:: |
Autor |
Poruka |
filicka *hoppípolla*
|
Godine: 32
Datum registracije: 28 Jan 2006 Poruke: 10884
|
|
Od pre nekoliko dana imam goluba na terasi.Zapravo,prvo sam mislila da je golub.
Prvo sam primetila gnezdo od grancica.Zatim i njega kako tu lezi.A posle dva mala bela jajeta.
Vrlo je miran,cini se kao da je bolestan.
Kad se pojavim na terasi,on ne bezi,sem ako bas krenem prema njemu,valjda pomisli da cu mu nshto uraditi,tad pobegne.
Pomalo kaki po terasi,al' nema veze,pocistim.Mrvice hleba pojede,vodu iz cepa od Coca-Cole popije.
Navikli smo se na nejga.
Ipak,zanima me koliko dugo ce lezati na tim jajima da li ce se iz njega stvarno izleci mali golubovi.
Ah!Sta onda da radim sa njima?
Da li postoji mogucnost da on prenese neq zarazu?
Stvarno ne zelim da ga oteram jer ne znam ni gde bih mu odnela to gnezdo i jaja,a i....prirastao mi je za srce <3.
Svakog jutra kad krenem u skolu,on je vec budan.
Molim vas da se sto pre javite,jedva cekam da cujem sta znate da mi kazete.
|
_________________ DROP IT LIKE IT'S HOT |
|
|
|
|
zasto banovan? Upozorenja: 2 od 3 U INAT BAGRI
|
Godine: 113
Datum registracije: 28 Apr 2008 Poruke: 1523 Mesto: za sankom
|
|
Ne radi se o golubu nego o golubici koja je prinudjena da svije gnijezdo tu kod tebe.
Kad izlegne male golubove sve ce ici svojim tokom i otici ce odatle,a sve sto mozes da uradis za njih je da ih ne plasis i da im ostavljas hranu i vodu kao i do sada.
Ne mogu da ti prenesu nikakvu zarazu jer majka im lezi na jajima a oni ce odletiti sa njom kad se izlegu.
|
_________________ Jedan i jedini duplirani član, HELLBRINGER.
U inat svima,bez mane i straha.
Hajdemo dalje,moja tugo,
tamo gdje nas ne zna niko,
pričo moja iz djetinjstva,
na tebe sam navik'o...
Mijenjam ženu za dvije krave,šifra PROŠIRUJEM KAPACITET!
Sva vlast rakiji !!! |
|
|
|
|
ex_deda Banovan! *28*
|
Datum registracije: 08 Okt 2006 Poruke: 7256
|
|
Zenka lezi noc'u, tako da je to muzjak i divljak. Unerede terasu i obichno im mlade tako otvoreno uzmu grabljivice ptice kao gavran. Ovde u AU postoji i vrsta stenice koja sa takvih gnezda polako predju na sitno da se hrane na ljudima.
Ja mnogo volim golube ali samo bih gajio rasne. Predlazem da uklonish jaja i pochistis dok je uredno Ako ti je dosadno, shto da ne, ostavi ih. Kad se rode dvo nedeljci mogu i da se maze.
|
in tears we spilled while roaming earth
Thourn Whaul (2007)
|
|
|
|
|
filicka *hoppípolla*
|
Godine: 32
Datum registracije: 28 Jan 2006 Poruke: 10884
|
|
A joj,rodice se?
A koliko je vremena potrebno da se izlegnu ti mali golubitji?
Jel moze neka zaraza da dodje?
Mislim da je pre zenka nego divljak
zasto banovan? je napisao/la sledeće: | Ne radi se o golubu nego o golubici koja je prinudjena da svije gnijezdo tu kod tebe.
Kad izlegne male golubove sve ce ici svojim tokom i otici ce odatle,a sve sto mozes da uradis za njih je da ih ne plasis i da im ostavljas hranu i vodu kao i do sada.
Ne mogu da ti prenesu nikakvu zarazu jer majka im lezi na jajima a oni ce odletiti sa njom kad se izlegu. |
Ijao nadam se da ce tako i biti,hvala puno.
|
_________________ DROP IT LIKE IT'S HOT |
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|