www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

Hotmail
Strana 1, 2, 3  sledeća
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Internet i zaštita ~
::  
Autor Poruka
jelena_ns
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Datum registracije: 12 Dec 2004
Mesto: Novi Sad

blank.gif
PorukaPostavljena: Uto Mar 15, 2005 4:43 pm    Naslov poruke: Hotmail Na vrh strane Na dno strane

posto mnogo ljudi koristi hotmail a inbox mu je svega 2MB neko je vec skontao kako da iskoristi propust i da poveca svoj inbox na 25MB a kasnije i na 250MB, naravno besplatno. mozda neko od vas ovo i zna ali uvek ima onih koji ne znaju pa za njih cu napisati postupak:

1. Ugasite MSN Messenger ako vam je upaljen.

2. ulogujte se na vas Hotmail account

3. Idite na opciju "Options" pa na "Personal" pa na "My profile"

4. Od postavki promeniti sledece na:

Country/Region:UNITED STATES
State:FLORIDA
Zip Code:33332

5. Kliknuti UPDATE pa onda na CONTINUE

6. Nakon toga NE ICI NA "SIGN OUT" nego copy/paste sljedecu adresu

http://by17fd.bay17.hotmail.msn.com/cgi-bin/Accountclose

7. Deaktivirati svoj Account na toj stranici (ne bojte se - nakon reaktivacije ce SVI MAILOVI OSTATI - provereno)

8. Otici na http://www.hotmail.com ukucati svoj login i sifru i ponovno aktivirati svoj Account

9. najpre dobijete 25MB a kasnije i 250MB

ZokiBoSS
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 14 Mar 2005

macadonia.gif
PorukaPostavljena: Uto Mar 15, 2005 7:30 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Hey, dali treba da se pritisni "Close My Account", ili direktno da se odi na www.hotmail.com ?

ZokiBoSS
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 14 Mar 2005

macadonia.gif
PorukaPostavljena: Uto Mar 15, 2005 7:36 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ok, Fala mnogo.. Napraviv se Wink

Jana-018
Banovan!

Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Datum registracije: 18 Sep 2004

yugoslavia.gif
PorukaPostavljena: Uto Mar 15, 2005 7:38 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Jeko...super...i ja sam imala muke stim...sad je ok sve Wink

skrstic
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 21 Mar 2005

yugoslavia.gif
PorukaPostavljena: Pon Mar 21, 2005 1:40 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ja sam automatski dobio tih 250 mb, najverovatnije zatosto mi je taj mail od '97-te god

m4rk0
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 39

Datum registracije: 18 Jan 2004
Mesto: Majur

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pon Apr 18, 2005 6:11 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Da znao sam za tu foru. A ovi iz MSN-a su bas skrtice. Pa na Gmailu ima 2Gb za free usere, a na hotmailu 2Mb ( [ironija] svega hiljadu puta manje prostora[/ironija]) Mogli su se bar ugledati na svoju konkurenciju.

NenadS
Administrator i domaćin
Administrator i domaćin

Godine: 40

Datum registracije: 01 Avg 2002
Mesto: Oreškovica

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pon Apr 18, 2005 7:00 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

sve sam ja lepo uradio... al' nisam reaktivirao nalog pre 2 meseca pa mi nije bilo jasno zasto jos uvek imam samo 2mb, a sad imam 25 Smile

thx JeLeNo Wink

buntownik
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 41

Datum registracije: 11 Apr 2005

bosnia_herzegovina.gif
PorukaPostavljena: Pon Apr 18, 2005 11:38 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Dobar fazon. tnx

veckson
Upućeni član
Upućeni član

Godine: 51

Datum registracije: 22 Apr 2005
Mesto: HEll...AINT A BAD PLACE TO BE

sweden.gif
PorukaPostavljena: Ned Apr 24, 2005 11:12 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Jelena.....hakerko jedna 8) 8) Laughing 8) Twisted Evil

Zahvaljujem se Sad{|= :B-fly:

milanzrr
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 01 Maj 2005

blank.gif
PorukaPostavljena: Pet Maj 06, 2005 1:13 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

e super fora,tnx

hoho
Banovan!

Odomaćeni član
Odomaćeni član

Godine: 41

Datum registracije: 23 Mar 2005
Mesto: Ja nisam odavleee

zimbabwe.gif
PorukaPostavljena: Ned Maj 08, 2005 12:44 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

ja kad sam aktiviro s ovom forom jos prije 2 mjeseca ovo kruzi Sarajevom hehe,nisam automatski dobio 250 mb,vec 25,mada mi je mail od 99,valjda neka glupa americka politika,i samo za amere daju ,al ebga ljudi ih provale hehe,i treba tako! Kono nek si ih provalila Wink ponos komsijin hehe Wink

"Pobjeci od svega ustvari je lako,ako zazmuris jako i pusti da te vjetar nosi polako,bas ovako!"

Ja sam,sto nisam!

Pitanje mora biti pitano!

hmemic
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 46

Datum registracije: 09 Maj 2005
Mesto: Leiden

netherlands.gif
PorukaPostavljena: Uto Maj 10, 2005 8:53 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

uradijo sam isti fazon prije dva mjeseca, i skoro sam dobijo 25 MB. Imam taj account vec 7 godina, hotmail je pravo sr**je. Skorto sam otvorio gmail, imam preko 2GB.

google-rules

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Internet i zaštita ~ -> Hotmail Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana 1, 2, 3  sledeća
Strana 1 od 3

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon