CAo svima...imam jedno pitanje za iskusnije zene...ja sam spavala s momkom no on nije imao kondom i svsrsio je u mene a ja sam dva dana prije toga imala menstruaciju da li ja mogu zatrudnit,molim vas pomozite...
dameski Prijatelj foruma
Godine: 43
Datum registracije: 19 Dec 2004 Poruke: 43130
vrlo je lako moguce da ces uskoro morati da kupis test za trudnocu
_________________ "You'll remember me, for the rest of your life"
" I know the way to fuck them all...."
maja223 Početnik Domaćeg.de
Datum registracije: 27 Maj 2008 Poruke: 3
a kollika je mogucnost da ostanem trudna...
♥ QueeN ♥ [°mama 3 anđela°]
Datum registracije: 15 Feb 2008 Poruke: 15445 Mesto: ♥ Sakrivena u Njegovom Pogledu,Zarobljena u Njegovom Srcu,Zauvek u Njegovom Toplom Zagrljaju ♥
Trebala si popiti tablete day after. Ako je dameski rekla da ćeš uskoro morati da kupiš test za trudnoću, to verovatno znači da postoje šanse da si trudna. Može biti, a ne mora značiti. Molim lepo.
Baraba Džentlmen
Godine: 49
Datum registracije: 02 Sep 2005 Poruke: 25413 Mesto: Na livadi, na zelenoj travi
Jeste da nisam zhensko, ali -->
Je l' neko nekada chuo za ovulaciju i tzv. plodne dane?
Mala je verovatnoca da ste ostala trudna, ali da biste sebe smirili i znali na chemu ste - idite kod ginekologa, jer i testovi, pa i iz apoteke, nisu 100% merodavni.
Godine: 40
Datum registracije: 18 Apr 2006 Poruke: 44637 Mesto: ~Liga senki~
da, po nekom pravilu, par dana pre i posle ciklusa je veoma mala verovatnoća ostati u drugom stanju... ali sve je to kod žena individualno...
dakleM najbolje lepo odi kod čika doktora ili teta doktorke i onda ćeš biti sigurna
Datum registracije: 08 Feb 2006 Poruke: 10666 Mesto: ... u srcu jednom... tamo gde su ptice stale u letu... i zemlja se vise ne vrti...
Tko je kolega Baraba! Plodni dani jedne zene su izmedju 10-20 dana od pocetka menstruacije. Tako da je verovatnoca jako mala da si ostala u drugom stanju. Sto se tableta tice one moraju da se uzmu u roku od 48 sati posle vodjenja ljubavi, u svakom slucaju te tablete mozes samo da dobijes od lekara (cak i lekara opste prakse) Zbog tvoje sigurnosti, idi kod ginekologa, testovi su u medjuvremenu prilicno tacni ali u svakom slucaju ne 100%.
Datum registracije: 17 Dec 2007 Poruke: 13168 Mesto: Zvezdica na nebu
Plodni dani(u normalnom ciklusu) su 14 dana prije menstruacije, sto je ustvari 14 dana posle menstruacije...Iako je uvek moguce zatrudneti, kod tebe je mala verovatnoca, ali ipak je svrsio, pa se nadaj da spermici ne odu do jajasca
_________________ *"...~ I hear it all the time...the sound of missing you ~..."*
milannik1 Mr. Bombastic
Datum registracije: 11 Mar 2008 Poruke: 1224
koliko ja znam te pilule se uzimaju do 72 sata posle odnosa, i ja koliko znam nepolodni dani kod zene su nedelju dana pre menstruacije i nedelju dana posle a plodni izmedju ako je redovna menstruacije?(vidite sta me sve devojka tera da znam!!ccc...)
e sad, problem je ako je samo jedan proso, evo i zasto...
_________________ Better to want something you don't have, or to have something you don't want.
Danny Crane
maja223 Početnik Domaćeg.de
Datum registracije: 27 Maj 2008 Poruke: 3
hvala vam svima,a koliko dana nakon odnosa se moze napraviti test za trudnocu i jel se moze odma poslije odnosa
♥ QueeN ♥ [°mama 3 anđela°]
Datum registracije: 15 Feb 2008 Poruke: 15445 Mesto: ♥ Sakrivena u Njegovom Pogledu,Zarobljena u Njegovom Srcu,Zauvek u Njegovom Toplom Zagrljaju ♥
Nedelju dana nakon odnosa možeš uraditi test za trudnoću, ali nije mu tačnost 100%. Najbolje je da odeš kod ginekologa.
*Mayche* .:Lust Stained Despair:.
Godine: 39
Datum registracije: 17 Dec 2007 Poruke: 13168 Mesto: Zvezdica na nebu
Moje shvatanje je da se test trudnoce moze uraditi uvek, al najvise je tacan kad se uradi 4-5 dana pre ocekivane menstruacije..
_________________ *"...~ I hear it all the time...the sound of missing you ~..."*
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma