:: |
Autor |
Poruka |
bluebell Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 33
Datum registracije: 07 Mar 2006 Poruke: 201

|
|
Mozda ova tema vec postoji, ako je tako onda izvinite sto je ponavljam.... Ali je resenje problema strasno hitno... Situacija je ovakva:
Cura mi dva puta krade istog momka....Kako?? Pa ovako prosle god sam isla sa jednim momkom i ona nas je posvadjala,on je onda otisao njoj..nekoliko su bili zajedno a onda raskinuli.. posle toga pola god je on mene molio da se pomirimo i ja na kraju pristanem, a nakon 2 meseca tj.sad mi se posvadjamo a ona iskoristi to i oni su opet zajedno/.////!!!!!!
Volela bih da se osvetim i njoj i njemu, ili makar jednom od njih dvoje...ali problem je sto ne znam kako... Imate li vi mozda neku ideju..???
edit: premesteno iz Psihologija i problemi društva
|
|
|
|
|
 |
dameski Prijatelj foruma

|
Godine: 43
Datum registracije: 19 Dec 2004 Poruke: 43130

|
|
zasto bi se svetila uopste? dovoljno ti je da se jednostavno okrenes, odstranis ih iz tvog zivota..
momak koji , cim se vas dvoje posvadjate, ode drugoj, taj nije vredan tvoje paznje
o njoj ni da ne pricam
samo napred, i u potragu za novim momkom i drugaricama
|
_________________ "You'll remember me, for the rest of your life"
" I know the way to fuck them all...." |
|
|
|
 |
zasto banovan? Upozorenja: 2 od 3 U INAT BAGRI

|
Godine: 114
Datum registracije: 28 Apr 2008 Poruke: 1523 Mesto: za sankom

|
|
dameski je napisao/la sledeće: | zasto bi se svetila uopste? dovoljno ti je da se jednostavno okrenes, odstranis ih iz tvog zivota..
momak koji , cim se vas dvoje posvadjate, ode drugoj, taj nije vredan tvoje paznje
o njoj ni da ne pricam
samo napred, i u potragu za novim momkom i drugaricama  |
Potpisujem.
Sto da trcis za nekim ko te ne voli,a jos gore,sto da trcis da se svetis "drugarici" koja ti otima momka?
Od osvete nemas nista jer ce joj se sve vratiti kad-tad,kao i svima koji ucine bilo sta nemoralno.
|
_________________ Jedan i jedini duplirani član, HELLBRINGER.
U inat svima,bez mane i straha.
Hajdemo dalje,moja tugo,
tamo gdje nas ne zna niko,
pričo moja iz djetinjstva,
na tebe sam navik'o...
Mijenjam ženu za dvije krave,šifra PROŠIRUJEM KAPACITET!
Sva vlast rakiji !!! |
|
|
|
 |
♥ QueeN ♥ [°mama 3 anđela°]
![<b>[°mama 3 anđela°]</b> <b>[°mama 3 anđela°]</b>](/images/ranks/stars_orange.gif)
 |
Datum registracije: 15 Feb 2008 Poruke: 15445 Mesto: ♥ Sakrivena u Njegovom Pogledu,Zarobljena u Njegovom Srcu,Zauvek u Njegovom Toplom Zagrljaju ♥

|
|
dameski je napisao/la sledeće: | zasto bi se svetila uopste? dovoljno ti je da se jednostavno okrenes, odstranis ih iz tvog zivota..
o njoj ni da ne pricam
samo napred, i u potragu za novim momkom i drugaricama  |
potpisujem.
nemoj trcati za nekim ko ti je nebitan faktor u zivotu pored toliko njih.
|
|
|
|
|
 |
*Mayche* .:Lust Stained Despair:.

|
Godine: 39
Datum registracije: 17 Dec 2007 Poruke: 13168 Mesto: Zvezdica na nebu

|
|
najveca osveta ti je sto si ga dala njoj
|
_________________ *"...~ I hear it all the time...the sound of missing you ~..."* |
|
|
|
 |
meeee Početnik Domaćeg.de

|
Datum registracije: 25 Dec 2007 Poruke: 221

|
|
najveca je osveta sto su zajedno.on ce se posvadjati sa njom i naci neku trecu...neki ljudi se nikada ne menjaju.ne vidim razloga da im se svetis,ali ako bas hoces...evo nekih ideja
1)izrazbijas auto
2)ispricas celome gradu kako je ona fuxa,a on idiot
3)prodjes pored njega sa nekim lepsim od njega,a njegovim drugovima ispricas kako je tvoj novi decko romanticniji i bolji od proslog.
ali to je sve tako nisko,iskreno,savetujem ti da se ne osvecujes.
|
|
|
|
|
 |
Boky ¤ The King of Kolo ¤

