:: |
Autor |
Poruka |
Idealno_losha Banovan! Опасница ©
|
Datum registracije: 15 Dec 2006 Poruke: 33698 Mesto: Jedno veeeoma ali veeeoma idealno loše mjesto ;)
|
|
Da vidimo vaših top 5 najboljih pisama, s ovogodišnjeg Eurosonga. Šta prognozirate?
Evo mojih top 5 :
1.Srbia - :-060 ( iako znan da je malo vjerovatno da opet pobijedi hehe ) Oro
2. Česka- (Tereza Kerndlova - Have Some Fun)
3. Armenia- ( Sirusho- Qele, Qele )
4. Španjolska- ( Rodolfo Chikilicuatre - Baila El ChikiChiki)
5. Grčka- (Kalomira - Secret Combination)
Uz te ok je i Slovenia i Švedska...
|
_________________ • Originality is the one thing which unoriginal minds cannot feel the use of. • |
|
|
|
|
milica.saska **principessa**
|
Godine: 36
Datum registracije: 11 Okt 2007 Poruke: 1263 Mesto: ~Destination Unknown~
|
|
Jaoj,ja ne mogu da izdvojim 5 pesama koje mi se dopadaju,mogu 3
Rusija
Naše ~Oro~
Slovenija
Inače,jedva čekam da počne Evrovizija,da vidim kako smo sve to organizovali,kakvi su Željko i Jovana voditelji,kakva će biti atmosfera..
Idealno losha,zašto misliš da je malo verovatno da će ~Oro~ pobediti?Nikad se ne zna
|
_________________ All we've ever wanted is to look good naked, hope that someone could take it, God save me rejection from reflection, I want perfection... |
|
|
|
|
~SonicLady~ ~Smiley~
|
Godine: 39
Datum registracije: 12 Avg 2004 Poruke: 11224 Mesto: tamo negde
|
|
Moji favoriti:
Jermenija - pesma od Sirusho mi se čini živahna, pevljiva, onako pravi hitić
Grčka - isto mislim kao i za jermensku
pesma Islanda mi je takođe "ušla u uho"
|
_________________ The spaces between our fingers were created so that another person's fingers could fill them in. Hope you'll find your dream hand to hold you forever. |
|
|
|
|
Idealno_losha Banovan! Опасница ©
|
Datum registracije: 15 Dec 2006 Poruke: 33698 Mesto: Jedno veeeoma ali veeeoma idealno loše mjesto ;)
|
|
milica.saska je napisao/la sledeće: | Jaoj,ja ne mogu da izdvojim 5 pesama koje mi se dopadaju,mogu 3
Rusija
Naše ~Oro~
Slovenija
Inače,jedva čekam da počne Evrovizija,da vidim kako smo sve to organizovali,kakvi su Željko i Jovana voditelji,kakva će biti atmosfera..
Idealno losha,zašto misliš da je malo verovatno da će ~Oro~ pobediti?Nikad se ne zna |
Ma iskreno, Oro i jest najbolja pjesma tamo al nekako ipak sumnjam da će opet pobijedit. Iako nikad se ne zna
|
_________________ • Originality is the one thing which unoriginal minds cannot feel the use of. • |
|
|
|
|
MTodorovic Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 22 Okt 2007 Poruke: 20 Mesto: BG - Nis
|
|
Evo par fotografija sa besplatnog koncerta zvezda evrovizije na Kalemegdanu, petak, 16. maj 2008,
Wilde energy, Ruslana, ...,
Slovenija,
Marija i Zeljko,
Pa nadam se da ce evrovizijska groznica pocinje,...
edit: link ka drugom forumu uklonjen
|
_________________ [Potpis uklonjen] |
|
|
|
|
zasto banovan? Upozorenja: 2 od 3 U INAT BAGRI
|
Godine: 113
Datum registracije: 28 Apr 2008 Poruke: 1523 Mesto: za sankom
|
|
Evrovizijska (eurosong) groznica ce opet biti ispolitizovana jer se tacno zna ko ce za koga glasati (Bosnia 10 points,Croatia 8 points,i tako dalje) + definitivno se nece izbjeci malogradjanske spletke i jadni tracevi otuznih novinarskih piskarala iz Srbije i okruzenja,a strani novinari ce opet pokusati da ih uce kako da kulturno rade svoj posao.
