Datum registracije: 08 Feb 2006 Poruke: 10666 Mesto: ... u srcu jednom... tamo gde su ptice stale u letu... i zemlja se vise ne vrti...
dragi moj sestricu, alexu viteze od novog sada
dama tvoga srca ili ti pre i posle po-nocna mora i tvoja tetka vestica iz daleke ti australije zele ti da ostanes takav kakav jesi, da uvek slusas, a i da cujes ponekada sta ti tetka kaze (zenu slusas).
za ovo novo leto dvadeseto (jos malo je samo do punoletnosti) sve najbolje od srca pa sve do pete!
da nam budes ziv i zdrav a boga mi i debeo, da ti se ostvare sve zelje, a mozda i da upises nesto, jer znas ti vec, od znanja glava ne boli, samo od ucenja...
A ona ti drugarica iz toplog promorskog grada koji pocinje na S a zavrsava na T zeli da nam se pridruzi u ovim zeljama! (Ne, nije SSP)
Hej, srecan ti rodjendan bre!
Volimo te i ljubimo
skorpijica, Moytsa i *miss jr*
E vise ni ti nisi tinejdzer, lalaalalalala Tetka je vec sve rekla, ali ajde par reci i od mene Sve znas i bez reci, a ono sto ne znas, znas gde treba da se javis, pa ce ti biti objasnjeno Kod nas danas veselo, ali kao i uvek, ko razume shvatice, vazno da se slavi SRECAN RODJENDAN i da ti se ostvare sve zelje zeli ti zence s toplih Kariba Kiss od š do a
Zeko zekane... lalalaalalala
Ti najbolje znas sta je ovo
"Znas, crne rupe nastaju kada se um ubrza do beskonacnosti, ali u negativnom smislu, tako da u njima nema nicega. Nema prostora. Vremena. Nema drugih ljudi. Nema cak ni tebe. U crnim rupama mozes lepo da se zezas. Lebdis iznad zemlje. Slusas rock'n'roll. Dozivas kisu ili maznes neku lepu ribu. Samo je bezveze kad se probudis."
~SonicLady~ ~Smiley~
Godine: 39
Datum registracije: 12 Avg 2004 Poruke: 11224 Mesto: tamo negde
Ooooo pa ko nam je to omatorio (reče osoba koja je starija od tebe, ali psssst) dragi moj zete, ponosna sam što smo članovi iste familije, i dabogda još dugo ostali u sklopu iste sve najlepše ti želi tvoj meda
Naravno, ništa bez tortice
I šta još reći, osim da slika vredi hiljadu reči
_________________ The spaces between our fingers were created so that another person's fingers could fill them in. Hope you'll find your dream hand to hold you forever.
Alexns Tinkerbell's pixie dust
Datum registracije: 10 Avg 2005 Poruke: 30635 Mesto: Movin' back to Wimbledon
Jaaaaao, znaci nemam reci stvarno
sve osim: Obozavam vas bi trenutno bilo sasvim suvishno
Lane86 ~The last lady~
Datum registracije: 02 Okt 2006 Poruke: 24294 Mesto: Nedostižno...
Opa, stari se... stari se... Maleni, želim ti da medju milion zvezda nadješ onu pravu, koja će te voditi... Da sreću nalaziš u malim stvarima, ali da težiš samo velikim ciljevima... Da mi budeš živ, zdrav, srećan, nasmejan, blesav i divan kao i do sada... Šalje tebi, tvoja, tetka jedan veeeliki balavi... SREĆAN RODJENDAN!!!
s kojom sam ovdje proveo mnogo prijatnih trenutaka...kao i svi ostali s kim je slovce makar jedno razmijenila....i drago mi je sto se ponovo vratila medju nas..tracare...
dakle ljubce ode za malu nocnu pticicu...inace svima znanu kao lane...
Nesho79 Zaljubljeni
Godine: 45
Datum registracije: 23 Dec 2007 Poruke: 21378 Mesto: U njenom srcu//Cacak-KM
Srecan ti rodjendan i da slavis jos mnogo godina u zdravlju,ljubavi i veselju
srecan rodjus koelga
_________________ I C E M A N
Konjanik Ludi Bosanac
Godine: 45
Datum registracije: 29 Avg 2006 Poruke: 24027 Mesto: Na žalost, Velenje
sretan rođendan pjano
_________________ Kako bolan nema Bosne, a Neretva huči, kako bolan nema Bosne a Miljacka teče, kako bolan nema Bosne a Sana ide.
Ti misliš da ona ne ide, ali sagni se hajvanu, pogledaj, ide Sana, ide Sava, ide Drina, ide Vrbas, ide Bosna, ide Ukrina, ide Lašva.
David 1986 -Pežo boy-
Datum registracije: 20 Mar 2007 Poruke: 8430
sretan rođendan
Annabel_Lee ஐ NaUgHtGeLiC ஐ
Godine: 42
Datum registracije: 02 Feb 2005 Poruke: 30310
Dragi Alexns Ala sam zvanična
Elem, draga m... m..... , da si mi živa, zdrava, bwesawa i mazna
A evo i poklončića
Za nogice
Za rukice
Za telo
I, naravno, za dobro raspoloženje
Happy B-day i JUB da pukne baš
_________________ ƸӜƷ Tread softly because you tread on my dreams ƸӜƷ
slatka_sanerka Anđeo s greškom
Datum registracije: 24 Nov 2005 Poruke: 24591 Mesto: *tamo pokraj Miljacke*grada cevapa, viceva, ubica, muja i sulja, al i rokera, oskarovca, nobelovaca
Dragi sinchicu napokon i ti dogura hairli do 20
Sretan rodjendan i sve najbolje
objesio se do sljedeceg rodjendana i ja postala ponosna svekrvica
kad ne mogu live zaliti s tobom mogu ovak uz tvoju grupu
daj rakije
umjesto zeke ja saljem jednu zecicu
zecica
ps.bez pretjeranog pipkanja dirkanja i nedobog drpanja
nema srca jos da i ne poslajem zekicu pa podijeli ga (znas s kim)
LJubi ga Kevson
CatchTheWreck Jecika_84 muz No.2
Godine: 43
Datum registracije: 06 Sep 2004 Poruke: 6273 Mesto: Cataro
e sad si mator, elem, obrati paznju i nikad ne slushaj zenu ( bila ona nocna il dnewna mora), budi i ohladi piwu a onda bi mogao da pozowesh da chastish za owaj dobar sawet shto ti dadoh
swe naj naj od aj
_________________ u ziwotu wodi rachuna kome cesh
dopustiti da ti se priblizi,
jer nije swako DOSTOJAN
da bude u twom drushtwu,
drzi jezik za zube,
a ledja uz zid,
mozda i uspesh da PREZIWISH
bez posledica,
Vreme je podešeno za GMT + 1 sat Strana 1, 2sledeća
Strana 1 od 2
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma