:: |
Autor |
Poruka |
peaceee Početnik Domaćeg.de

|
Datum registracije: 17 Avg 2007 Poruke: 3

|
|
jel mi moze netko nabaviti pjesmu:
Beat Fleat-Nostalgicna
Molim vas!!!!
Moj mail je:boris.sb@live.com
|
|
|
|
|
 |
Raziel@Nosgoth א Ali Alakinא

|
Datum registracije: 21 Avg 2007 Poruke: 4465 Mesto: The Pillars of Nosgoth...

|
|
Ne moras bas da molis, ali zato mozes da koristis pretragu sajta, preko pretrazivaca Pogodak! recimo, jer sam tu numeru upravo Ja slao pre svega nekoliko dana u temi Irnes24 Trazi...
A ovog puta ti je saljem direktno u Inbox, pa uzivaj!
|
|
 |
peaceee Početnik Domaćeg.de

|
Datum registracije: 17 Avg 2007 Poruke: 3

|
|
Jako bi vas molio da mi pronadjete ovu pjesmu od Milana Stankovica..
Pjesma ide ovako: Diskonektuj se s neta, Odjavi se sa chat-a, Zar nije lepši stvarni Od nestvarnog sveta, Daj skini se sa fejsa,
moj mail: boris.sb@live.com
[Edit by Raziel@Nosgoth: Spojena dupla tema.]
|
|
|
|
|
 |
Raziel@Nosgoth א Ali Alakinא

|
Datum registracije: 21 Avg 2007 Poruke: 4465 Mesto: The Pillars of Nosgoth...

|
|
Prvo, ova tema je tvoja i svaku pesmu koju trazis mozes da pises upravo ovde, nema potrebe da otvaras nove sa istom svrhom. E, sad sto se tice pesme, kada god nisi siguran koji je naziv ili izvodjac neke pesme, obrati se clanovima u temi Tražim naziv DOMAĆE pesme ili izvođača..., a kada to saznas tek tada zatrazi tu numeru u ovoj temi, i ako je neko ima, poslace ti je.
Toliko, pa javljaj kada saznas!
|
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|