"Bombasticne vijesti" i naslovi kao sto su "pjevac pusta mlaz u WC-u" i slicna bolesna paparazzo blamiranja nece izostati ni ovoga puta.
|
_________________ Jedan i jedini duplirani član, HELLBRINGER.
U inat svima,bez mane i straha.
Hajdemo dalje,moja tugo,
tamo gdje nas ne zna niko,
pričo moja iz djetinjstva,
na tebe sam navik'o...
Mijenjam ženu za dvije krave,šifra PROŠIRUJEM KAPACITET!
Sva vlast rakiji !!! |
|
|
|
|
dameski Prijatelj foruma
|
Godine: 43
Datum registracije: 19 Dec 2004 Poruke: 43130
|
|
nisam ni jednu cula...cekam premijerno eurosong
|
_________________ "You'll remember me, for the rest of your life"
" I know the way to fuck them all...." |
|
|
|
|
Anđela inso umjetnica
|
Godine: 39
Datum registracije: 18 Dec 2006 Poruke: 10293
|
|
ni ja nisam čula ni za jednu pjesmu osim na kratko grčku. bolji mi je ugodjaj kad gledam na tv-u a ako se frendica potrudi možda bum sjedila ili stajala svejedno u Areni kao Vip.
mada ne ludim za eurosongom, lijepo je imati toliko stranaca i turista u jednom gradu.
(sorry, profesionalna deformacija )
|
|
|
|
|
|
Grešnica ¤ grešna u ljubavi ¤
|
Datum registracije: 20 Jan 2008 Poruke: 5614
|
|
Od ovih koje sam čula u prvoj polufinalnoj večeri, najbolja mi je Finska! Zatim Crna Gora i Slovenija koje nisu prošle... OK je i Grčka...
|
|
|
|
|
|
Killaz ***Don Brate***
|
Godine: 34
Datum registracije: 08 Nov 2006 Poruke: 4662 Mesto: Somewhere in the universe...
|
|
Ma evrovizija mi s godinama sve vishe lici na cirkuski show,nego na nadmetanje u pesmama...
|
_________________ Vozim auto sa zvezdom na haubi,sedmica bembara S8 audi |
|
|
|
|
coco_bill Zli carobnjak-lingvista
|
Godine: 44
Datum registracije: 22 Mar 2006 Poruke: 33433 Mesto: Novi Sad
|
|
Moje lično mišljenje o nekim pesmama:
Estonija Nije mi se svidela jer sam razumeo tekst.
Belgija Pesma je malo naivna, ali lako ulazi u uši
Azerbejdžan Je l' baš mora taj falset?
Irska Mrzim takve pesme o Evroviziji na Evroviziji. Podseća malo na ono "Primi meeee" iz predstave "Audicija". I Letonija je prošle godine imala pesmu "We are the winners of Eurovision" (pa su otpali ko malter)
BiH Izvinite, ali nešto mi se i nije svidela...
Rusija Jeste li primetili da pevač imitira Tošeta Proeskog?
Moji favoriti:
Jermenija Zanimljiva pesma.
Finska Opet pokušavaju nešto na fazon "Lordija". Izgleda da je Finska prestonica hard-metala.
Grčka Baš tip pesme za Evroviziju.
Ostatak pesama ću komentarisati kad ih čujem. Zasad vidim da neke dedice predstavljaju Hrvatsku (a Ibrica Jusić se decenijama muči da ode na Evroviziju ), gruzijsku pesmu sam čuo delimično, španska pesma mi se nešto i nije svidela (e, baš neću tako da igram! Ti će' da me učiš... )
|
|
|
Grešnica ¤ grešna u ljubavi ¤
|
Datum registracije: 20 Jan 2008 Poruke: 5614
|
|
Gresnica je napisao/la sledeće: | Od ovih koje sam čula u prvoj polufinalnoj večeri, najbolja mi je Finska! Zatim Crna Gora i Slovenija koje nisu prošle... OK je i Grčka...
|
Što se tiče druge polufinalne večeri, Hrvatska mi je najbolja, ne zato što je "moja" već zbog toga što je potpuno drugačija... I pred sam kraj preplavile su me emocije ... Žao mi je što Makedonija nije prošla u finale ... A još neki moji favoriti su: oni Pirati (ne znam koju zemlju predstavljaju ), Turska i Albanija. Uglavnom, ima dobrih pjesama, za razliku od prošle godine.
|
|
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|