www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

Osveta- kako???
Strana 1, 2, 3  sledeća
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ NJIHOVA soba ~
::  
Autor Poruka
bluebell
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 33

Datum registracije: 07 Mar 2006

blank.gif
PorukaPostavljena: Pet Maj 02, 2008 11:16 pm    Naslov poruke: Osveta- kako??? Na vrh strane Na dno strane

Mozda ova tema vec postoji, ako je tako onda izvinite sto je ponavljam.... Ali je resenje problema strasno hitno... Situacija je ovakva:

Cura mi dva puta krade istog momka....Kako?? Pa ovako prosle god sam isla sa jednim momkom i ona nas je posvadjala,on je onda otisao njoj..nekoliko su bili zajedno a onda raskinuli.. posle toga pola god je on mene molio da se pomirimo i ja na kraju pristanem, a nakon 2 meseca tj.sad mi se posvadjamo a ona iskoristi to i oni su opet zajedno/.////!!!!!!

Volela bih da se osvetim i njoj i njemu, ili makar jednom od njih dvoje...ali problem je sto ne znam kako... Imate li vi mozda neku ideju..???

edit: premesteno iz Psihologija i problemi društva

dameski
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Godine: 43

Datum registracije: 19 Dec 2004

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pet Maj 02, 2008 11:21 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

zasto bi se svetila uopste? dovoljno ti je da se jednostavno okrenes, odstranis ih iz tvog zivota..

momak koji , cim se vas dvoje posvadjate, ode drugoj, taj nije vredan tvoje paznje

o njoj ni da ne pricam

samo napred, i u potragu za novim momkom i drugaricama Wink

" I know the way to fuck them all...."

zasto banovan?
Upozorenja: 2 od 3

U INAT BAGRI
U INAT BAGRI

Godine: 114

Datum registracije: 28 Apr 2008
Mesto: za sankom

blank.gif
PorukaPostavljena: Pet Maj 02, 2008 11:24 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

dameski je napisao/la sledeće:
zasto bi se svetila uopste? dovoljno ti je da se jednostavno okrenes, odstranis ih iz tvog zivota..

momak koji , cim se vas dvoje posvadjate, ode drugoj, taj nije vredan tvoje paznje

o njoj ni da ne pricam

Potpisujem.

Sto da trcis za nekim ko te ne voli,a jos gore,sto da trcis da se svetis "drugarici" koja ti otima momka?
Od osvete nemas nista jer ce joj se sve vratiti kad-tad,kao i svima koji ucine bilo sta nemoralno.

U inat svima,bez mane i straha.

Hajdemo dalje,moja tugo,
tamo gdje nas ne zna niko,
pričo moja iz djetinjstva,
na tebe sam navik'o...

Mijenjam ženu za dvije krave,šifra PROŠIRUJEM KAPACITET!

Sva vlast rakiji !!!

♥ QueeN ♥
[°mama 3 anđela°]
<b>[°mama 3 anđela°]</b>

Datum registracije: 15 Feb 2008
Mesto: ♥ Sakrivena u Njegovom Pogledu,Zarobljena u Njegovom Srcu,Zauvek u Njegovom Toplom Zagrljaju ♥

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sub Maj 03, 2008 2:05 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

dameski je napisao/la sledeće:

o njoj ni da ne pricam

potpisujem.

nemoj trcati za nekim ko ti je nebitan faktor u zivotu pored toliko njih.

*Mayche*
.:Lust Stained Despair:.
<b>.:Lust Stained Despair:.</b>

Godine: 39

Datum registracije: 17 Dec 2007
Mesto: Zvezdica na nebu

demrepcongo.gif
PorukaPostavljena: Sub Maj 03, 2008 6:25 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

najveca osveta ti je sto si ga dala njoj Very Happy

meeee
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 25 Dec 2007

blank.gif
PorukaPostavljena: Sub Maj 03, 2008 6:33 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

najveca je osveta sto su zajedno.on ce se posvadjati sa njom i naci neku trecu...neki ljudi se nikada ne menjaju.ne vidim razloga da im se svetis,ali ako bas hoces...evo nekih ideja

1)izrazbijas auto
2)ispricas celome gradu kako je ona fuxa,a on idiot
3)prodjes pored njega sa nekim lepsim od njega,a njegovim drugovima ispricas kako je tvoj novi decko romanticniji i bolji od proslog.

ali to je sve tako nisko,iskreno,savetujem ti da se ne osvecujes.

