:: |
Autor |
Poruka |
Boky ¤ The King of Kolo ¤
|
Godine: 39
Datum registracije: 23 Maj 2004 Poruke: 29947 Mesto: Kiciner
|
|
E pa .. doslo vreme da i Boki napise jednu dugacku poruku i da se, na pravi nacin, oprosti od ovog sajta. Da .. dobro ste culi .. oprosti od ovog sajta. Postoji dosta razloga zbog kojih ovo radim i probacu da ih sto bolje objasnim u ovoj mojoj porodici tako da posle ne bih bilo pitanja sta i kako.
1. Kao prvi, i jedan od mozda najvecih razloga mog odlaska, je atmosfera koja je pocela sve vise i vise da me gusi na forumu i da jednostavno nemam vise volje da dolazim na forum gde sam dolazio dosta dugo evo vec skoro 4 godine. Atmosfera je pocela da me gusi jos pre dve godine .. znaci ovo nije sada tek pocelo ...probao sam povratkom da tu atmosferu malo popravim ali nazalost to nije uspelo jer vidim da i dalje neki ljudi ne mogu da oproste grehove iz proslosti za koje priznajem da sam sam naseo i da i dalje ti isti ljudi ostaju na tome da sam ja takva osoba i da nemaju nikakve volje da provere da li sam ja i dalje ista osoba i da se nisam mozda promenio .. Znam takodje da te osobe nisu jedine osobe na ovom sajtu ali ako te neke osobe te ne zele na sajtu i daju sve od sebe da ti ne dolazis na taj sajt .. ne vidim poentu da se borim protiv toga i da mi dolazenje na ovaj forum ne bude jedno zadovoljstvo. Ta atmosfera mozda nekom ne smeta ali ja ako osetim da negde nisam dobrodosao, ne zelim da smetam kao osoba.
2. Kao drugi razlog bih naveo prosti nedostatak vremena u mom zivotu da dolazim na forume i da provodim vremena na forumu. Za one koji ne znaju, ja sam veoma zauzeta osoba koja radi preko dana i prosto nemam vremena da dodjem na forum, da odradim svoje zivotne obaveze, i da pored svega toga imam vremena za sve ljude koji su mi vazni u zivotu. Jednostavno .. dan ima samo 24 sata .. od toga covek mora malo i da spava a isto tako i da zaradi za svoj zivot .. a to mi vec oduzme od 14 do 16 sati dnevno .. znaci .. ostaje mi samo 8 sati da sve ostale duznosti i obaveze sklopim sto je veoma malo za nekoga ko ima dosta toga da obavi u danu i ko je pun obaveza i zivotnih planova.
3. Kao treci razlog bih naveo moj pokusaj da se odvojim od interneta i da odrzim kontakt sa ljudima koje sam upoznao i koji zele da budu sa mnom kao prijatelji .. do sada sam upoznao sasvim dovoljan broj osoba kako bih mogao da kazem da sam veoma zadovoljan time sto sam bio clan dosta foruma i sto su ti isti clanovi delili mnogo dana i noci sa mnom .. Znam da ce dosta clanova doci i proci ovim sajtom ali .. nisam ni ja vise sa vremenom toliki kako bih " pokrio " sve moguce kontakte sa ljudima tako da bih voleo da se malo odvojim od interneta i da pocnem novu eru u svom zivotu .. eru u kojoj se treba razmisljati na " sledecu stepenicu " zivota i da se posvetim sebi i svojoj karijeri kao i svojoj buducnosti.
Dakle .. drugovi moji i drugarice ... ovo je bilo sasvim nego dovoljno da mi dadne znak da je doslo vreme da se " okaci o klin " ovaj forum i da se nastavi sa zivotom.
Zeleo bih da ovu priliku iskoristim da se zahvalim svima koji su proveli dane i noci na ovom forumu sa mnom i da se zahvalim svim clanovima koje sam imao priliku da upoznam preko ovog foruma.
Ukoliko neko zeli da ostane sa mnom u kontaktu, a da to vec ne moze, moj msn je kolovodja@hotmail.com ukoliko to vec niste mogli da vidite preko mog profila pa ko god zeli, neka se javi i veoma rado cu odgovoriti bilo kome.
