www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

UPOMOC! Nece da mi otvori sajt!
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Internet i zaštita ~
::  
Autor Poruka
MaikoDoll
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 38

Datum registracije: 20 Apr 2008
Mesto: Beograd

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sre Jul 02, 2008 3:22 pm    Naslov poruke: UPOMOC! Nece da mi otvori sajt! Na vrh strane Na dno strane

Nije do interneta, imam adsl, do sada nisam imala problema, ali ne mogu da otvorim dva sajta, jedan od njih je Fejsbuk, tako da ludim!!!
Jednostavno, stranica krene da se otvori i - ne otvori se. Sve ostali sajtovi, sem Facebook-a i jos jednog, se najnormalnije otvaraju. Pokusala sam da otvorim i preko Opere, i preko Mozille i preko Internet explorera... Sad Sad Sad
Da li postoji mogucnost da sam ga nekako blokirala? Pomagajte molim vaaaaaaaaaaaaaaaaaas! Sad Sad Sad Sad Sad Sad Sad Sad Sad

p.s. Ne znam da li ima ikakve veze sa ovim, ali brisem i history i cookies, da ne mislite da su mi browseri prebukirani ili slicno. Jednostavno, samo ova dva sajta nece da mi se otvore, i to samo sa mog kompa, kod drugarice ulazim na moj account najnormalnije!

Makro
Sudbina Pravi Greske
<b>Sudbina Pravi Greske</b>

Datum registracije: 01 Jul 2005
Mesto: P!zd!land

australia.gif
PorukaPostavljena: Čet Jul 03, 2008 9:11 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

A da nisi nesto cackala po "router-u"? Slucajno?

"Ko Crkvi Daje, Bogu Pozajmljuje, A Bog Nikom Duzan Ne Ostaje!"

milannik1
Mr. Bombastic
<b>Mr. Bombastic</b>

Datum registracije: 11 Mar 2008

serbia.gif
PorukaPostavljena: Čet Jul 03, 2008 7:15 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

sta je zavisnost od facebook-a Very Happy preko cega brises?

Danny Crane

MaikoDoll
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 38

Datum registracije: 20 Apr 2008

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pet Avg 15, 2008 5:27 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

ProradiJo Fejs sam od sebe, straaaasno! Very Happy

rema10
Odomaćeni član
Odomaćeni član

Datum registracije: 03 Jul 2008

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pet Avg 15, 2008 6:46 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

to je do neta veruj mi lepo pozoves adsl i malo ih pristojno napusis....xe xe xe...kad nece da otvori nesto ti samo restartuj modem izvuci ga iz struje i vrati i sacekaj malo....

--hell_soul--
..:: sve si mi ti ::..
<b>..:: sve si mi ti ::..</b>

Godine: 35

Datum registracije: 18 Dec 2007
Mesto: **over the sky**

yugoslavia.gif
PorukaPostavljena: Pon Okt 13, 2008 3:25 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

svaka cast...

--_make love not war_--

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Internet i zaštita ~ -> UPOMOC! Nece da mi otvori sajt! Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana 1 od 1

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon