:: |
Autor |
Poruka |
andrejica Tico & Ada
|
Godine: 39
Datum registracije: 04 Jan 2005 Poruke: 12591 Mesto: Subotica
|
|
Zelim da napravim rucak ili veceru prijatelju (posto sam mu ostala duzna sa jednim ruckom) i ne znam sta bi mogla da skuvam..
ima neko savet?
|
_________________
|
|
|
|
|
milannik1 Mr. Bombastic
|
Datum registracije: 11 Mar 2008 Poruke: 1224
|
|
spremi pire za minut, supu iz kesice, i kupi u kafanu culbastiju ili kremenadle i tomi majonez... ne mozes nikad da pogresis!!!! i salatu nemoj da zaboravis!!!
|
_________________ Better to want something you don't have, or to have something you don't want.
Danny Crane |
|
|
|
|
andrejica Tico & Ada
|
Godine: 39
Datum registracije: 04 Jan 2005 Poruke: 12591 Mesto: Subotica
|
|
LoL
prvo, volim da kuvam..
drugo, nisam ga zvala na jeftin rucak/veceru narucenu iz restorana
trece, mislila sam napraviti slane palacinke sa sunkom i sajtom pecene u lerni
|
_________________
|
|
|
|
|
milannik1 Mr. Bombastic
|
Datum registracije: 11 Mar 2008 Poruke: 1224
|
|
ja glasam za ovo sto sam ja predlozio!!! ma koliko bilo jednostavno da se spremi ali je barem ukusno!!! garantujem! mislim dvoumis se izmedju palacinke i kremenadle, cubastije, pirea... mislim da je odgovor ocigledan! a ako hoces da udovoljis sebi pa da spremas, onda sama oljusti krompir i spremi pire i supu, a ova rostiljska jela ce uvek bolje da spreme u kafanu nego sto ces ti, tako da bolje prihvati moj predlog...
|
_________________ Better to want something you don't have, or to have something you don't want.
Danny Crane |
|
|
|
|
cupakabra *the dancing girl*
|
Datum registracije: 30 Sep 2006 Poruke: 1763 Mesto: taaaaamo daleeeeko
|
|
ev jednog predloga za vecericu. u pitanju je riba, oslic fileti...
kupis gotove filete, zamrznute. odmrznes ih i uzmes vatrostalnu posudu staklenu koja ide u rernu i naravno s poklopcem.
u donji deo stavis malo zejtina i soka od paradajza da prekrije dno, stavis na krugove iseckanog lukapa riblji file. onda posolis i povegetis po zelji, i moze malo i persuna svezeg. i onda redjas sledeci red. znaci zejtin, paradajz sok, luk, riba so, vegeta, persun. i tako sve poredjas, na kraju prelijes lepo s malo zejtina i paradajz sokom taman da dodje Do gornjeg sloja. i odozgo stavis tri koluta narandze.
sve to lepo na 220 stepeni, prethodno se rerna zagreje, dok ne pocne da bucka i onda pratis 15+ minuta da se to lepo ispece.
bude mekano kao dusa
|
_________________
ne placi zato sto se zavrsilo, smej se jer se dogodilo!
CuPaKaBrA |
|
|
|
|
Bobak_BL * Domaci Lazov *
|
Datum registracije: 06 Avg 2010 Poruke: 8210 Mesto: sta te briga...za moje mjesto...
|
|
satars...ili grah...
|
_________________ S ljubavlju je isto
kao i sa sjenom...
ako za njom trcis,
dostici je neces nikada.
no samo joj okreni ledja,
ona ce te zauvijek slijediti.... |
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|