:: |
Autor |
Poruka |
drug_do_groba *Jaci Nego Ikad*

|
Godine: 33
Datum registracije: 24 Apr 2008 Poruke: 1423 Mesto: *Tamo daleko*

|
|
Don Almir-Sve sto sada zelim
Ima neko??
Ide ono:
Sve sto sada zelim samo to si ti a druge su me htjele voljeti...i ako ima Boga meni vrati se...ja sam svemu kriv to je najgore...
|
al' posece se na kosu andjela ! ! |
|
|
|
 |
škorpijica ~ noćna mora mnogih ~

|
Datum registracije: 07 Sep 2004 Poruke: 59506 Mesto: ....tamo gde Dunav ljubi nebo...

|
|
Evo je pesmica Don Almir - Sve sto sada zelim
|
"Znas, crne rupe nastaju kada se um ubrza do beskonacnosti, ali u negativnom smislu, tako da u njima nema nicega. Nema prostora. Vremena. Nema drugih ljudi. Nema cak ni tebe. U crnim rupama mozes lepo da se zezas. Lebdis iznad zemlje. Slusas rock'n'roll. Dozivas kisu ili maznes neku lepu ribu. Samo je bezveze kad se probudis." |
|
|
|
 |
drug_do_groba *Jaci Nego Ikad*

|
Godine: 33
Datum registracije: 24 Apr 2008 Poruke: 1423 Mesto: *Tamo daleko*

|
|
Ima li neko nove pjesme od Aca Lukasa?
|
al' posece se na kosu andjela ! ! |
|
|
|
 |
škorpijica ~ noćna mora mnogih ~

|
Datum registracije: 07 Sep 2004 Poruke: 59506 Mesto: ....tamo gde Dunav ljubi nebo...

|
|
cd jos uvek nije izasao u prodaju, a s obzirom da se radi o novitetu, sigurno ce biti postavljen kada se pojavi Bilo bi lepo da se procita pravilnik Fontane zelja, ovde nije u pitanju da li ima neko pesme, ovde je pitanje da li moderatori mogu pronaci i postaviti na sajt, a pravilo je jedan dan - jedna pesma
|
"Znas, crne rupe nastaju kada se um ubrza do beskonacnosti, ali u negativnom smislu, tako da u njima nema nicega. Nema prostora. Vremena. Nema drugih ljudi. Nema cak ni tebe. U crnim rupama mozes lepo da se zezas. Lebdis iznad zemlje. Slusas rock'n'roll. Dozivas kisu ili maznes neku lepu ribu. Samo je bezveze kad se probudis." |
|
|
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|