:: |
Autor |
Poruka |
Boki_89 Dobro upućeni član
|
Godine: 35
Datum registracije: 20 Jun 2005 Poruke: 653
|
|
Ako neko zna mesto gde mogu naci tutorijal za live messenger ili napisati u ovoj temi nesto o tome bio bih mu veoma zahvalan!
|
_________________ S E R B I A__F O R E V E R |
|
|
|
|
|
|
|
Ako neko mozda zna koji je link najbolji za free download. svaka pomoc je dobrodosla.
|
|
|
|
|
milannik1 Mr. Bombastic
|
Datum registracije: 11 Mar 2008 Poruke: 1224
|
|
idi na download.com i trazi msn messenger, i skini 8.1 verziju pa ce ona sama da se apdejtuje u live messenger, a i svaki messenger msn-ov je free, tako da mozes da ga skines i na msn!
|
_________________ Better to want something you don't have, or to have something you don't want.
Danny Crane |
|
|
|
|
|
|
|
moze li link za download ako nije problem unapred hvala
|
|
|
|
|
milannik1 Mr. Bombastic
|
Datum registracije: 11 Mar 2008 Poruke: 1224
|
|
http://im.live.com/Messenger/IM/Join/Default.aspx idi na taj link, klikni na next, pa kad ti otvori da odaberes servis odaberi windows live messenger kad to odaberes ce da ti otvori ispod objasnjenja za messenger a ti klikni na "download" obelezen je plavim slovima, u ovoj recenici se nalazi "If not, download Windows Live Messenger and join the i’m Initiative. Once you've installed Windows Live Messenger, simply follow the directions below." i ono ce automacki da pocne da ga skida... ima oko 18mb
|
_________________ Better to want something you don't have, or to have something you don't want.
Danny Crane |
|
|
|
|
|
|
|
hvala puno brate
|
|
|
|
|
crnibiser samotvoja24
|
Godine: 47
Datum registracije: 22 Maj 2005 Poruke: 11005 Mesto: Sarajevo
|
|
Treba mi pomoc oko Windows Live Messengera
Sve do neki dan je sve bilo ok i crkne mi pc i posalju mi novi pc iz fabrike i instaliram messenger i jednostavno nece da mi se prijavi
Stalno mi izbaciva poruku
Šifra pogreške : 81000378
Trenutno ne možete koristiti Windows Live Messenger jer vaš popis kontakata nije dostupan. Pokušajte ponovo kasnije.
Tražila sam po netu i našla sam da skinem MSN E-Fix i skinula sam ga i instalirala ali opet ništa. Išla sam i na stranicu za pomoć i uradila sve kako piše u uputama , ali opet isto mi izbaciva.
Deinstalirala sam MSN i instalirala ga ponovo , restartovala pc..opet jednako izbacje
Pokušala sam s više adresa , ali ništa , dok na drugim računarima s tim nemam problema i udjem na msn za sekund.
Ne znam više šta da radim...
Hvala unaprijed
|
_________________ Ljubav je uvijek put prema sreći , ali život ponekada ima drugačije namjere.....
|
|
|
|
|
emisamko Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 46
Datum registracije: 25 Okt 2005 Poruke: 2
|
|
I kod mene je isti problem, i jos ovjek nemam msn -- Saoucesce sam sebi
|
|
|
|
|
|
~SonicLady~ ~Smiley~
|
Godine: 39
Datum registracije: 12 Avg 2004 Poruke: 11224 Mesto: tamo negde
|
|
@crnibiser & emisamko - Imate li Vistu ili XP?
Mada bez obzira na OS možete probati sledeće: obrišite MSN i sve cookie fajlove (otvorite Internet Explorer, Tools/Internet Options, u tabu General imate opciju Delete kod Browsing history, kliknite na Delete... pa na Delete Cookies.../Yes/Close/Ok), zatim skinite program CCleaner i pokrenite ga. Kad završi, ponovo instalirajte MSN i pokrenite ga.
|
_________________ The spaces between our fingers were created so that another person's fingers could fill them in. Hope you'll find your dream hand to hold you forever. |
|
|
|
|
crnibiser samotvoja24
|
Godine: 47
Datum registracije: 22 Maj 2005 Poruke: 11005 Mesto: Sarajevo
|
|
Lady hvala mila..ja sam svoj problem rijesila ž
Cackala i cackala i cackala dok nisam iscackala
a evo da pokusam i ovom clanu pomoci da uskrsne jer je sam sebi saucesce izrazio
Pogreška 81000378: Vaš popis kontakata nije dostupan
Kada se pokušate prijaviti u Windows Live Messenger, primate poruku pogreške koja navodi da popis kontakata nije dostupan. Ovaj se problem može pojaviti ako se ne možete povezati s poslužiteljima na kojima se nalazi vaš popis kontakata.
1.Da biste riješili ovaj problem, konfigurirajte postavke koje će vam pomoći u povezivanju s poslužiteljima.
1.
Prilagodite postavke sigurnosti u programu Windows Internet Explorer.
a. Pokrenite Internet Explorer.
b.Na izborniku Alati kliknite Internetske mogućnosti .
c.Kliknite karticu Napredno.
d.U dijelu Sigurnost učinite sljedeće:
-Isključite potvrdni okvir Provjeri opoziv potvrde poslužitelja.
-Uključite potvrdni okvir Koristi SSL 2.0.
-Uključite potvrdni okvir Koristi SSL 3.0.
e.Kliknite U redu.
2.
Registrirajte odgovarajuće DLL datoteke.
a.#
U operacijskom sustavu Windows XP kliknite Start, kliknite Pokreni, unesite cmd i zatim pritisnite ENTER.
— ili —
U operacijskom sustavu Windows Vista kliknite Start, kliknite okvir Pokreni pretraživanje i zatim unesite naredbeni redak. Pod Programi desnom tipkom miša kliknite Command Prompt i zatim kliknite Pokreni kao administrator.
b.Upišite sljedeće naredbe, a zatim pritisnite ENTER nakon svake.
Napomena
Nakon svake naredbe vidjet ćete poruku u kojoj piše da je naredba bila uspješna. Pričekajte da primite tu poruku prije nego upišete sljedeću naredbu. Neke od sljedećih DLL datoteka nisu uključene u sustav Windows Vista. Ako primite poruku u kojoj piše da nije moguće pronaći određeni modul, pređite na sljedeću naredbu.
* regsvr32 softpub.dll
* regsvr32 wintrust.dll
* regsvr32 rsaenh.dll
* regsvr32 mssip32.dll
* regsvr32 cryptdlg.dll
* regsvr32 dssenh.dll
* regsvr32 gpkcsp.dll
* regsvr32 slbcsp.dll
* regsvr32 sccbase.dll
* regsvr32 initpki.dll
3.
Ako se povezujete putem mreže tvrtke, proxy poslužitelj tvrtke možda blokira pristup domeni s kontaktima. Zamolite administratora mreže da učini sljedeće:
- Omogući veze s adresom https://*.contacts.msn.com putem proxy poslužitelja mreže.
- Ako proxy ima pravila temeljena na nizu korisničkog agenta, provjerite da su sve veze koje sadrže HTTP niz korisničkog agenta “MSN Explorer/9.0 (MSN 8.0; TmstmpExt)” dopuštene za povezivanje putem proxy poslužitelja.
|
_________________ Ljubav je uvijek put prema sreći , ali život ponekada ima drugačije namjere.....
|
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|