:: |
Autor |
Poruka |
XLgrobar Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 17 Maj 2004 Poruke: 41 Mesto: England
|
|
Pozdrav !
Ford Mondeo Benzinac 2002
ILI
Reno Laguna Benzinac 2002
Dali znate koliko bi me u Srbiji kostalo da prebacim jedan od ova dva auta na plin ???
I ako znate ko to radi , može link ili telefon da nazovem !
Hvala !
|
_________________ SRBI ZA SRBE
Humanitarna organizacija ! |
|
|
|
|
Hellbringer Banovan! Upućeni član
|
Godine: 113
Datum registracije: 30 Maj 2007 Poruke: 285 Mesto: za sankom
|
|
Pa vidi ovako,nebitna je zemlja u kojoj ugradjujes,bitno je godiste auta i kubikaza tako da ono auto sa manjom kubikazom bi izaslo jeftinije za ugradnju plina.
Nemoj,ali ni slucajno NEMOJ da trazis to preko interneta jer ta bagra sto ima sajtove dere kozu s ledja cijenama.sve go lopov.
|
_________________ SVA VLAST RAKIJI !!!!! |
|
|
|
|
branko_zg_ Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 15 Dec 2008 Poruke: 5
|
|
slažem se. verovatno će te mnogo koštati. hajde kod automehaničara neka ti objasni sve
|
|
|
|
|
|
Mr. Bond IntruderSRB™
|
Godine: 34
Datum registracije: 04 Apr 2005 Poruke: 2904 Mesto: Beograd - Novi Beograd
|
|
Gle ovaj moze to da te izadje i 50e Al ja taj plin od 50e ni u svoju Ladu ne bih stavio... u BG-u jedini koji zaista zna da radi taj posao i koji uglavnom radi samo skupe automobile je Auto centar Rasic u Visnjickoj ulici. Jeste skup al ako vozis dobar auto jako je bitno da plin bude kvalitetno ugradjen (veruj mi nagledo sam se svega i svachega..)
edit by skorpijica: link uklonjen
|
|
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|