:: |
Autor |
Poruka |
♥ QueeN ♥ [°mama 3 anđela°]
|
Datum registracije: 15 Feb 2008 Poruke: 15445 Mesto: ♥ Sakrivena u Njegovom Pogledu,Zarobljena u Njegovom Srcu,Zauvek u Njegovom Toplom Zagrljaju ♥
|
|
Šta mislite o njoj? Kakve su joj pesme, glas...?
Koje pesme Vam se najviše dopadaju sa njenog novog albuma, koji nosi malo specifičan naziv ''Žena zmija''?
|
|
|
|
|
|
Koza_pamti Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 06 Apr 2007 Poruke: 26
|
|
"Zena Zmija" mi je najbolja pesma na albumu.
|
|
|
|
|
|
Idealno_losha Banovan! Опасница ©
|
Datum registracije: 15 Dec 2006 Poruke: 33698 Mesto: Jedno veeeoma ali veeeoma idealno loše mjesto ;)
|
|
Dobra je ona .. i izgledom i glasom.
A uvik je imala dobre pisme.
Najbolje s albuma su "Žena zmija", "Kratak spoj" i "Rođena za flert"
|
_________________ • Originality is the one thing which unoriginal minds cannot feel the use of. • |
|
|
|
|
milica.saska **principessa**
|
Godine: 36
Datum registracije: 11 Okt 2007 Poruke: 1263 Mesto: ~Destination Unknown~
|
|
Ne sviđaju mi se pesme,iskreno.Nemam neko mišljenje o njoj
|
_________________ All we've ever wanted is to look good naked, hope that someone could take it, God save me rejection from reflection, I want perfection... |
|
|
|
|
Brana voli MEDENE Dobro upućeni član
|
Godine: 35
Datum registracije: 08 Jul 2006 Poruke: 644 Mesto: ...MESTO MALENO....
|
|
Ja nju licno jako volim...ali mi ovaj cd i nije nesto..ocekivala sma mnogo vise od nje..
|
_________________ ... Padale su tvoje kise pored mene zedne..pevale se pesme tvoje, za mene nijedne.... |
|
|
|
|
KLICIC Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 37
Datum registracije: 04 Jul 2008 Poruke: 182 Mesto: Cazin
|
|
Crni panter je odlicna pjesma i spot je super uradjen.Ima dobar glas ali ocekivao sam da ce ovaj novi album biti nesto bolji!
|
|
|
|
|
|
|
Datum registracije: 15 Feb 2008 Poruke: 15445 Mesto: ♥ Sakrivena u Njegovom Pogledu,Zarobljena u Njegovom Srcu,Zauvek u Njegovom Toplom Zagrljaju ♥
|
|
Sa novog albuma mu se još dopada i pesma: ''Kratak spoj'', naravno pored ''Žene zmije''.
|
|
|
|
|
|
Johnny-Delija Banovan! Delija Sever - Forever
|
Godine: 42
Datum registracije: 07 Nov 2006 Poruke: 3836 Mesto: Negde daleko,daleko od jedne Zloće iz sazveždja Vodolije,negde tamo gde me ta Zloća neće videti.
|
|
Što je snimila do 1998.(album:"Pukni,srce"),snimila je.Ovo u poslednjih 10 godina nema veze sa (narodnom) muzikom.Ova poslednja 2 albuma za mene su totalna glupost.Ni muzike,ni lepog teksta.Sve neki tekstovi za pozerke,fenserke i sponzoruše.Gde su tu ljubavne,nežne pesme?Nigde!
Tematika u tekstovima je totalno bezvezna i prostačka.U tim pesmama su žene predstavljene kao najobičnije "meso" i prostitutke svojih muževa i momaka,ali i kao bezosećajene i nemoralne osobe koje otimaju tudje momke i muževe.
Je ne znam šta ljude oduševljava u ovoj vrsti muzike.Gde su Maji Marijani pesme kao što su:"Gde stanuje ljubav","Andjeli ljubavi","Da li ti je savest čista","Ja sam kažnjena","Tužna je moja nedelja",itd.?
Gde je muzika u ovim njenim novijim pesmama?Ne čuje se nijedan instrument.Sve neki semplovi i elektronika.To nije muzika.Lepo kaže Rambo Amadeus za ovu vrstu,nazovi, narodne muzike:"Sreli se primitivci i tehnologija i nastao je turbofolk."
Ako na albumu pevača narodne muzike(Maja Marijana je "narodnjak"!) nema,tj. ne čuje se bar sedam,osam različitih instrumumenata,to nije ono što bi moglo da se nazove kvalitetan album.Gde su tu muzičari?
Pišem namerno u ovoj temi,jer ja volim da slušam Maju Marijanu,volim njenu boju glasa,a i to kako izgleda,ali slušam samo njene starije pesme.Deluje mi da ih je otpevala mnogo iskrenije nego ove nove.Poslušajte samo sa koliko emocija je otpevala npr. pesmu "Prolećna seta","Posle nas" ili "Da li ti je savest čista",a kako je "tehnički"(bez emocija) otpevala pesme sa poslednja 2 albuma.
|
_________________ Fan of Maria Kirilenko
Bože,meni tako malo treba
Ispod ovog svetog neba.
Topla postelja
I njena oka dva... |
|
|
|
|
Lane86 ~The last lady~
|
Datum registracije: 02 Okt 2006 Poruke: 24294 Mesto: Nedostižno...
|
|
Post iznad "reče" sve što sam ja htela reći... Ne znam šta se desilo sa, onom, Majom Marijanom. Ok, dolaze nova vremena, nova vrsta muzike, tzv. turbo folk vlada, treba ići u korak sa vremenom, komercijalizovati... nije ona jedina, nažalost, od "narodnjaka" koja je to uradila, ali ja priznajem... mogu da slušam turbo folk, ne kažem da je to nešto što mi se svidja, ali takva mi je vrsta posla da sam naučila da slušam i ono što ne želim ili ne volim u odredjenom trenutku. Za njenu pesmu, u poslednjih nekoliko godina, ni jednu ne mogu da kažem da mi se svidja... A, šteta. Maja izgleda odlično, u priordi još lepše. Jeste da izgled nema veze sa pevanjem, ali ona je potkajlovana i sa te strane...
|
dakle ljubce ode za malu nocnu pticicu...inace svima znanu kao lane... |
|
|
|
|
|
crnibiser samotvoja24
|
Godine: 47
Datum registracije: 22 Maj 2005 Poruke: 11005 Mesto: Sarajevo
|
|
Lijepo to rece delija...ni meni se ne svidja ova "nova" Maja Marijana
|
_________________ Ljubav je uvijek put prema sreći , ali život ponekada ima drugačije namjere.....
|
|
|
|
|
Brana voli MEDENE Dobro upućeni član
|
Godine: 35
Datum registracije: 08 Jul 2006 Poruke: 644 Mesto: ...MESTO MALENO....
|
|
"Nova" Maja je prozivod njenog muza (da li joj onaj gari bese muz ili decko nem pojma), koji hoce da Maja dobro izgleda u mini suknjicama i sto kracim majicicama i pravi hitice na prvu loptu...meni je to totalno bzv...
Ne kazem da sad nema dobre pesme, ali sam je ranije definitivno vise volela...al jbg, da bi opstala na ovoj estradi mora malo da se skine i napravi lake hitice...sta da se radi...
|
_________________ ... Padale su tvoje kise pored mene zedne..pevale se pesme tvoje, za mene nijedne.... |
|
|
|
|
|
|
|
Mogla je malo više emocija da unese u pesme.
|
|
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|