:: |
Autor |
Poruka |
Boky ¤ The King of Kolo ¤
|
Godine: 39
Datum registracije: 23 Maj 2004 Poruke: 29947 Mesto: Kiciner
|
|
Evo mene sa jednim predlogom koji bi, barem po meni, pomogao dosta kod ljudi koji zele da znaju da li su na nekim temama dali odgovor ili nisu ..
Neso .. znajuci da si ti tehnicka strana ovog foruma .. zeleo bih da te pitam ako postoji mogucnost da se, recimo, obelezi nekako tema na kojoj je korisnik vec napisao svoj odgovor jer postoje neke teme u kojima bih voleo da napisem odgovor a te teme imaju recimo po 40,50 strana i sad zasto bih ja listao tamo 40,50 strana da bih video da li sam ja odgovorio na tu temu .. ovako ako postoji neki nacin da se teme na kojima je korisnik odgovorio obeleze onda bi bilo lakse jer onda bi tu temu mogao da preskocim i da odgovorim na sve ostale.
Hvala.
|
_________________ Bojan Cvjetković @ Domaci.com; Ovako je sve počelo
Bolje da me mrze zbog onog što jesam, nego da me vole zbog onog što nisam
Omiljeni delovi foruma: Vesti; Trač; Igre bez granica; Sport; Dijaspora. |
|
|
|
|
NenadS Administrator i domaćin
|
Godine: 40
Datum registracije: 01 Avg 2002 Poruke: 6568 Mesto: Oreškovica
|
|
Na index strani foruma gore desno imas dugme Pregled vasih upisa i tu mozes da vidis sve teme u kojima si napisao bar jedan komentar... ako na to mislis?
|
_________________ Pozdrav, Nenad ® ! |
|
|
|
|
CoYoTe Dobro upućeni član
|
Godine: 38
Datum registracije: 18 Sep 2004 Poruke: 618 Mesto: Arandjelovac/RC ETF
|
|
Davao sam i ja ovakav predlog pre vise godina, i bas si mi ti Nenade odgovorio, da ces kad budes ima vremena napisati taj script. Naime, koliko sam ja razumeo Boky-a treba da im jos jedno dugme pored predhodna teme i sledeca u viewtopic.php koje treba samo da izlisat tvoje poruke u toj temi. Pomoglo bi svima onima koji nemogu da se sete da li su ista odgovoril na datu temu.
|
|
|
NenadS Administrator i domaćin
|
Godine: 40
Datum registracije: 01 Avg 2002 Poruke: 6568 Mesto: Oreškovica
|
|
U levom donjem uglu svake teme ispod dugmica za otvaranje nove i odgovora na istu imate sledeci link:
Pregled sopstvenih poruka u ovoj temi (BETA)
Sad mozete da testirate kako to radi i da napisete ovde vase misljenje, eventualne probleme i nepravilnosti u radu ove nove opcije
|
_________________ Pozdrav, Nenad ® ! |
|
|
|
|
Baraba Džentlmen
|
Godine: 49
Datum registracije: 02 Sep 2005 Poruke: 25413 Mesto: Na livadi, na zelenoj travi
|
|
Jep, upravo isprobah na sledecoj
http://www.domaci.de/viewtopic.php?t=72
Ruchno izbrojah 5 upisa, a i skripta mi pokaza toliko.
Nisam probao na temama preko 100 stranica, mada ne bi trebalo da bude razlika - valjda.
|
|
|
|
Boky ¤ The King of Kolo ¤
|
Godine: 39
Datum registracije: 23 Maj 2004 Poruke: 29947 Mesto: Kiciner
|
|
Iako nije to sto sam ja mislio .. ovo sto je Nesa rekao ce mi pomoci donekle u onome sto sam hteo da pitam.
Hvala Neso
|
_________________ Bojan Cvjetković @ Domaci.com; Ovako je sve počelo
Bolje da me mrze zbog onog što jesam, nego da me vole zbog onog što nisam
Omiljeni delovi foruma: Vesti; Trač; Igre bez granica; Sport; Dijaspora. |
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|