:: |
Autor |
Poruka |
vukovicnikola Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 37
Datum registracije: 05 Jan 2006 Poruke: 35
|
|
Pozdrav svima!
U zadnje vrijeme sve se više širi globalni fenomen blogovanja, webloga ili kraće bloga. Tome je doprinijelo i otvaranje besplatnih servisa kakvi su Blooger.com ili Mojblog.co.yu. Vjerujem da je dosta vas već čitalo ili čita blogove ali ono što se, po mom mišljenju, dešava upored sa tom popularizacijom je i pad kvaliteta samog bloga.
Ono što mene interesuje je vaše mišljenje o ovom problemu, konkretno: Šta je to što po vama čini kvalitetan, uspješan i zanimljiv blog ili websajt?
Kao primjer možete uzeti -ovaj- blog. Ajde raspišite se, pa da vidim vaša mišljenja, komentare, predloge, kritike i sl.
Hvala svima unaprijed!
|
|
|
|
|
|
babaroga22 Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 05 Apr 2006 Poruke: 17
|
|
ma blog je totalno shit, ja neznam ko to cita uopce.
|
|
|
|
|
|
mi2scg Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 41
Datum registracije: 08 Maj 2005 Poruke: 241 Mesto: Novi Sad
|
|
Slazem se, mislim da je to bez veze. Nisam do sada blogovao, ali znam neke ljude, koji to redovno rade. Vidim da je to u poslednje vreme vrlo popularno. Sve vise domacih casopisa ubacuje na svoje sajtove blog sekciju, valjda ce tako lakse doci do misljenja i zelja citalaca...
|
_________________ Marko MI2
|
|
DzoA Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 40
Datum registracije: 30 Nov 2005 Poruke: 55 Mesto: Čačak
|
|
Ma kakav bre blog. To je samo drugo ime za forum za "licnu upotrebu".
|
_________________ Svaki covek pred sobom treba da ima CILj, a ne prepreku! |
|
|
|
|
rade05 Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 14 Apr 2005 Poruke: 38
|
|
Od bloga jedino mogu imati koristi novinari i javne ličnosti, jer samo njihovi blogovi biće interesantni ostalim ljudima
|
|
|
|
|
|
losmi200 Dobro upućeni član
|
Datum registracije: 14 Jan 2004 Poruke: 709
|
|
rade05 je napisao/la sledeće: | Od bloga jedino mogu imati koristi novinari i javne ličnosti, jer samo njihovi blogovi biće interesantni ostalim ljudima |
Slazem se s ovom postom...
Jer prakticno ja sad da pisem redovno u svom blogu, ko ce to citati, to sto bi mozda 2 druga moja ono iz postovanja otisla tamo i mozda dala neki komentar...zaista to mogu i uzivo.
Poz
losmi200
|
|
|
|
|
|
Eliot je sreda Odomaćeni član
|
Datum registracije: 15 Jul 2005 Poruke: 1128
|
|
Imam svoj blog,
i uopste mi ne treba niko ko bi ga komentarisao (niti to zelim).
Za mene je blog jedan virtualni dnevnik, gde u vidu stiha, citata ili proze mogu da napisem kako se trenutno osecam....Posto je fotografija moja strast, ubacim i po neku sliku. Sve to samoj sebi docaram vizualno.
I onda kada imam vremena, prelistavam stare mesece. Vidim kada sam bila srecna i kada tuzna...i vidim da je sve proslo (pa ce i moji trenutni problemi isto tako proci).
Da, ja volim svoj blog.
|
|
|
|
|
|
losmi200 Dobro upućeni član
|
Datum registracije: 14 Jan 2004 Poruke: 709
|
|
A da li bi nam dala adresu tvog bloga?
|
|
|
|
|
|
kapljica ULT_RAS-ov Anđelak
|
Godine: 41
Datum registracije: 17 Avg 2005 Poruke: 1985 Mesto: Beograd
|
|
Citat: | Za mene je blog jedan virtualni dnevnik, gde u vidu stiha, citata ili proze mogu da napisem kako se trenutno osecam.... |
A zar to ne moze i na papiru? Ili na racunaru, ali ne obeseno na net i dostupno svima?
Meni se ta ideja online dnevnika ne svidja. Moja privatnost je MOJA privatnost i ne bih bas volela da ceo svet ima pristup nekim mojim licnim stvarima! Cak nikad ne bih mogla da se opustim da na netu ispisem do detalja ono sto bih zapisala u svoj dnevnik koji je dostupan samo meni i sve svoje bubice koje su samo u mojoj glavi i ne treba da udju i u tudju. A to onda ne bi bilo iskreno i koja poenta svega? Nisu za dzaba dnevnici ranije bili sa katancem i kljucicem Ja sam vise za te "staromodne" dnevnike.
|
Al' sto si mene - to ne mogu! |
|
|
|
|
Eliot je sreda Odomaćeni član
|
Datum registracije: 15 Jul 2005 Poruke: 1128
|
|
kapljica je napisao/la sledeće: | Citat: | Za mene je blog jedan virtualni dnevnik, gde u vidu stiha, citata ili proze mogu da napisem kako se trenutno osecam.... |
A zar to ne moze i na papiru? Ili na racunaru, ali ne obeseno na net i dostupno svima?
Meni se ta ideja online dnevnika ne svidja. Moja privatnost je MOJA privatnost i ne bih bas volela da ceo svet ima pristup nekim mojim licnim stvarima! Cak nikad ne bih mogla da se opustim da na netu ispisem do detalja ono sto bih zapisala u svoj dnevnik koji je dostupan samo meni i sve svoje bubice koje su samo u mojoj glavi i ne treba da udju i u tudju. A to onda ne bi bilo iskreno i koja poenta svega? Nisu za dzaba dnevnici ranije bili sa katancem i kljucicem Ja sam vise za te "staromodne" dnevnike. |
Moze na papiru, naravno. Godinama vodim klasicne dnevnike, ali stil pisanja je u njima drugaciji. Blog mi nudi neke druge, modernije, opcije - poput fotografije koju rekoh da obozavam.
A blog je i anoniman, pisem najcesce u poeziji i prozi, i gotovo da je sifrovano. Mislim da bi samo onaj, meni blizak, ko me dobro poznaje mogao da provali o cemu se tu zapravo radi.
Tako da ne bih rekla da je bas svima dostupan. Postoje hiljade i hiljade blogova. Ja svoju adresu ne sirim po netu (niti bilo kakve druge informacije, tipa slike i e mail adrese) Sto, moras priznati, masa ljudi radi (A meni je tek to zadiranje u privatnost).
Pozdrav
|
|
|
|
|
|
alexandar86 Upozorenja: 1 od 3 Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 38
Datum registracije: 10 Feb 2006 Poruke: 122 Mesto: tu iza coskica...
|
|
Kratko...Ne svidja mi se...
|
_________________ Bolje ispasti glup, nego iz aviona... |
|
|
|
|
coco_bill Zli carobnjak-lingvista
|
Godine: 44
Datum registracije: 22 Mar 2006 Poruke: 33433 Mesto: Novi Sad
|
|
Nisam navikao da vodim dnevnik, ali ko zna. Mozda cu i ja u vezi neke gluposti otvoriti blog.
Npr.: sta imam novo od muzike i slicno
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|