Isto tako cu, ako neko ostavi privatnu poruku ovde na forumu, veoma rado odgovoriti i da se javim bilo kom clanu ovog foruma ali mojih poruka na ovom forumu vise nece biti.
Toliko od mene .. sve najbolje svim clanovima u daljem druzenju na ovom sajtu i jos jednom .. hvala za sve.
|
_________________ Bojan Cvjetković @ Domaci.com; Ovako je sve počelo
Bolje da me mrze zbog onog što jesam, nego da me vole zbog onog što nisam
Omiljeni delovi foruma: Vesti; Trač; Igre bez granica; Sport; Dijaspora. |
|
|
|
|
Devojka od cokolade .:¦ VaNi jE vAtRa ¦:.
|
Datum registracije: 03 Apr 2007 Poruke: 18307 Mesto: .~. Sous le vent .~.
|
|
Znaci i ti Boky ides.
Ja sam svoje rekla, znaci sve znas. Ne svidja mi se to sto ides, ali to je tvoja odluka.
Mislila sam da mogu sve te lose stvari da se zaborave, ali tvoj poslednji pozdrav ide ovom mom u kontra.
Ja ti zelim sve najbolje za ubuduce! Pa ti svrati kada budes imao volje, poviri na kratko
Pozzz
|
|
|
|
|
|
---X---GIRL [●Sancta ஐ Sapientia●]
|
Godine: 31
Datum registracije: 17 Dec 2007 Poruke: 16644
|
|
Boky sta da ti kazem, sve si lepo naveo,sve si lepo objasnio,u pravu si,i mi imamo svoj zivot,
znam da nikada nisam imala prilike da se dop sa tobom,znam da te ne poznajem dovoljno da bih komentarisala nesto ili ti palamudila kako trebas da ostanes,ti znas sta je najbolje za tebe,ne zelim da odes,jer koliko sam primetila po tvojim postovima super si,iskren si ,ne znam ko ima nesto protiv tebe,ali ako je to tvoja odluka ja te podrzavam,znam da moja rec ne moze da te odgovori da ostanes,jer ako ne moze da te odgovori toliko iskrenih mnogo boljih prijatelja od mene ne mogu ni ja jedna sigurno koju si video na forumu 2-3 puta . Zelim ti sve najbolje,kolega(posto se ja bavim folklorom 9 godina) puno srece i nemoj da se menjas,ostani takav kakav si znas da te mnogo volimo...
|
|
|
dameski Prijatelj foruma
|
Godine: 43
Datum registracije: 19 Dec 2004 Poruke: 43130
|
|
srecno
mi se vidimo i dalje
|
_________________ "You'll remember me, for the rest of your life"
" I know the way to fuck them all...." |
|
|
|
|
Konjanik Ludi Bosanac
|
Godine: 45
Datum registracije: 29 Avg 2006 Poruke: 24027 Mesto: Na žalost, Velenje
|
|
Boky, šta da ti kažem... Sretno ti bilo gdje god bio i šta god radio. Dobar si čovjek, to ne može niko da ospori. Nismo se nešto posebno zbližili, ti manje ovdje, ja sve manje i manje... Dobra si raja, to je fakat. Puno sreće u životu od tvog zemljaka!
|
_________________ Kako bolan nema Bosne, a Neretva huči, kako bolan nema Bosne a Miljacka teče, kako bolan nema Bosne a Sana ide.
Ti misliš da ona ne ide, ali sagni se hajvanu, pogledaj, ide Sana, ide Sava, ide Drina, ide Vrbas, ide Bosna, ide Ukrina, ide Lašva. |
|
|
|
|
Jejaorka ~Angel azul~
|
Datum registracije: 03 Apr 2008 Poruke: 39404
|
|
Ti dobro znaš šta mislim o svemu tome, i znaš da te podržavam u svemu...tako će biti i ovaj put. Nisi mali, i najbolje znaš šta je dobro za tebe a šta ne....
Veliki ljubac za tebe...i ostani dosledan sebi...
Keep in touch
|
U svijetu tajni mi nismo sami...
|
|
|
|
|
jerotije rank
|
Godine: 42
Datum registracije: 13 Mar 2005 Poruke: 5676
|
|
Eee, Boky, Boky...... Meni se cini da si ti ovaj forum previse ozbiljno shvatio. Zato i mislim da je dobro za tebe da se malo odvojis od njega. Za tebe dobro, ali za forum nije.