|
Godine: 40
Datum registracije: 23 Maj 2004 Poruke: 29947 Mesto: Kiciner

|
|
ne vidim nikakav razlog za osvetu posto je ta ista osoba sama dokazala da nije vredna toga .. dakle .. uzivaj
|
_________________ Bojan Cvjetković @ Domaci.com; Ovako je sve počelo
Bolje da me mrze zbog onog što jesam, nego da me vole zbog onog što nisam
Omiljeni delovi foruma: Vesti; Trač; Igre bez granica; Sport; Dijaspora. |
|
|
|
 |
dameski Prijatelj foruma

|
Godine: 43
Datum registracije: 19 Dec 2004 Poruke: 43130

|
|
meeee je napisao/la sledeće: | najveca je osveta sto su zajedno.on ce se posvadjati sa njom i naci neku trecu...neki ljudi se nikada ne menjaju.ne vidim razloga da im se svetis,ali ako bas hoces...evo nekih ideja
1)izrazbijas auto
2)ispricas celome gradu kako je ona fuxa,a on idiot
3)prodjes pored njega sa nekim lepsim od njega,a njegovim drugovima ispricas kako je tvoj novi decko romanticniji i bolji od proslog.
ali to je sve tako nisko,iskreno,savetujem ti da se ne osvecujes. |
1. platice ogromnu stetu za auto, a maloletna je, tako da ce njeni pre da je ko vola u kupusu no sto ce da plate..
2. ispasce najveca tracara u gradu, i kao naravno ostavljena devojka i drugarica kojoj ne preostaje nista vec da ih blati recima....a nisko je jako pricati bilo sta, trudi se da budes dostojanstvena i kad si povredjena
3. ovo vec nije lose a njegove drugove bas briga tako da...samo proci s bivsim pored, dovoljan je efekat
|
_________________ "You'll remember me, for the rest of your life"
" I know the way to fuck them all...." |
|
|
|
 |
♥ QueeN ♥ [°mama 3 anđela°]
![<b>[°mama 3 anđela°]</b> <b>[°mama 3 anđela°]</b>](/images/ranks/stars_orange.gif)
 |
Datum registracije: 15 Feb 2008 Poruke: 15445 Mesto: ♥ Sakrivena u Njegovom Pogledu,Zarobljena u Njegovom Srcu,Zauvek u Njegovom Toplom Zagrljaju ♥

|
|
Totalno bezveze i ni na kakvom nivou jedne dame.
Citat: | 2)ispricas celome gradu kako je ona fuxa,a on idiot |
Tako ce dokazati i pokazati da je povredjena i da zbog toga to prica. Verovatnoca da ce joj neko poverovati ekvivalentno nuli.
Citat: | 3)prodjes pored njega sa nekim lepsim od njega,a njegovim drugovima ispricas kako je tvoj novi decko romanticniji i bolji od proslog. |
Potpuno glupo. Sta briga njegovo drustvo. I kao sto nasa draga dameski rece Citat: | samo proci s bivsim pored, dovoljan je efekat |
|
|
|
|
|
 |

|

|
|
zene zene zene,batalite osvete i smuvajte nekog boljeg pa lagano naprijed
|
Hajdemo dalje,moja tugo,
na tebe sam navik'o...
Sva vlast rakiji !!! |
|
|
|
 |
bluebell Početnik Domaćeg.de

|
Datum registracije: 07 Mar 2006 Poruke: 201

|
|
Ok...mozda cu vas i poslusati.. Ali slusajte sad ovo: ja i ona smo zajedno u jednoj igrackoj grupi i idemo zajedno na turneju za 2 nedelje.. Kao i stalno ona ce da provocira i da mi prebacuje,ona to ne radi direktno meni, vec prica kao drugima iz grupe a sve da je ja cujem... Ali ja sam previse stalozena i mirna osoba, ne volim da ulazim u svadje i bespotrebne prepirke ni sa bilo kim... Ali sad sam rijesila da ne cutim vec da i ja progovorim.. ali kako??? i sta???
|
|
|
|
|
 |

|

|
|
podmazi joj igracke cipelice i kad otrese sa scene za nagradu ce dobiti jedno veliko BUUUUU
|
Hajdemo dalje,moja tugo,
na tebe sam navik'o...
Sva vlast rakiji !!! |
|
|
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|