinje...
|
|
Na buvljaku - uvek. Obično ih prodaju ljudi koji nemaju pojima koliko zaista vrede.
|
|
|
dameski Prijatelj foruma
|
Godine: 43
Datum registracije: 19 Dec 2004 Poruke: 43130
|
|
da naravno, ako su sacuvane
tamo se moze naci nesto i sto nema u knjizarama
|
_________________ "You'll remember me, for the rest of your life"
" I know the way to fuck them all...." |
|
|
|
|
zasto banovan? Upozorenja: 2 od 3 U INAT BAGRI
|
Godine: 113
Datum registracije: 28 Apr 2008 Poruke: 1523 Mesto: za sankom
|
|
ocuvanu knjigu zaista treba kupiti na buvljaku,ali treba kupiti i one koje nisu ocuvane.
Uskoro ce zima a i toalet papir je poskupio tako da ce posluziti za ogrjev ili
|
_________________ Jedan i jedini duplirani član, HELLBRINGER.
U inat svima,bez mane i straha.
Hajdemo dalje,moja tugo,
tamo gdje nas ne zna niko,
pričo moja iz djetinjstva,
na tebe sam navik'o...
Mijenjam ženu za dvije krave,šifra PROŠIRUJEM KAPACITET!
Sva vlast rakiji !!! |
|
|
|
|
:LOL: >bitchy witch<
|
Godine: 38
Datum registracije: 18 Jan 2007 Poruke: 2107
|
|
Nemam nista protiv kupovine knjiga na buvljaku, naravno uz pretpostavku da su iole ocuvane, ne preterano "masne", da nisu iscepane.. Ostalo sve prolazi bitno da je text u originalu tu.
|
|
|
|
|
|
Boki_89 Dobro upućeni član
|
Godine: 35
Datum registracije: 20 Jun 2005 Poruke: 653
|
|
Zasto da ne ako su fino ocuvane nemam nista protiv. A obicno su puno jeftinije posto kako vampirusa kaze ljudi koji ih prodaju nemaju pojma kolika je njihova stvarna vrednost
|
_________________ S E R B I A__F O R E V E R |
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|