:: |
Autor |
Poruka |
MaikoDoll Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 38
Datum registracije: 20 Apr 2008 Poruke: 51 Mesto: Beograd
|
|
Nije do interneta, imam adsl, do sada nisam imala problema, ali ne mogu da otvorim dva sajta, jedan od njih je Fejsbuk, tako da ludim!!!
Jednostavno, stranica krene da se otvori i - ne otvori se. Sve ostali sajtovi, sem Facebook-a i jos jednog, se najnormalnije otvaraju. Pokusala sam da otvorim i preko Opere, i preko Mozille i preko Internet explorera...
Da li postoji mogucnost da sam ga nekako blokirala? Pomagajte molim vaaaaaaaaaaaaaaaaaas!
p.s. Ne znam da li ima ikakve veze sa ovim, ali brisem i history i cookies, da ne mislite da su mi browseri prebukirani ili slicno. Jednostavno, samo ova dva sajta nece da mi se otvore, i to samo sa mog kompa, kod drugarice ulazim na moj account najnormalnije!
|
|
|
|
|
|
Makro Sudbina Pravi Greske
|
Datum registracije: 01 Jul 2005 Poruke: 2090 Mesto: P!zd!land
|
|
A da nisi nesto cackala po "router-u"? Slucajno?
|
_________________ Na pesku smo se videli, još ni gaće nismo imali.
Upi’kila si se na dodir moj, od tog trenutka ja sam samo tvoj!
|
|
milannik1 Mr. Bombastic
|
Datum registracije: 11 Mar 2008 Poruke: 1224
|
|
sta je zavisnost od facebook-a preko cega brises?
|
_________________ Better to want something you don't have, or to have something you don't want.
Danny Crane |
|
|
|
|
MaikoDoll Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 38
Datum registracije: 20 Apr 2008 Poruke: 51 Mesto: Beograd
|
|
ProradiJo Fejs sam od sebe, straaaasno!
|
_________________ Nije srce kamen da izdrzi plamen... plamen stare ljubavi, daj popusti malo, volim te budalo, jer smo isti ja i ti... |
|
|
|
|
rema10 Odomaćeni član
|
Datum registracije: 03 Jul 2008 Poruke: 1888 Mesto: Beograd
|
|
to je do neta veruj mi lepo pozoves adsl i malo ih pristojno napusis....xe xe xe...kad nece da otvori nesto ti samo restartuj modem izvuci ga iz struje i vrati i sacekaj malo....
|
|
|
|
|
|
--hell_soul-- ..:: sve si mi ti ::..
|
Godine: 35
Datum registracije: 18 Dec 2007 Poruke: 9354 Mesto: **over the sky**
|
|
svaka cast...
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|