Boky, sta da ti poklonim sto vec nemas... Evo malo muzike, da te uhvati nostalgija.
Laku noc!
_________________ Inside my heart is breaking
My make-up may be flaking
But my smile still stays on...
coco_bill Zli carobnjak-lingvista
Godine: 44
Datum registracije: 22 Mar 2006 Poruke: 33433 Mesto: Novi Sad
Čestitam, drugar.
Datum registracije: 23 Maj 2004 Poruke: 29947 Mesto: Kiciner
Evo posto vidim da sam ovoga puta nadrljao kao sto rece Baraba .. moracu sada da se ispovedam i da vam kazem da je ovo ipak bilo malo bolje iznenadjenje i da objasnim neke stvari ..
Kao prvo i prvo razlog zbog kojeg sam ja otvarao prosle cestitke je bio radi toga sto sam time hteo da otvorim sebi jubilarnu poruku .. onda sam izmedju 19,000 i 20,000 poruka popricao sa par clanova i video da je to ipak lepo da neko otvori meni cestitku i onda sam jednostavno rekao sam sebi " Ma nema veze sta god da bude bice .. moze se negde drugo napisati jubilarna poruka " i tako da sam tu jubilarnu poruku napisao u Jejinom kutku jer je ona to najvise i zasluzila.
Kao drugo bih zeleo da iskoristim ovu priliku i da se zahvalim svima koji su bili uz mene svo ovo vreme i kad mi je bilo tesko i kad sam bio radostan jer kao sto kazu " na muci se poznaju junaci " e pa tako sam i ja u tim mukama prepoznao svoje junake a to su oni prijatelji zbog kojih sam i dalje ovde.
Toliko sto se tice iskaza u vezi mog otvaranja tema pre ..
A sada bih zeleo da iskoristim priliku da se kao prvo zahvalim Barabi na tome sto je otvorio ovu temu u znak paznje da ja ipak postojim kao clan i da me ipak ostali clanovi cene i da mogu i neki drugi clanovi da otvore temu o meni i da mi cestitaju na prelazenju nove hiljade poruka.
Onda bih zeleo od sveg srca da se zahvalim Jeji koja je napravila ovu prelepu sliku i na njoj napisala tako prelepe reci da prosto ne zna covek sta da kaze i kako da joj se zahvali. Bila si uz mene svo vreme i da tebe nije bilo ko zna da li bih ja i dosao da ove 20,000 i ovako velikog broja poruka. Hvala na svemu srecu i naravno da cemo da nastavimo druzenje ..
Takodje bih onda zeleo da se zahvalim ticmi, davidu, jerotiju i coco_bill-u na srdacnim cestitkama jer upravo radi ljudi kao sto ste vi vredi dolaziti na ovaj sajt.
....
I tako .. ispisa se .. ja mozda i vise nego sto sam mislio ali .. nema veze .. oprastate .. zar ne ?
Zelim ovako grupno da se zahvalim svima na svemu sto ste uradili za mene jer da nije bilo vas ne bi bilo ni ovih 20,000 poruka ..
Sama pomisao da je samo nas 14 trenutno preko 20,000 poruka od ukupno 272385 ( ovo je bio broj koji sam zadnji video ) clanova .. to je veoma veliki znacaj barem za mene.
Datum registracije: 29 Avg 2006 Poruke: 24027 Mesto: Na žalost, Velenje
Čestitam
_________________ Kako bolan nema Bosne, a Neretva huči, kako bolan nema Bosne a Miljacka teče, kako bolan nema Bosne a Sana ide.
Ti misliš da ona ne ide, ali sagni se hajvanu, pogledaj, ide Sana, ide Sava, ide Drina, ide Vrbas, ide Bosna, ide Ukrina, ide Lašva.
Nesho79 Zaljubljeni
Godine: 46
Datum registracije: 23 Dec 2007 Poruke: 21378 Mesto: U njenom srcu//Cacak-KM
Cestitam Boky,samo napred
@Konjanik - Hvala zemo ..
@Nesha79 - Hvala Nesho i naravno da idem samo napred
@Vampirusa - Hvala na ovako lepim recima
Vreme je podešeno za GMT + 1 sat Strana 1, 2, 3sledeća
Strana 1 od 3
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma