:: |
Autor |
Poruka |
coco_bill Zli carobnjak-lingvista
|
Godine: 44
Datum registracije: 22 Mar 2006 Poruke: 33433 Mesto: Novi Sad
|
|
Pokraj pijace u Sremskoj Kamenici osvanula je, čini se, skoro upotrebljena, gumena gospođa. Simpatija nepoznatog korisnika koji je u stilu tipično neodgovornih muških šovinista, po sistemu "ožeži pa beži" ostavio dragu. Ostala je tako naslonjena na kontejner. Tužan kraj jedne kratke, strasne ljubavi.
Ipak, kad ju je već ostavio razgolićenu na javnom mestu, makar ju je udostojio čipkanim donjim vešom. Momak, bar u tragovima, ima stila... (D. K)
Izvor: Dnevnik
Tekst objavljen u "Dnevniku" od 24. V 2008. u "Novosadskoj hronici". Na sajtu ga nema, pa da ne ode u zaborav...
|
|
|
Boky ¤ The King of Kolo ¤
|
Godine: 39
Datum registracije: 23 Maj 2004 Poruke: 29947 Mesto: Kiciner
|
|
|
|
|
Konjanik Ludi Bosanac
|
Godine: 45
Datum registracije: 29 Avg 2006 Poruke: 24027 Mesto: Na žalost, Velenje
|
|
Boky je napisao/la sledeće: |
Mora da mu je dosadila guma pa sad oce meso
|
ne ne, ja mislim da se nisu slagali u sexu najbolje, pa je zato odbacio damu.
|
_________________ Kako bolan nema Bosne, a Neretva huči, kako bolan nema Bosne a Miljacka teče, kako bolan nema Bosne a Sana ide.
Ti misliš da ona ne ide, ali sagni se hajvanu, pogledaj, ide Sana, ide Sava, ide Drina, ide Vrbas, ide Bosna, ide Ukrina, ide Lašva. |
|
|
|
|
|
|
|
Konjanik je napisao/la sledeće: | Boky je napisao/la sledeće: |
Mora da mu je dosadila guma pa sad oce meso
|
ne ne, ja mislim da se nisu slagali u sexu najbolje, pa je zato odbacio damu. |
Bice da je to moj zemo .. mozda je bila previse fleksibilna za njega pa je covek odbacio
|
_________________ Bojan Cvjetković @ Domaci.com; Ovako je sve počelo
Bolje da me mrze zbog onog što jesam, nego da me vole zbog onog što nisam
Omiljeni delovi foruma: Vesti; Trač; Igre bez granica; Sport; Dijaspora. |
|
|
|
|
Konjanik Ludi Bosanac
|
|
|
ili fleksibilna ili jednostavno nije znala da uzvrati istom mjerom senzibilnosti kao on.
|
_________________ Kako bolan nema Bosne, a Neretva huči, kako bolan nema Bosne a Miljacka teče, kako bolan nema Bosne a Sana ide.
Ti misliš da ona ne ide, ali sagni se hajvanu, pogledaj, ide Sana, ide Sava, ide Drina, ide Vrbas, ide Bosna, ide Ukrina, ide Lašva. |
|
|
|
|
paja1911 Upućeni član
|
Godine: 36
Datum registracije: 14 Okt 2006 Poruke: 398
|
|
ma garant je bila kur**,ko zna kod koga je sve isla
|
_________________ Zivot je lep,samo ga treba gledati sa prave strane |
|
|
|
|
|
|
|
ee .. znate sta mi je palo na um .. da nije mozda covek gimnasticar pa je samo vezbao za OI pa je ostavio zenu posto mu vise ne treba
|
|
|
|
|
coco_bill Zli carobnjak-lingvista
|
Godine: 44
Datum registracije: 22 Mar 2006 Poruke: 33433 Mesto: Novi Sad
|
|
Verovatno je čovek hteo da kupi dušek na naduvavanje je pobrkao radnju. Posle ga je bilo sramota da je vrati.
|
|
|
paja1911 Upućeni član
|
Godine: 36
Datum registracije: 14 Okt 2006 Poruke: 398
|
|
cekaj,evo sad bas razmisljam......pa ko kaze da je to bio muskarac?
|
_________________ Zivot je lep,samo ga treba gledati sa prave strane |
|
|
|
|
|
|
|
Pa pajo .. tako kazu ovi sto su napisali vest .. e sad .. ko je bio i sta su radili .. ko ce to da zna
|
|
|
|
|
Konjanik Ludi Bosanac
|
|
|
paja1911 je napisao/la sledeće: | cekaj,evo sad bas razmisljam......pa ko kaze da je to bio muskarac? |
ovo mi dalo da se zamislim. Fakat šta ako je žensko bilo? Muškarci (iskreno) nemamo uskusa za donji veš, sem naravno kad ga već vidimo na ženskoj, onda nam je ljepo, inaće baš i ne. Tako da je stvarno možda ženska bila, kupila, pa vidjela da ova samo zijeva i da ne liže nazad.
Druga stvar, moguće da je prava žena vidjela da je dragi vara gumenom, i ova bila normalno jaća, i op cup, ubi boga u njoj i u kantu za smeće.
|
|
|
|
|
:LOL: >bitchy witch<
|
Godine: 38
Datum registracije: 18 Jan 2007 Poruke: 2107
|
|
^ma to je zena uletala u sred "radnje" i resila da rascerupa suparnicu..ccc nece ona njoj muza oteti..ccc
|
|
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|