www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

*Boky stigao do XX sprata*
Strana 1, 2, 3  sledeća
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Želje, čestitke, pozdravi, pokloni, izjave... ~ -> ~ Arhiva - Želje, čestitke i pozdravi ~
::  
Autor Poruka
Jejaorka
~Angel azul~
<b>~Angel azul~</b>

Datum registracije: 03 Apr 2008

greece.gif
PorukaPostavljena: Sre Maj 28, 2008 10:04 pm    Naslov poruke: *Boky stigao do XX sprata* Na vrh strane Na dno strane

I ne znam kad i ne znam gdje
Ici cemo istom stranom ulice...
Vjeruj mi duso srest cemo se
U svijetu tajni mi nismo sami...

ticmaopel
S verom u Boga
<b>S verom u Boga</b>

Godine: 41

Datum registracije: 13 Apr 2006
Mesto: Београд

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sre Maj 28, 2008 10:09 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Cestitam druze samo nastavi Very Happy

David 1986
-Pežo boy-
<b>-Pežo boy-</b>

Datum registracije: 20 Mar 2007

croatia.gif
PorukaPostavljena: Sre Maj 28, 2008 10:13 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

čestitam .... Very Happy

jerotije
rank
<b>rank</b>

Godine: 42

Datum registracije: 13 Mar 2005

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sre Maj 28, 2008 11:12 pm    Naslov poruke: Laku noc! Na vrh strane Na dno strane

Ova tema vec postoji, cini mi se... Very Happy

Boky, sta da ti poklonim sto vec nemas... Evo malo muzike, da te uhvati nostalgija. Very Happy
Laku noc!

coco_bill
Zli carobnjak-lingvista
Zli carobnjak-lingvista

Godine: 44

Datum registracije: 22 Mar 2006
Mesto: Novi Sad

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sre Maj 28, 2008 11:59 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Čestitam, drugar. Wink

ı¤¤¤¤¤¤¤¤ı••••••••••••ı

Boky
¤ The King of Kolo ¤
<b>¤ The King of Kolo ¤</b>

Godine: 40

Datum registracije: 23 Maj 2004
Mesto: Kiciner

canada.gif
PorukaPostavljena: Čet Maj 29, 2008 4:13 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Evo posto vidim da sam ovoga puta nadrljao kao sto rece Baraba Smile .. moracu sada da se ispovedam i da vam kazem da je ovo ipak bilo malo bolje iznenadjenje i da objasnim neke stvari ..

Kao prvo i prvo razlog zbog kojeg sam ja otvarao prosle cestitke je bio radi toga sto sam time hteo da otvorim sebi jubilarnu poruku .. onda sam izmedju 19,000 i 20,000 poruka popricao sa par clanova i video da je to ipak lepo da neko otvori meni cestitku i onda sam jednostavno rekao sam sebi " Ma nema veze sta god da bude bice .. moze se negde drugo napisati jubilarna poruka " i tako da sam tu jubilarnu poruku napisao u Jejinom kutku jer je ona to najvise i zasluzila.

Kao drugo bih zeleo da iskoristim ovu priliku i da se zahvalim svima koji su bili uz mene svo ovo vreme i kad mi je bilo tesko i kad sam bio radostan jer kao sto kazu " na muci se poznaju junaci " e pa tako sam i ja u tim mukama prepoznao svoje junake a to su oni prijatelji zbog kojih sam i dalje ovde.

Toliko sto se tice iskaza u vezi mog otvaranja tema pre ..

A sada bih zeleo da iskoristim priliku da se kao prvo zahvalim Barabi na tome sto je otvorio ovu temu u znak paznje da ja ipak postojim kao clan i da me ipak ostali clanovi cene i da mogu i neki drugi clanovi da otvore temu o meni i da mi cestitaju na prelazenju nove hiljade poruka.

Onda bih zeleo od sveg srca da se zahvalim Jeji koja je napravila ovu prelepu sliku i na njoj napisala tako prelepe reci da prosto ne zna covek sta da kaze i kako da joj se zahvali. Bila si uz mene svo vreme i da tebe nije bilo ko zna da li bih ja i dosao da ove 20,000 i ovako velikog broja poruka. Hvala na svemu srecu i naravno da cemo da nastavimo druzenje ..

Takodje bih onda zeleo da se zahvalim ticmi, davidu, jerotiju i coco_bill-u na srdacnim cestitkama jer upravo radi ljudi kao sto ste vi vredi dolaziti na ovaj sajt.

....

I tako .. ispisa se .. ja mozda i vise nego sto sam mislio ali .. nema veze .. oprastate .. zar ne ? Wink

Zelim ovako grupno da se zahvalim svima na svemu sto ste uradili za mene jer da nije bilo vas ne bi bilo ni ovih 20,000 poruka ..

Sama pomisao da je samo nas 14 trenutno preko 20,000 poruka od ukupno 272385 ( ovo je bio broj koji sam zadnji video ) clanova .. to je veoma veliki znacaj barem za mene.

Toliko za sada ..

Nastavljamo druzenje Wink Cool

Konjanik
Ludi Bosanac
<b>Ludi Bosanac</b>

Godine: 45

Datum registracije: 29 Avg 2006
Mesto: Na žalost, Velenje

bosnia_herzegovina.gif
PorukaPostavljena: Čet Maj 29, 2008 8:14 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Čestitam

Nesho79
Zaljubljeni
<b>Zaljubljeni</b>

Godine: 46

Datum registracije: 23 Dec 2007
Mesto: U njenom srcu//Cacak-KM

serbia.gif
PorukaPostavljena: Čet Maj 29, 2008 9:22 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Cestitam Boky,samo napred Very Happy

Vampirusa
Izabel di Mulen
<b>Izabel di Mulen</b>

Datum registracije: 09 Apr 2007
Mesto: ... tamo gde ljubav počinje...

serbia.gif
PorukaPostavljena: Čet Maj 29, 2008 11:51 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

U ovom momentu, mogu da kažem samo: Bravo! Very Happy

Boky
¤ The King of Kolo ¤

canada.gif
PorukaPostavljena: Čet Maj 29, 2008 2:30 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

@Konjanik - Hvala zemo ..
@Nesha79 - Hvala Nesho i naravno da idem samo napred Wink
@Vampirusa - Hvala na ovako lepim recima Cool

Francuskinja
♦Un Mal pour un Bien♦
<b>♦Un Mal pour un Bien♦</b>

Godine: 42

Datum registracije: 07 Apr 2005
Mesto: 83700 ST RAPHAEL

france.gif
PorukaPostavljena: Čet Maj 29, 2008 6:00 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Boky,Pa bravo,bas divan broj Razz

Neka bice ih vise ako tako nastavis Very Happy

Boky
¤ The King of Kolo ¤

canada.gif
PorukaPostavljena: Čet Maj 29, 2008 6:22 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

@Francuskinja - Hvala na ovako divnim recima

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Želje, čestitke, pozdravi, pokloni, izjave... ~ -> ~ Arhiva - Želje, čestitke i pozdravi ~ -> *Boky stigao do XX sprata* Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana 1, 2, 3  sledeća
Strana 1 od 3

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon