:: |
Autor |
Poruka |
zoran12 Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 21 Jan 2007 Poruke: 1
|
|
Dali mi neko može objasniti kako skinuti neku pjesmu ,jer meni to nikako ne uspijeva
|
|
|
|
|
|
~SonicLady~ ~Smiley~
|
Godine: 39
Datum registracije: 12 Avg 2004 Poruke: 11224 Mesto: tamo negde
|
|
Na vrhu stranice imaš opciju "Download MP3". Kad tu uđeš, imaš mogućnost ili da tražiš pesmu putem polja "Pronađite pesmu" ili naravno razgledanjem naše riznice kad nađeš pesmu koju želiš da skineš, klikni na nju i otvoriće ti se prozor sa nazivom pesme, kategorijom, opisom, brojem downloada itd. Ispod tog polja i bannera imaš dugmence "Download", tu klikni i to bi trebalo da je to
Srećno
|
_________________ The spaces between our fingers were created so that another person's fingers could fill them in. Hope you'll find your dream hand to hold you forever. |
|
|
|
|
ivanadel Najdan
|
Godine: 40
Datum registracije: 07 Maj 2007 Poruke: 3602 Mesto: U srcu moga Srca
|
|
Ali predhodno se mora skupiti odredjeni broj postova...zar ne?!
|
|
|
|
|
škorpijica ~ noćna mora mnogih ~
|
Datum registracije: 07 Sep 2004 Poruke: 59506 Mesto: ....tamo gde Dunav ljubi nebo...
|
|
Ne, broj postova vise ne igra ulogu u skidanju pesama, svaki clan ima pristup downloadu
|
"Znas, crne rupe nastaju kada se um ubrza do beskonacnosti, ali u negativnom smislu, tako da u njima nema nicega. Nema prostora. Vremena. Nema drugih ljudi. Nema cak ni tebe. U crnim rupama mozes lepo da se zezas. Lebdis iznad zemlje. Slusas rock'n'roll. Dozivas kisu ili maznes neku lepu ribu. Samo je bezveze kad se probudis." |
|
|
|
|
balkanac222 Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 31 Avg 2008 Poruke: 1
|
|
Jel mi moze neko reci, zasto je ta glupost uvedena, da cekas prvo 10 sekundi pre nego sto mozes da pritisnes na download a nakon toga ako neko vreme cekas moras opet da sacekas jer ti je tako zvano vreme za download isteklo???
Dzabe maltretiranje kod rugih internet stranica nema takvih za*ebancija!
|
|
|
|
|
|
~SonicLady~ ~Smiley~
|
Godine: 39
Datum registracije: 12 Avg 2004 Poruke: 11224 Mesto: tamo negde
|
|
balkanac222 je napisao/la sledeće: | Jel mi moze neko reci, zasto je ta glupost uvedena, da cekas prvo 10 sekundi pre nego sto mozes da pritisnes na download a nakon toga ako neko vreme cekas moras opet da sacekas jer ti je tako zvano vreme za download isteklo???
Dzabe maltretiranje kod rugih internet stranica nema takvih za*ebancija! |
Da bi se rasteretio server. Nije lako kada više hiljada ljudi skida pesme u isti trenutak. Za sada, ova kratka pauza je najbolje rešenje tog problema.
|
_________________ The spaces between our fingers were created so that another person's fingers could fill them in. Hope you'll find your dream hand to hold you forever. |
|
|
|
|
musac Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 13 Dec 2007 Poruke: 2
|
|
Da li mi neko moze reci zasto nema pjesama kada kliknem na Al'Dino - 2008 tamo gdje se skidaju pjesme? Hvala.
|
|
|
|
|
|
NenadS Administrator i domaćin
|
Godine: 40
Datum registracije: 01 Avg 2002 Poruke: 6568 Mesto: Oreškovica
|
|
Kategorija postoji ali pesme jos uvek nisu postavljene... bice verovatno danas u toku dana
|
_________________ Pozdrav, Nenad ® ! |
|
|
|
|
musac Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 13 Dec 2007 Poruke: 2
|
|
Nema jos nista... hajde postavite, molim vas.
|
|
|
|
|
|
|
Datum registracije: 07 Sep 2004 Poruke: 59506 Mesto: ....tamo gde Dunav ljubi nebo...
|
|
Lepo pise u toku dana, cim neko bude imao vremena - bice postavljeno
|
"Znas, crne rupe nastaju kada se um ubrza do beskonacnosti, ali u negativnom smislu, tako da u njima nema nicega. Nema prostora. Vremena. Nema drugih ljudi. Nema cak ni tebe. U crnim rupama mozes lepo da se zezas. Lebdis iznad zemlje. Slusas rock'n'roll. Dozivas kisu ili maznes neku lepu ribu. Samo je bezveze kad se probudis." |
|
|
|
|
Franchman Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 41
Datum registracije: 06 Feb 2006 Poruke: 20
|
|
mozda ce biti postavljeno a i ne bas 100%
waiting waiting
|
|
|
|
|
|
|
|
|
^samo treba proveriti, postavljeno je Al Dino 2008
|
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|