:: |
Autor |
Poruka |
Nesho79 Zaljubljeni
|
Godine: 45
Datum registracije: 23 Dec 2007 Poruke: 21378 Mesto: U njenom srcu//Cacak-KM
|
|
Draga,najjdraza drugarice Nextice,evo ja imam tu cast da ti prvi cestitam rodjendan i da ti pozelim sve najlepse u zivotu,da imas puno zdravlja,srece i ljubavi,da zivis i slavis jos duuuuuuggooooo leta,da ti se sve zelje i zeljice ostvare,da se udas i da imas mnoogoo dece,od srca ti zeli tvoj drug Nesho.Najsladji cmokic ti saljem
|
|
|
Konjanik Ludi Bosanac
|
Godine: 45
Datum registracije: 29 Avg 2006 Poruke: 24027 Mesto: Na žalost, Velenje
|
|
Next, čestitam. Sve želje neka se ispune, a najviše one sakrivene, puno sreće i zdravlja, najviše ljubavi i smijeha.
|
_________________ Kako bolan nema Bosne, a Neretva huči, kako bolan nema Bosne a Miljacka teče, kako bolan nema Bosne a Sana ide.
Ti misliš da ona ne ide, ali sagni se hajvanu, pogledaj, ide Sana, ide Sava, ide Drina, ide Vrbas, ide Bosna, ide Ukrina, ide Lašva. |
|
|
|
|
nextajox حزب الحيوان
|
Godine: 35
Datum registracije: 16 Jul 2007 Poruke: 43483
|
|
** Nesha_79: Hvala ti puno najdrazi moj druze na ovako lepim zeljama!!!Nadam se da ce se sve ispuniti to sto si mi pozeleo
**Konjanik:Hvala puno Konjanice dragi! VT
|
|
|
|
|
|
dameski Prijatelj foruma
|
Godine: 43
Datum registracije: 19 Dec 2004 Poruke: 43130
|
|
srecan rodjendancic blizance
|
_________________ "You'll remember me, for the rest of your life"
" I know the way to fuck them all...." |
|
|
|
|
~SonicLady~ ~Smiley~
|
Godine: 39
Datum registracije: 12 Avg 2004 Poruke: 11224 Mesto: tamo negde
|
|
Malena srećan ti rođendan, da nam uvek budeš vesela i nasmejana sve najlepše ti želim
Jedna pesmica za tvoj dan
|
_________________ The spaces between our fingers were created so that another person's fingers could fill them in. Hope you'll find your dream hand to hold you forever. |
|
|
|
|
škorpijica ~ noćna mora mnogih ~
|
Datum registracije: 07 Sep 2004 Poruke: 59506 Mesto: ....tamo gde Dunav ljubi nebo...
|
|
Vidi ti nju sto gazi, koliko spratica toliko i godinica Snajka SRECAN RODJENDAN zelim ti sve najlepse i da nam se preselis u najlepsi grad i uhvatis budzet
|
"Znas, crne rupe nastaju kada se um ubrza do beskonacnosti, ali u negativnom smislu, tako da u njima nema nicega. Nema prostora. Vremena. Nema drugih ljudi. Nema cak ni tebe. U crnim rupama mozes lepo da se zezas. Lebdis iznad zemlje. Slusas rock'n'roll. Dozivas kisu ili maznes neku lepu ribu. Samo je bezveze kad se probudis." |
|
|
|
|
LepoticaNS *velika maza*
|
Datum registracije: 24 Sep 2006 Poruke: 27210 Mesto: ♥zauvek u njegovom srcu♥
|
|
Draga, Sretan ti Rodjendan!!!
Zelim ti sve najbolje!
Veliki Kiss
|
_________________ ♥Duboko veruj u ono što želiš! Zapamti izgubljeno je samo ono od čega smo se odrekli!♥ |
|
|
|
|
BulatCar ::The Dark Knight::
|
Godine: 36
Datum registracije: 25 Jun 2007 Poruke: 10451 Mesto: ~Liga senki~
|
|
~šta da ti kažem pored standarnih želja, puno zdravlja, sreće i ljubavi...
eto puno uspeha na faxu koji upisuješ i ... čuvaj prijatelje bez njih sve je bezvredno
Srećan rođendan kiss ~
|
_________________ ~Duo de la muerte~ |
|
|
|
|
David 1986 -Pežo boy-
|
Datum registracije: 20 Mar 2007 Poruke: 8430
|
|
sve naj naj naj naj naj ......
|
|
|
|
|
|
Boky ¤ The King of Kolo ¤
|
Datum registracije: 23 Maj 2004 Poruke: 29947 Mesto: Kiciner
|
|
|
|
|
Ptolemej uvatija te, anđele
|
Datum registracije: 09 Feb 2008 Poruke: 12662 Mesto: Negdi na balkanu ...
|
|
eto sve najboljje a najviše sreće, ljubavi i naravno s....
|
|
|
daja23 **garavuša**
|
Datum registracije: 30 Dec 2007 Poruke: 14464 Mesto: Gdje Neretva hladna teče:)
|
|
Sretan rođendan, želim ti sve najbolje od srca
|
_________________ Svi idu dalje i ja sa njima, životni pravac moram da pratim, a toliko divnih časova ima u koje želim da se vratim... |
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|