:: |
Da li ste bili na Novogodisnjem koncertu |
Da, ove godine |
|
12% |
[ 9 ] |
Da, prethodnih godina |
|
21% |
[ 15 ] |
Ne |
|
65% |
[ 46 ] |
|
Ukupno glasova : 70 |
|
Autor |
Poruka |
CoYoTe Dobro upućeni član
|
Godine: 38
Datum registracije: 18 Sep 2004 Poruke: 618 Mesto: Arandjelovac/RC ETF
|
|
Panonski mornar je svima poznat.E pa dobro.Koje je vase iskreno misljenje o njemu i njegovom radu?!Moze li bilo ko drugi da 7 puta zaredom napuni Sava Centar?!Volite li njegov smisao za humor?!
|
Poslednja prepravka: CoYoTe on Pon Mar 14, 2005 10:39 pm; ukupno izmenjena 5 puta |
|
|
|
|
tihixxx Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 04 Mar 2005 Poruke: 21
|
|
Šta reči o Đoletu ?
Jedan od najboljih sa ovih prostora.
Super muzika i super tekstovi pesama.
Njegova "Ne lomite mi bagrenje" me jednostavno rastura.
|
|
|
|
|
|
sanjica_021 *Doktorovo~slculence*
|
Godine: 46
Datum registracije: 12 Feb 2003 Poruke: 13486 Mesto: Izrael / Novi Sad / Uskoro i Vojvoda Stepa
|
|
Ja ga obozavam,i njega i njegove pesme,a ubija me pesma "dok gori nebo nad Novim Sadom" i "Prica o Vasi Ladackom"
|
|
|
leggy Samuraj
|
Godine: 47
Datum registracije: 24 Nov 2004 Poruke: 4140 Mesto: Tampico, Tamaulipas, Mexico
|
|
Pa sto ih onda slusas, kumo?
Djoka je super lik i gotivim vecinu njegovih pesama, ali nikad nisam bio na njegovim koncertima.
|
_________________ Viva Zapata y Subcomandante Marcos! |
|
|
|
|
|
|
|
Neznas Leggy sta si propustao(nadam se da ces otici na neki).A Sanjice slucajno bas u ovom trenutku slusam"Dok gori nebo nad Novim Sadom".
Posto vidim da si ti glavna za muziku na sajtu(mislim da sam upravu), ako vam treba nesto od njegovog sirokog, dugogodisnjeg opusa kontaktiraj me.
Mogu da vam posaljem na neki nacin.
|
|
|
Manhattan Psycho Killer
|
Datum registracije: 15 Jul 2004 Poruke: 4031 Mesto: ...where the wild roses grow!
|
|
Istini za volju, Balašević nikad nije pogadjao moju žicu. Jedna sam od retkih, znam. I premda poznajem većinu njegovih songova i napamet mnoge tekstove, slabo da kad poželim da ga čujem (naročito dok sam solo). Priznajem mu da je vrstan stihopisac, ali mi njegovi nazovi muzički aranžmani ne imponuju, jer su jednaki i ravni kao i njegov rodni Srem. Ponekad, neretko, Balaševićeva muzika zvuči kao background jedne sjajne književne večeri, a od muzike hoću više, mnogo više.
No, pogadjaju me 2 songa - ne u centar, ali negde u metu: Boža zvani pub (to je stvar koja je mnogo puta vrištala iz mog stana kad je tata još bio D-jay) i Čovek sa Mesecom u očima (Collegium Musicum, ženski hor za 10!)
Na jednom od Balaševićevih novogodišnjih koncerata sam učestvovala sa horom Krsmanović - Obilić, a na druge nisam ni odlazila
|
_________________ Mo'š misliti! |
|
|
|
|
milicaanchy Dobro upućeni član
|
Godine: 34
Datum registracije: 11 Mar 2005 Poruke: 649 Mesto: Under the division bell
|
|
Ja ga obozavam,a omiljena pesma mi je "Ringishpil"
|
_________________ Crvenokosa lutalica |
|
|
|
|
cika Kure Majstor
|
Godine: 53
Datum registracije: 25 Feb 2005 Poruke: 6913
|
|
Djoka legenda.
Ja najvolijem Namćora. Mislim da ni takav ne moze da ne vole Djoleta.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ma Ok je to.Kapiram ja da postoje i oni kojima je raspolozenje takvo da im najvise odgovaraju brze, jace pesme.Njegove pesme opustaju na neki specijalan nacin.Ni ja nisam uvek raspolozen za takvu vrstu muzike.
A da.Manhattan-e cini mi se da nepoznajes sve njegove pesme.Pogotovu u novije vreme su se pojavile mnoge jake i brze stvari(koliko jake i brze mogu da budu kod Lale).Preslusaj Namcora, Ja luzer na pr.
>>>>>>>Djole majstore>>>>>
|
|
|
Lilith Upućeni član
|
Godine: 45
Datum registracije: 08 Mar 2005 Poruke: 354
|
|
Nisam nikad bila na njegovom koncertu! Sramota, znam, potrudicu se da odem neke prilike...
|
|
|
|
|
|
Manhattan Psycho Killer
|
Datum registracije: 15 Jul 2004 Poruke: 4031 Mesto: ...where the wild roses grow!
|
|
hercegyu je napisao/la sledeće: | Manhattan-e cini mi se da nepoznajes sve njegove pesme.Pogotovu u novije vreme su se pojavile mnoge jake i brze stvari(koliko jake i brze mogu da budu kod Lale). Preslusaj Namcora, Ja luzer na pr. |
Hvala na savetu, prijatelju, no čula sam obe i opet ništa, "o naprotiv, meni je rock light-motive!"
|
_________________ Mo'š misliti! |
|
|
|
|
ture Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 14 Mar 2005 Poruke: 11
|
|
Djoletova muzika je ok,posebno tekstovi ,,ali nije mu potrebna politika u zivotu,ne nikako
|
|
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|