:: |
Autor |
Poruka |
Idealno_losha Banovan! Опасница ©
|
Datum registracije: 15 Dec 2006 Poruke: 33698 Mesto: Jedno veeeoma ali veeeoma idealno loše mjesto ;)
|
|
Na laptopu iman vistu. i tila san instalirat msn 7.5 i nikako neće da mi instalira. kaže da triban skinit novu verziju msn-a, al i kad je skinen opet nece...a i koji to msn triba za vistu?
Help
ah od muke san i krivo postala temu ((...ispričavan se nije namjerno..... neka moderatori pribace temu.
|
_________________ • Originality is the one thing which unoriginal minds cannot feel the use of. • |
|
|
|
|
Mr. Bond IntruderSRB™
|
Godine: 34
Datum registracije: 04 Apr 2005 Poruke: 2904 Mesto: Beograd - Novi Beograd
|
|
Prebacice moderatori ovo nije problem.
Za Vistu chini mi se mora da bude MSN 8.3 minimum, e sad imas da skines Windows Live Messanger (iskreno do danas ja ne videh razliku meni to isto) znachi sve isto radi kao MSN isti ljudi isti login i password.... njega da skines khm ... ima negde na temama objasnjenje al direktan link ne postoji pa bi morala da cheprkash. Aj potrazicu sad pa cu ti ostaviti ovde
|
|
|
|
|
|
milannik1 Mr. Bombastic
|
Datum registracije: 11 Mar 2008 Poruke: 1224
|
|
|
|
|
Idealno_losha Banovan! Опасница ©
|
Datum registracije: 15 Dec 2006 Poruke: 33698 Mesto: Jedno veeeoma ali veeeoma idealno loše mjesto ;)
|
|
hvala lipa.
|
_________________ • Originality is the one thing which unoriginal minds cannot feel the use of. • |
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|