:: |
Autor |
Poruka |
Smoki-yu Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 18 Feb 2004 Poruke: 1 Mesto: Arzignano (Italy)
|
|
Svaka čast na "brzini" servera i downloada., samo što ja nemam vremena da čekam 12-15 minuti za skidanje jedno pesme u formatu mp3.Veliki poydrav Vama na Vašem trudu, ali ja više nikada na ovom sajtu.
Ljuba - Italija
|
|
|
|
|
|
Car Dusan-Silni Administrator i domaćin
|
Godine: 56
Datum registracije: 09 Jun 2002 Poruke: 7770 Mesto: Kraljevo / Frankfurt
|
|
Najbrzi nacin doci do zeljene pesme je otici u prodavnicu i kupiti CD, ali jbg.... treba platiti tako da ni to ne valja.
Nista, videcu da kupim centar za servere, postaviti jedno 3000 servera, uvesti megagiga liniju tako da ce vam pesme stici na racunar jos pre nego sto kliknete na link za download tako da ne trebate cekati.
Izvinjavam se unapred i potrudicu se da to sve sto pre sredim, samo da vidim sa mojim savetnikom za finansije da sredi sa bankom da sto pre spreme 200 miliona evra da se to sto pre napravi.
Hvala na poseti pa se nadam da cemo se videti ponovo cim nam propradi nas megagiga centar za download da ne moras da cekas vise
|
_________________ Obavezno procitajte [ Pravilnik ] i [ FAQ ] pre nego sto postavite pitanja.
Preporucujemo: [ Naša multimedijalna baština ] sa forumima [ Fontana zelja ], [ MP3 Riznica ], diskusije o [ Domacoj muzici ], ili za ljubitelje [ Strane muzike ] a naravno i sve o [ Online radio domaci.de ].
Opustite se na forumima kategorije [ Zabava ] uz jednu [ Trac partiju ] ili se poigrajte na [ Igrama bez granica ].
I naravno da ne zaboravimo jednu od najvecih [ Download baza ] narodne i zabavne muzike EX-YU estrade sa preko 15.000 mp3 fajlova.
|
|
|
|
|
*Mayche* .:Lust Stained Despair:.
|
Godine: 39
Datum registracije: 17 Dec 2007 Poruke: 13168 Mesto: Zvezdica na nebu
|
|
Boze stvarno svasta! Moras da cekas celiiih 12 minuta? Strasno?!
|
_________________ *"...~ I hear it all the time...the sound of missing you ~..."* |
|
|
|
|
Mr. Bond IntruderSRB™
|
Godine: 34
Datum registracije: 04 Apr 2005 Poruke: 2904 Mesto: Beograd - Novi Beograd
|
|
Dule ma jok bre sta ce ti serveri - spediciju jednu koja pokriva ceo svet (kakav DHL oni su sitnish) i chim neko pomisli izvodjacha pozvone mu na vrata iz DomaciExpres sa CD-om
|
|
|
|
|
|
škorpijica ~ noćna mora mnogih ~
|
Datum registracije: 07 Sep 2004 Poruke: 59506 Mesto: ....tamo gde Dunav ljubi nebo...
|
|
A od mene gratis uz posiljku otrov skorpije
|
"Znas, crne rupe nastaju kada se um ubrza do beskonacnosti, ali u negativnom smislu, tako da u njima nema nicega. Nema prostora. Vremena. Nema drugih ljudi. Nema cak ni tebe. U crnim rupama mozes lepo da se zezas. Lebdis iznad zemlje. Slusas rock'n'roll. Dozivas kisu ili maznes neku lepu ribu. Samo je bezveze kad se probudis." |
|
|
|
|
zasto banovan? Upozorenja: 2 od 3 U INAT BAGRI
|
Godine: 113
Datum registracije: 28 Apr 2008 Poruke: 1523 Mesto: za sankom
|
|
Smoki-yu je napisao/la sledeće: | Svaka čast na "brzini" servera i downloada., samo što ja nemam vremena da čekam 12-15 minuti za skidanje jedno pesme u formatu mp3.Veliki poydrav Vama na Vašem trudu, ali ja više nikada na ovom sajtu.
Ljuba - Italija |
Talijan,da nemas ti dial up kad ti treba 12 minuta za download,zemljace?
|
_________________ Jedan i jedini duplirani član, HELLBRINGER.
U inat svima,bez mane i straha.
Hajdemo dalje,moja tugo,
tamo gdje nas ne zna niko,
pričo moja iz djetinjstva,
na tebe sam navik'o...
Mijenjam ženu za dvije krave,šifra PROŠIRUJEM KAPACITET!
Sva vlast rakiji !!! |
|
|
|
|
Dachaarh Odomaćeni član
|
Godine: 41
Datum registracije: 03 Apr 2005 Poruke: 1090 Mesto: Beograd
|
|
ja stvarno ne znam o kojih ti minuta pricas, mozda to kod mene ne valja nesto ali ja pesmu skidam za - 25-35 sekundi ( imam 1Mb/s) i odmah posle toga mogu da skidam drugu pesmu, sto znaci kad bi hteo mogao bi za noc da skinem bar 500 pesama..... a koji su tvoji problemi i tripovi u glavi stvarno ne znam ...
idi nadji drugo "bolje" mesto, imas ...necu da reklamiram gde smes da skines 2 pesme dnevno a za vise moras da platis, ili imas sajtove gde postavljaju na rapidshare, pa moras svaki cas da cekas da bi skidao...
Ja sam clan preko 100 foruma, i clan sam i stranih war*z sajtova i mnogih domacih i iskreno nisam naisao do sada na bolju dowload zonu od domaceg.de, uostalom on je i bio moj prvi ozbiljni dodir sa netom i zato sam opet poceo dolaziti.....
|
|
|
Cura sa bazena Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 30
Datum registracije: 15 Jun 2008 Poruke: 96 Mesto: Beograd
|
|
Ja stalno skidam muziku, ovde je jos i najbrze... Jadan ti, osedeces za 12min...
|
_________________ Pozdrav sa bazena |
|
|
|
|
Mr. Bond IntruderSRB™
|
|
|
Ne mislim ovo stvarno nije uredu od Uprave .... zašto niste kupili svoj link za internet? Mislim ko će da čela 12 minuta .... ja molim Upravu da što pre reši ovaj problem ili nek pređe na ličnu dostavu.... (samo da ne dostavljaju Dule i Shkorpija jer sve što bi mi dostavili bila bi palica po glavi )
|
|
|
|
|
|
dameski Prijatelj foruma
|
Godine: 43
Datum registracije: 19 Dec 2004 Poruke: 43130
|
|
zamislite, brze skidamo od Italijana
|
_________________ "You'll remember me, for the rest of your life"
" I know the way to fuck them all...." |
|
|
|
|
Alexns Tinkerbell's pixie dust
|
Datum registracije: 10 Avg 2005 Poruke: 30635 Mesto: Movin' back to Wimbledon
|
|
|
|
|
Mr. Bond IntruderSRB™
|
|
|
"Ti si mi u krviiiiiiiiiiiiiiiiiiii" E dameski .... stvarno sam mislio da si fina
|
|
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|