:: |
Autor |
Poruka |
RomEo_90 Upućeni član
|
Godine: 34
Datum registracije: 13 Sep 2007 Poruke: 338 Mesto: Loznica/Malmö
|
|
Nudim Povecu Gomilu Domaceg Hip-Hopa, ali, ona izdanja iz 2003, pa do eventualno 2007, retko sta imam novo, ne svidja mi se ovaj novi komercijal.... Takodje, imam i pun krs americkog rapa, uglavnom 95-97 godine... Ako nekom treba nesto, nek se javi.
|
|
|
|
|
|
~SonicLady~ ~Smiley~
|
Godine: 39
Datum registracije: 12 Avg 2004 Poruke: 11224 Mesto: tamo negde
|
|
Na koji mail mogu da te kontaktiraju članovi?
|
_________________ The spaces between our fingers were created so that another person's fingers could fill them in. Hope you'll find your dream hand to hold you forever. |
|
|
|
|
RomEo_90 Upućeni član
|
Godine: 34
Datum registracije: 13 Sep 2007 Poruke: 338 Mesto: Loznica/Malmö
|
|
Oops.... Dobro me podseti... Sta bi ja bez tebe, Lady, ovo je drugi-treci put da me nesto ispravljas
Mislio sam da mogu na private message, ali moze i ovako:
E-mail je
dekiid2@hotmail.com
Takodje, imam i dosta house i techno muzike,sa hip-hopom, i ostalim manjinama sve ukupno oko 40-50 Gb muzike. Kome treba nesto, nek se javi - ako imam, nije frka. p0z
|
|
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|