:: |
Autor |
Poruka |
TAMARA MAGIS ***bombica***

|
Godine: 45
Datum registracije: 10 Mar 2007 Poruke: 52380

|
|
svaka cast,vidis da se sve moze,samo tako nastavi
|
_________________ Tek kada se nadjes daleko, od onog koga volis,
mozes da shvatis koliko ti je njegovo prisustvo znacilo,
i koliko je sve sto je u tvom zivotu imalo neki znacaj,
bilo vezano za tu osobu ... |
|
|
|
 |
Konjanik Ludi Bosanac

|
Godine: 45
Datum registracije: 29 Avg 2006 Poruke: 24027 Mesto: Na žalost, Velenje

|
|
Vojnik Next Ajox, nastavlja svojim putem. Čvrstim i odlučnim korakom, licem koje obasjava odlučnošču da če da osvoji svaku daljnu prepreku na njenom putu. Ovako, drugovi i drugarice vojnici, ovako se bori sa spratovima. NJene medalje, njena priznanja, nisu ništa vrijedna, ako u vama nema 2 x-a u vašem nicku. To zapamtite drugarice i drugovi vojnici. Ta dva x-a, to su taj dio koji nama nedostaje, da budemo tako odlučni u prelazenju spratova.
Drugovi i drugarice, vojniki i vojnice (kako se ovo kaže pobogu mili brate), mislim da mogu da zaključim ovaj moj raport, jednom kratkom besedom:
čestitam
|
_________________ Kako bolan nema Bosne, a Neretva huči, kako bolan nema Bosne a Miljacka teče, kako bolan nema Bosne a Sana ide.
Ti misliš da ona ne ide, ali sagni se hajvanu, pogledaj, ide Sana, ide Sava, ide Drina, ide Vrbas, ide Bosna, ide Ukrina, ide Lašva. |
|
|
|
 |
Ljuba Zemunac **Ljuba Zemunac**

|
Datum registracije: 01 Mar 2008 Poruke: 6428 Mesto: *zauvek u njenom srcu*

|
|
Draga nextice čestitam ti od sveg srca i samo napred
|
|
|
|
|
 |
♥ QueeN ♥ [°mama 3 anđela°]
![<b>[°mama 3 anđela°]</b> <b>[°mama 3 anđela°]</b>](/images/ranks/stars_orange.gif)
 |
Datum registracije: 15 Feb 2008 Poruke: 15445 Mesto: ♥ Sakrivena u Njegovom Pogledu,Zarobljena u Njegovom Srcu,Zauvek u Njegovom Toplom Zagrljaju ♥

|
|
Cestitam draga moja
|
|
|
|
|
 |
marijana23 <Usne boje vina>

|
Godine: 40
Datum registracije: 06 Mar 2008 Poruke: 14391 Mesto: negdje

|
|
Cestitam!!Samo naprijed!!Kiss
|
_________________ Pjevat cu dok suze me ne zabole,
ljubit cu dok usne mi ne izgore,
voljet cu dok oci se ne zatvore,
zauvijek ces biti tu.. |
|
|
|
 |
LepoticaNS *velika maza*

|
Datum registracije: 24 Sep 2006 Poruke: 27210 Mesto: ♥zauvek u njegovom srcu♥

|
|
cestitam ti draga od srca!
ljubim te
|
_________________ ♥Duboko veruj u ono što želiš! Zapamti izgubljeno je samo ono od čega smo se odrekli!♥ |
|
|
|
 |
Nesho79 Zaljubljeni

|
Godine: 46
Datum registracije: 23 Dec 2007 Poruke: 21378 Mesto: U njenom srcu//Cacak-KM

|
|
Joj najdraza moja drugarice,pa ja da ovo ne videh kud bi salim se,svaka ti cast,stigla si na 20 sprat,sve cestitke od mene i zelim ti jos mnogo spratica,a pre svega zelim da nastavimo druzenje i nadam se skorijem dolasku do NS-a
CESTITAM
|
|
 |
Boky ¤ The King of Kolo ¤

|
Godine: 40
Datum registracije: 23 Maj 2004 Poruke: 29947 Mesto: Kiciner

|
|
|
|
 |
coco_bill Zli carobnjak-lingvista

|
Godine: 44
Datum registracije: 22 Mar 2006 Poruke: 33433 Mesto: Novi Sad

|
|
Osobi iznad pokl... ovaj, nije to to nego dragoj Nexti poklanj... opet ja... E, Nexta, srećan ti XX sprat. Lepa i okrugla brojka.
Za početak, evo ti kola da lakše stigneš na naredni sprat. Biraj koja ćeš.
Umalo da ova čestitka bude bez mačkice. Ova je odbijala saradnju pa se predomislila pošto sam je držao na nišanu (pištolj mi se još suši na štriku, pa sam morao prstom)...
|
|
 |
David 1986 -Pežo boy-

|
Datum registracije: 20 Mar 2007 Poruke: 8430

|
|
čestitam
|
|
|
|
|
 |
nextajox حزب الحيوان

|
Godine: 35
Datum registracije: 16 Jul 2007 Poruke: 43483

|
|
**Tamara_Magis** :Hvala ti puno Taco
**Konjanik** :Hahahha Stvarno si me nasmejo do suza sad.Svaka cast Hvala ti puno dragi i poz od vojnika Next Ajox-a
**Picasso 01**: Hvala ti slikaru bwe
**♥ Queen ♥**: Hvala
**marijana23**: Hvala ti draga puno cmok
**LeporicaNS**: Hvala ti draga Ljubim te puno :**
**Nesho79**: Jaooo dragi Neshice , druze , hvala ti na ovako predivnim zeljama!!!Drzucemo se jos puno i dugo I vidimo se jednom prilikom u ns-u Cmooook :*
**Boky**: Hvala puno
**coco_bill**: Hahaha Hvala puno!Joj sve su dobra kola ali ovaj crveni mi je najvise privukao paznju Ma,sta se ja mucim.Uzecu sva 3 ionako su svi za mene A maca je pre pre preslatka!!!
**David1986**: Hvala Daki
|
|
|
|
|
 |
BulatCar ::The Dark Knight::

|
Godine: 36
Datum registracije: 25 Jun 2007 Poruke: 10451 Mesto: ~Liga senki~

|
|
|
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|