:: |
Autor |
Poruka |
nextajox حزب الحيوان
|
Godine: 35
Datum registracije: 16 Jul 2007 Poruke: 43483
|
|
|
|
|
Jejaorka ~Angel azul~
|
Datum registracije: 03 Apr 2008 Poruke: 39404
|
|
Čestitam...
|
U svijetu tajni mi nismo sami...
|
|
|
|
|
anchi22 •• 20:01 ••
|
Datum registracije: 09 Jul 2008 Poruke: 53463
|
|
Cestitke i od mene. Kiss.
|
|
|
|
|
|
Boky ¤ The King of Kolo ¤
|
Godine: 39
Datum registracije: 23 Maj 2004 Poruke: 29947 Mesto: Kiciner
|
|
|
|
|
Idealno_losha Banovan! Опасница ©
|
Datum registracije: 15 Dec 2006 Poruke: 33698 Mesto: Jedno veeeoma ali veeeoma idealno loše mjesto ;)
|
|
¤ Nexta- jao pa hvala draga bas si me iznenadila a sta rec za ovu pismu mmmmmm hvalaaa
¤ Jeja- hvala carice.
¤ Anci- fala i fala na pp
¤ Boky- Grazie.
|
_________________ • Originality is the one thing which unoriginal minds cannot feel the use of. • |
|
|
|
|
Ptolemej uvatija te, anđele
|
Datum registracije: 09 Feb 2008 Poruke: 12662 Mesto: Negdi na balkanu ...
|
|
A šta da ti kažen, čestitan na novom spratiću, svaka čast, jubim te i nadam se da ćemo još puno lipog vrimena provest kuckajući
|
Poslednja prepravka: Ptolemej datum Sub Jul 26, 2008 2:01 pm; ukupno izmenjena 1 put |
|
|
|
|
Lane86 ~The last lady~
|
Datum registracije: 02 Okt 2006 Poruke: 24294 Mesto: Nedostižno...
|
|
Opasnice moja, draga... Iskrene čestitke za predjeni spratić i samo nastavi i dalje, tako...
|
dakle ljubce ode za malu nocnu pticicu...inace svima znanu kao lane... |
|
|
|
|
|
Killaz ***Don Brate***
|
Godine: 34
Datum registracije: 08 Nov 2006 Poruke: 4662 Mesto: Somewhere in the universe...
|
|
Osvoji maca i novi spratic,cestitke od srca sreco,a evo i jedan poklon od mene da juris jos brze ka novim spratovima ,ovo je moj omiljeni nadam se da ce ti se svideti
|
_________________ Vozim auto sa zvezdom na haubi,sedmica bembara S8 audi |
|
|
|
|
Francuskinja ♦Un Mal pour un Bien♦
|
Godine: 41
Datum registracije: 07 Apr 2005 Poruke: 16007 Mesto: 83700 ST RAPHAEL
|
|
He,he Idealno moja,pa evo i tebi je red za spratic Cestitam i kissssss
|
|
|
|
|
|
škorpijica ~ noćna mora mnogih ~
|
Datum registracije: 07 Sep 2004 Poruke: 59506 Mesto: ....tamo gde Dunav ljubi nebo...
|
|
Jaooooo moja matora, izborana drugarica po Pampersu stigla na novi spratic Nije sto si moj advokat i sto nista ne naplacujes (zato sto ne volis plastiku, a ja imam samo kartice ) vec eto moram na nekoga potrositi one kremice sto sam kupila povoljno protiv bora, strija i ostalih gluposti... pa da ti tim povodom cestitam novi spratic, pozelim da jos dugooooo ostanes ovde sa nama, da se jos dugo shtipamo i da sto manje pricas o moru Saljem ti veeeeeeeeeeliki kiss za crvenom mashnicom
A da, dok ne naucis kako se ovo radi...
...mozes dobiti samo ovo...
|
"Znas, crne rupe nastaju kada se um ubrza do beskonacnosti, ali u negativnom smislu, tako da u njima nema nicega. Nema prostora. Vremena. Nema drugih ljudi. Nema cak ni tebe. U crnim rupama mozes lepo da se zezas. Lebdis iznad zemlje. Slusas rock'n'roll. Dozivas kisu ili maznes neku lepu ribu. Samo je bezveze kad se probudis." |
|
|
|
|
Idealno_losha Banovan! Опасница ©
|
Datum registracije: 15 Dec 2006 Poruke: 33698 Mesto: Jedno veeeoma ali veeeoma idealno loše mjesto ;)
|
|
¤ Ptolemej- Hvala mali.
¤ Lane- hvala od srca.
¤ Mali moj- hvala dušo moja...sexy je auto nema šta
¤ Francuskinja- Hvala francuskinjo moja
¤ škorpijona- hahhaha... hvala lipoto.. i de čuvaj te kremice i za sebe- znas ti vrlo dobro zasto. Uzvraćan kiss s crvenon mašnon
|
_________________ • Originality is the one thing which unoriginal minds cannot feel the use of. • |
|
|
|
|
Ljuba Zemunac **Ljuba Zemunac**
|
Datum registracije: 01 Mar 2008 Poruke: 6428 Mesto: *zauvek u njenom srcu*
|
|
E pa idealna svaka čast na visoko pređenom spratiću čestitam ti od sveg srca i samo napred
|
|
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|