:: |
Autor |
Poruka |
Alexns Tinkerbell's pixie dust
|
Datum registracije: 10 Avg 2005 Poruke: 30635 Mesto: Movin' back to Wimbledon
|
|
|
|
|
~SonicLady~ ~Smiley~
|
Godine: 39
Datum registracije: 12 Avg 2004 Poruke: 11224 Mesto: tamo negde
|
|
Dragi i mnogopoštovani kolega kumche aka Baraba...
mozak mi ne funkcioniše najsrećnije u ove sitne sate, a i neispavanost utiče, reči u glavi ne teku onako jasno kako bi trebalo... no eto barem je srce tu, pa će ono da ti čestita... Svaka čast, od srca.
Sve najbolje ti želim, i kao što ti meni jedared reče, nastavi svojim putem i ne daj da te iko omete
|
_________________ The spaces between our fingers were created so that another person's fingers could fill them in. Hope you'll find your dream hand to hold you forever. |
|
|
|
|
škorpijica ~ noćna mora mnogih ~
|
Datum registracije: 07 Sep 2004 Poruke: 59506 Mesto: ....tamo gde Dunav ljubi nebo...
|
|
E tako, sada i stariji chika kolega odgovara sam za svoje postupke na forumu, nema vise popravnih Puuuu zaboravih pronaci neku "peva cicu" za ovu priliku, ali mozda se neka sama prijavi, uvek se jave i one s glasom slavuja Stariji chika kolega Abraab VI sa naglaskom na TI, cestitke na ovom "punoletstvu" uz zelju da sto pre dodjes na onaj XXX spratic pa da ti ja srocim prvu poruku od srca gospodjica mladja koleginica skorpijica a zeljama se pridruzuju pin: i bljaky
|
"Znas, crne rupe nastaju kada se um ubrza do beskonacnosti, ali u negativnom smislu, tako da u njima nema nicega. Nema prostora. Vremena. Nema drugih ljudi. Nema cak ni tebe. U crnim rupama mozes lepo da se zezas. Lebdis iznad zemlje. Slusas rock'n'roll. Dozivas kisu ili maznes neku lepu ribu. Samo je bezveze kad se probudis." |
|
|
|
|
velociraptor Banovan!
|
Datum registracije: 15 Apr 2007 Poruke: 12000 Mesto: www. pokloni mi ljubav...pokloni mi sebe.com
|
|
Postovani Bar...Neprijatno mi da izgovorim nick, stvarno mi neprijatno.
Povratka na staro vise nema, presao si onaj najtezi 18. sprat.
Ko to predje - imao se rasta i roditi!
Saljem ti ovaj sat, kako bi mogao da u temi " koliko je kod vas ura" redovno postujes.
bonus poklon i zelja ---> vic o zlatnoj ribici i Milu DJ.
Upecao Milo Dj. zlatnu ribicu i onako nezainteresovano je uzeo i odmah bacio u reku. Ribica, dok je padala, upita: A zelje, a zelje???
Milo Dj. odgovori: Ajde reci, avetinjo, sta zelis!
Pa da i tebi bude tako lepo, da dodjes jednom u situaciju da ti zlatnoj ribici kazes ovo sto joj je rekao preSjednik.
@Bar...
Ali stvarno mi nezgodno da napisem ppuno ime tvoga nicka, tako da mi je prikladnije da te oslovljavam sa "ime moje".
|
|
|
|
|
|
Jejaorka ~Angel azul~
|
Datum registracije: 03 Apr 2008 Poruke: 39404
|
|
Čestitam od srca....
|
U svijetu tajni mi nismo sami...
|
|
|
|
|
Boky ¤ The King of Kolo ¤
|
Datum registracije: 23 Maj 2004 Poruke: 29947 Mesto: Kiciner
|
|
|
|
|
Sascha336 * Vatreni delija *
|
Godine: 51
Datum registracije: 06 Dec 2004 Poruke: 39701 Mesto: BEC/Srbija
|
|
cestitam samo tako
|
_________________ I C E M A N |
|
|
|
|
David 1986 -Pežo boy-
|
Datum registracije: 20 Mar 2007 Poruke: 8430
|
|
čestitam i ja....
|
|
|
|
|
|
Nesho79 Zaljubljeni
|
Godine: 45
Datum registracije: 23 Dec 2007 Poruke: 21378 Mesto: U njenom srcu//Cacak-KM
|
|
Sve cestitke i samo napred
|
|
|
jerotije rank
|
Godine: 42
Datum registracije: 13 Mar 2005 Poruke: 5676
|
|
Zemo, bicu kratak i jasan.
Ae, ziveli!
|
_________________ Inside my heart is breaking
My make-up may be flaking
But my smile still stays on... |
|
|
|
|
Idealno_losha Banovan! Опасница ©
|
Datum registracije: 15 Dec 2006 Poruke: 33698 Mesto: Jedno veeeoma ali veeeoma idealno loše mjesto ;)
|
|
Hm... Kumče?
Sad je postalo punoljetno pa može barit cure
Iš, iš ..
Čestitke Barabici našemu, uz ove bejbi poljupce
|
_________________ • Originality is the one thing which unoriginal minds cannot feel the use of. • |
|
|
|
|
daja23 **garavuša**
|
Datum registracije: 30 Dec 2007 Poruke: 14464 Mesto: Gdje Neretva hladna teče:)
|
|
Iskrene čestitke i od mene...
|
_________________ Svi idu dalje i ja sa njima, životni pravac moram da pratim, a toliko divnih časova ima u koje želim da se vratim... |
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|