Boky
¤ The King of Kolo ¤
<b>¤ The King of Kolo ¤</b>

Godine: 40

Datum registracije: 23 Maj 2004
Mesto: Kiciner

canada.gif
PorukaPostavljena: Sub Maj 03, 2008 6:39 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

ne vidim nikakav razlog za osvetu posto je ta ista osoba sama dokazala da nije vredna toga .. dakle .. uzivaj Wink

dameski
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Godine: 43

Datum registracije: 19 Dec 2004

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sub Maj 03, 2008 10:14 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

meeee je napisao/la sledeće:
najveca je osveta sto su zajedno.on ce se posvadjati sa njom i naci neku trecu...neki ljudi se nikada ne menjaju.ne vidim razloga da im se svetis,ali ako bas hoces...evo nekih ideja

1)izrazbijas auto
3)prodjes pored njega sa nekim lepsim od njega,a njegovim drugovima ispricas kako je tvoj novi decko romanticniji i bolji od proslog.

ali to je sve tako nisko,iskreno,savetujem ti da se ne osvecujes.

1. platice ogromnu stetu za auto, a maloletna je, tako da ce njeni pre da je ko vola u kupusu no sto ce da plate.. Wink
2. ispasce najveca tracara u gradu, i kao naravno ostavljena devojka i drugarica kojoj ne preostaje nista vec da ih blati recima....a nisko je jako pricati bilo sta, trudi se da budes dostojanstvena i kad si povredjena Wink
3. ovo vec nije lose a njegove drugove bas briga tako da...samo proci s bivsim pored, dovoljan je efekat Wink

" I know the way to fuck them all...."

♥ QueeN ♥
[°mama 3 anđela°]
<b>[°mama 3 anđela°]</b>

Datum registracije: 15 Feb 2008
Mesto: ♥ Sakrivena u Njegovom Pogledu,Zarobljena u Njegovom Srcu,Zauvek u Njegovom Toplom Zagrljaju ♥

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sub Maj 03, 2008 10:52 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Citat:
1)izrazbijas auto

Totalno bezveze i ni na kakvom nivou jedne dame.

Citat:

Tako ce dokazati i pokazati da je povredjena i da zbog toga to prica. Verovatnoca da ce joj neko poverovati ekvivalentno nuli.

Citat:

Potpuno glupo. Sta briga njegovo drustvo. I kao sto nasa draga dameski rece
Citat:
samo proci s bivsim pored, dovoljan je efekat

zasto banovan?

U INAT BAGRI
U INAT BAGRI

blank.gif
PorukaPostavljena: Sub Maj 03, 2008 12:21 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

zene zene zene,batalite osvete i smuvajte nekog boljeg pa lagano naprijed Wink

Hajdemo dalje,moja tugo,
na tebe sam navik'o...

Sva vlast rakiji !!!

bluebell
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 07 Mar 2006

blank.gif
PorukaPostavljena: Sub Maj 03, 2008 12:27 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ok...mozda cu vas i poslusati.. Ali slusajte sad ovo: ja i ona smo zajedno u jednoj igrackoj grupi i idemo zajedno na turneju za 2 nedelje.. Kao i stalno ona ce da provocira i da mi prebacuje,ona to ne radi direktno meni, vec prica kao drugima iz grupe a sve da je ja cujem... Ali ja sam previse stalozena i mirna osoba, ne volim da ulazim u svadje i bespotrebne prepirke ni sa bilo kim... Ali sad sam rijesila da ne cutim vec da i ja progovorim.. ali kako??? i sta???

zasto banovan?

U INAT BAGRI
U INAT BAGRI

blank.gif
PorukaPostavljena: Sub Maj 03, 2008 12:29 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

podmazi joj igracke cipelice i kad otrese sa scene za nagradu ce dobiti jedno veliko BUUUUU Laughing

Hajdemo dalje,moja tugo,
na tebe sam navik'o...

Sva vlast rakiji !!!

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ NJIHOVA soba ~ -> Osveta- kako??? Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana 1, 2, 3  sledeća
Strana 1 od 3

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon