:: |
Autor |
Poruka |
Idealno_losha Banovan! Опасница ©

|
Datum registracije: 15 Dec 2006 Poruke: 33698 Mesto: Jedno veeeoma ali veeeoma idealno loše mjesto ;)

|
|
Ne mogu virovat da nema ova tema ..
Pjevačica vječnih hitova kao šta su :" Ti zaplakat ćeš na mojoj strani kreveta" i naravno, " Poruči pesmu sa imenom mojim", dakako još su i tu :"Doktori", "Ne leti visoko; "Od tuge overena"; "Sanja" i meni jedna od najlipših pisama " Točkovi".. ..
A evo sad je izdala novi album.
Definitivno 2 top pisme sa albuma su: " Svetlo crveno" i "Pozdravi moj grad i ulice". Od ostalih pisama bi mogla još izdvojit "Živi zid" i "Odvezi me".
Sve u svemu neloš album.
Šta vi mislite o Sanji i koje pisme van se dopadaju s novog albuma?
|
_________________ • Originality is the one thing which unoriginal minds cannot feel the use of. • |
|
|
|
 |
♥ QueeN ♥ [°mama 3 anđela°]
![<b>[°mama 3 anđela°]</b> <b>[°mama 3 anđela°]</b>](/images/ranks/stars_orange.gif)
 |
Datum registracije: 15 Feb 2008 Poruke: 15445 Mesto: ♥ Sakrivena u Njegovom Pogledu,Zarobljena u Njegovom Srcu,Zauvek u Njegovom Toplom Zagrljaju ♥

|
|
Sa novog albuma mi se sviđaju pored pesama ''Svetlo crveno'' i ''Pozdravi moj grad i ulice'' i pesme ''Bura u čaši vode'' i ''Živi zid.''
|
|
|
|
|
 |
Grešnica ¤ grešna u ljubavi ¤

|
Datum registracije: 20 Jan 2008 Poruke: 5614

|
|
Užas. OK mi je samo pjesma "Pozdravi moj grad i ulice", a sve ostale koje sam čula...
|
|
|
|
|
 |
milica.saska **principessa**

|
Godine: 37
Datum registracije: 11 Okt 2007 Poruke: 1263 Mesto: ~Destination Unknown~

|
|
Ona me kao ličnost ne iritira,ali zato pesme
|
_________________ All we've ever wanted is to look good naked, hope that someone could take it, God save me rejection from reflection, I want perfection... |
|
|
|
 |
Francuskinja ♦Un Mal pour un Bien♦

|
Godine: 42
Datum registracije: 07 Apr 2005 Poruke: 16007 Mesto: 83700 ST RAPHAEL

|
|
Zadnji Album pravi promasaj i ako ranije imala dobre pesme kao sto su:"Zaplakaces na mojoj strani kreveta" i "poruci pesmom sa imenom mojim"!!
Na zadnji album jedina mi pesma ok "Zivi zid"
|
|
|
|
|
 |
_NataLia_ Dobro upućeni član

|
Godine: 39
Datum registracije: 11 Dec 2008 Poruke: 646 Mesto: Beč/Zg/Ri

|
|
jao, super mi je ona, novi cd onako, al su zato stari klasoci
sanja je naj
|
i učini ga savršenim svojom ljubavlju! Ӝ |
|
|
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|