www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

golub <3
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Flora i fauna ~ -> ~ Životinjsko carstvo ~
::  
Autor Poruka
filicka
*hoppípolla*
<b>*</b>hoppípolla<b>*</b>

Godine: 32

Datum registracije: 28 Jan 2006

yugoslavia.gif
PorukaPostavljena: Ned Maj 11, 2008 12:14 pm    Naslov poruke: golub <3 Na vrh strane Na dno strane

Od pre nekoliko dana imam goluba na terasi.Zapravo,prvo sam mislila da je golub.
Prvo sam primetila gnezdo od grancica.Zatim i njega kako tu lezi.A posle dva mala bela jajeta.
Vrlo je miran,cini se kao da je bolestan.
Kad se pojavim na terasi,on ne bezi,sem ako bas krenem prema njemu,valjda pomisli da cu mu nshto uraditi,tad pobegne.
Pomalo kaki po terasi,al' nema veze,pocistim.Mrvice hleba pojede,vodu iz cepa od Coca-Cole popije.
Navikli smo se na nejga.
Ipak,zanima me koliko dugo ce lezati na tim jajima da li ce se iz njega stvarno izleci mali golubovi.
Ah!Sta onda da radim sa njima?
Da li postoji mogucnost da on prenese neq zarazu?
Stvarno ne zelim da ga oteram jer ne znam ni gde bih mu odnela to gnezdo i jaja,a i....prirastao mi je za srce <3.
Svakog jutra kad krenem u skolu,on je vec budan.

Molim vas da se sto pre javite,jedva cekam da cujem sta znate da mi kazete.

zasto banovan?
Upozorenja: 2 od 3

U INAT BAGRI
U INAT BAGRI

Godine: 113

Datum registracije: 28 Apr 2008
Mesto: za sankom

blank.gif
PorukaPostavljena: Ned Maj 11, 2008 12:49 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ne radi se o golubu nego o golubici koja je prinudjena da svije gnijezdo tu kod tebe.
Kad izlegne male golubove sve ce ici svojim tokom i otici ce odatle,a sve sto mozes da uradis za njih je da ih ne plasis i da im ostavljas hranu i vodu kao i do sada.

Ne mogu da ti prenesu nikakvu zarazu jer majka im lezi na jajima a oni ce odletiti sa njom kad se izlegu.

U inat svima,bez mane i straha.

Hajdemo dalje,moja tugo,
tamo gdje nas ne zna niko,
pričo moja iz djetinjstva,
na tebe sam navik'o...

Mijenjam ženu za dvije krave,šifra PROŠIRUJEM KAPACITET!

Sva vlast rakiji !!!

ex_deda
Banovan!

*28*
*28*

Datum registracije: 08 Okt 2006

australia.gif
PorukaPostavljena: Ned Maj 11, 2008 12:57 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Zenka lezi noc'u, tako da je to muzjak i divljak. Unerede terasu i obichno im mlade tako otvoreno uzmu grabljivice ptice kao gavran. Ovde u AU postoji i vrsta stenice koja sa takvih gnezda polako predju na sitno da se hrane na ljudima.

Ja mnogo volim golube ali samo bih gajio rasne. Predlazem da uklonish jaja i pochistis dok je uredno Smile Ako ti je dosadno, shto da ne, ostavi ih. Kad se rode dvo nedeljci mogu i da se maze.

Next to you - my hand doesn’t shake
paths we take and moon story toasts

Next to you - eyes are not red mirrored
in tears we spilled while roaming earth

Thourn Whaul (2007)

filicka
*hoppípolla*
<b>*</b>hoppípolla<b>*</b>

Godine: 32

Datum registracije: 28 Jan 2006

yugoslavia.gif
PorukaPostavljena: Ned Maj 11, 2008 4:01 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

A joj,rodice se?
A koliko je vremena potrebno da se izlegnu ti mali golubitji?
Jel moze neka zaraza da dodje?
Mislim da je pre zenka nego divljak Smile

zasto banovan? je napisao/la sledeće:
Ne radi se o golubu nego o golubici koja je prinudjena da svije gnijezdo tu kod tebe.
Kad izlegne male golubove sve ce ici svojim tokom i otici ce odatle,a sve sto mozes da uradis za njih je da ih ne plasis i da im ostavljas hranu i vodu kao i do sada.

Ne mogu da ti prenesu nikakvu zarazu jer majka im lezi na jajima a oni ce odletiti sa njom kad se izlegu.

Ijao nadam se da ce tako i biti,hvala puno.

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Flora i fauna ~ -> ~ Životinjsko carstvo ~ -> golub <3 Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana 1 od 1

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon