:: |
Autor |
Poruka |
jelena_ns Prijatelj foruma
|
Datum registracije: 12 Dec 2004 Poruke: 3849 Mesto: Novi Sad
|
|
posto mnogo ljudi koristi hotmail a inbox mu je svega 2MB neko je vec skontao kako da iskoristi propust i da poveca svoj inbox na 25MB a kasnije i na 250MB, naravno besplatno. mozda neko od vas ovo i zna ali uvek ima onih koji ne znaju pa za njih cu napisati postupak:
1. Ugasite MSN Messenger ako vam je upaljen.
2. ulogujte se na vas Hotmail account
3. Idite na opciju "Options" pa na "Personal" pa na "My profile"
4. Od postavki promeniti sledece na:
Country/Region:UNITED STATES
State:FLORIDA
Zip Code:33332
5. Kliknuti UPDATE pa onda na CONTINUE
6. Nakon toga NE ICI NA "SIGN OUT" nego copy/paste sljedecu adresu
http://by17fd.bay17.hotmail.msn.com/cgi-bin/Accountclose
7. Deaktivirati svoj Account na toj stranici (ne bojte se - nakon reaktivacije ce SVI MAILOVI OSTATI - provereno)
8. Otici na http://www.hotmail.com ukucati svoj login i sifru i ponovno aktivirati svoj Account
9. najpre dobijete 25MB a kasnije i 250MB
|
_________________ "Varoši ima, što da grešim dušu, boljih i lepših al’ samo jedna je, shvaćaš, varoš u koju se vraćaš!" |
|
|
|
|
ZokiBoSS Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 14 Mar 2005 Poruke: 13
|
|
Hey, dali treba da se pritisni "Close My Account", ili direktno da se odi na www.hotmail.com ?
|
|
|
|
|
|
ZokiBoSS Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 14 Mar 2005 Poruke: 13
|
|
Ok, Fala mnogo.. Napraviv se
|
|
|
|
|
|
Jana-018 Banovan! Prijatelj foruma
|
Datum registracije: 18 Sep 2004 Poruke: 10641
|
|
Jeko...super...i ja sam imala muke stim...sad je ok sve
|
|
|
|
|
|
skrstic Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 21 Mar 2005 Poruke: 12
|
|
Ja sam automatski dobio tih 250 mb, najverovatnije zatosto mi je taj mail od '97-te god
|
|
|
|
|
|
m4rk0 Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 39
Datum registracije: 18 Jan 2004 Poruke: 173 Mesto: Majur
|
|
Da znao sam za tu foru. A ovi iz MSN-a su bas skrtice. Pa na Gmailu ima 2Gb za free usere, a na hotmailu 2Mb ( [ironija] svega hiljadu puta manje prostora[/ironija]) Mogli su se bar ugledati na svoju konkurenciju.
|
_________________ eZine sa najboljim tutorijalima iz oblasti informatike NA NASEM JEZIKU.
۩ MaYuR ghhet00 ۩
Tutoriali na srpskom jeziku |
|
|
|
|
NenadS Administrator i domaćin
|
Godine: 40
Datum registracije: 01 Avg 2002 Poruke: 6568 Mesto: Oreškovica
|
|
sve sam ja lepo uradio... al' nisam reaktivirao nalog pre 2 meseca pa mi nije bilo jasno zasto jos uvek imam samo 2mb, a sad imam 25
thx JeLeNo
|
_________________ Pozdrav, Nenad ® ! |
|
|
|
|
buntownik Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 41
Datum registracije: 11 Apr 2005 Poruke: 129
|
|
|
|
|
veckson Upućeni član
|
Godine: 51
Datum registracije: 22 Apr 2005 Poruke: 417 Mesto: HEll...AINT A BAD PLACE TO BE
|
|
Jelena.....hakerko jedna 8) 8) 8)
Zahvaljujem se {|= :B-fly:
|
_________________ If there is life after death, then there is no death... And if death does not exist- we do not live. |
|
|
|
|
milanzrr Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 01 Maj 2005 Poruke: 54
|
|
|
|
|
hoho Banovan! Odomaćeni član
|
Godine: 41
Datum registracije: 23 Mar 2005 Poruke: 1381 Mesto: Ja nisam odavleee
|
|
ja kad sam aktiviro s ovom forom jos prije 2 mjeseca ovo kruzi Sarajevom hehe,nisam automatski dobio 250 mb,vec 25,mada mi je mail od 99,valjda neka glupa americka politika,i samo za amere daju ,al ebga ljudi ih provale hehe,i treba tako! Kono nek si ih provalila ponos komsijin hehe
|
_________________ Krvave oci,krvave noci,krvavi pogled,kroz staklo te gledam,u njemu se topim,u krvi oci sklopim....krvavo srce moje.....
"Pobjeci od svega ustvari je lako,ako zazmuris jako i pusti da te vjetar nosi polako,bas ovako!"
Ja sam,sto nisam!
Pitanje mora biti pitano! |
|
|
|
|
hmemic Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 46
Datum registracije: 09 Maj 2005 Poruke: 13 Mesto: Leiden
|
|
uradijo sam isti fazon prije dva mjeseca, i skoro sam dobijo 25 MB. Imam taj account vec 7 godina, hotmail je pravo sr**je. Skorto sam otvorio gmail, imam preko 2GB.
google-rules
|
|
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|