Nadam se da ces, kad te sve to prodje, opet navratiti ovamo, jer je ovo mesto dobro za razonodu, zezanje, druzenje, ali i iznosenje stavova i prihvatanje tudjih.
|
_________________ Inside my heart is breaking
My make-up may be flaking
But my smile still stays on... |
|
|
|
|
KInder Torta Moj Dobri Anđele...
|
Godine: 36
Datum registracije: 13 Jul 2007 Poruke: 8238 Mesto: U šumi obrasloj sećanjima...
|
|
Boky... zao mi je sto odes, nadam se da cemo ostati u kontaktu barem preko facebooka, nedostajace mi tvoji postovi ujutro rano i ispijanje kafe u nekada tako dobro kafancetu...
Ne znam sta vise da ti napisem, imam toliko toga ali jednostavno ne mogu, ne znam odakle da pocnem...
Zelim ti sve najboje, cuvaj se i budi dobar, nemoj da pravis gluposti!
Seti me se kada budes jeo neku torticu!
Voli te i ljubi KINDER!!!!
|
_________________ Proslo je sve za tebe ja sam sad stranac u noci,
A, zelim te, i zovem te... |
|
|
|
|
Sascha336 * Vatreni delija *
|
Godine: 51
Datum registracije: 06 Dec 2004 Poruke: 39701 Mesto: BEC/Srbija
|
|
E Boky steta sto ides , zelim ipak sve najbolje
|
_________________ I C E M A N |
|
|
|
|
*Trola41* Dobro upućeni član
|
Godine: 33
Datum registracije: 26 Mar 2007 Poruke: 521 Mesto: Beograd
|
|
Boky brate i druze moj...
ja te razumem u potpunosti.
svako ima svoj zivot,i ovaj internet je bolest.
cujemo se mi
i iskreno nisam iznenadjen odlaskom!
|
_________________ Ponosni vlasnik jednog od najlespih "malih" kafica na Vracaru
Nocna ptica, klaber, inventar kluba Santo Domingo
Beograđanin |
|
|
|
|
Annabel_Lee ஐ NaUgHtGeLiC ஐ
|
Godine: 42
Datum registracije: 02 Feb 2005 Poruke: 30310
|
|
Kriva se Drina ne da ispraviti
Ja se od tebe, bogami, ne opraštam Do kuckanja Možda kad se sve slegne, navratiš o5 ovdi kod nas
|
_________________ ƸӜƷ Tread softly because you tread on my dreams ƸӜƷ |
|
|
|
|
Boky ¤ The King of Kolo ¤
|
Godine: 39
Datum registracije: 23 Maj 2004 Poruke: 29947 Mesto: Kiciner
|
|
Uh ljudi .. dzaba .. ja sam mekusac ostao pa to je .. posle citanja ovih poruka i price sa meni veoma dragim osobama, Annabel_Lee i Jejom .. kao i posle svega sto sam prosao na ovom sajtu mogu da kazem da jednostavno ne mogu da se odvojim od ovog sajta jer mi je ovde dosta toga ostalo .. sati i sati provedeni a isto tako i nova drustva dolaze ..
Sto se tice starih drugova i drugarica, ko me voli .. tu sam za njih .. ko me ne voli .. sta cu im ja .. ja sam ipak .. ja .. Bojan Cvjetkovic koji ima svoj obraz i svoj cilj u zivotu.
Kad smo vec kod ciljeva u zivotu i dalje ostajem pri tome da cu na forumima provoditi dosta manje vremena ali ostali drugovi i drugarice nisu zasluzili da odem od njih i da ih ostavim ovde na forumu bez iskazivanja svojih poruka.
Dakle .. kao sto sam do sada uvek pisao .. " nastavljamo druzenje "
Zamolio bih moderatore Barabu i Jecu ( miss jr. ) da ovu temu zakljucaju jer ..
Boky lives forever
|
_________________ Bojan Cvjetković @ Domaci.com; Ovako je sve počelo
Bolje da me mrze zbog onog što jesam, nego da me vole zbog onog što nisam
Omiljeni delovi foruma: Vesti; Trač; Igre bez granica; Sport; Dijaspora. |
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|